2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende öbür ay inşallah annem yanıma gelince alışveriş yapacam canım...Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah meloşum...

aminn kuzum aminn ama cok para gidiyo yaa ben calışsam neysede eşimin eline bakınca malesef böle uygun olan seyleri alıyorum anca kuzumm

çok çok sağol canım..valla hafızana hayran kaldım..

Kızlar bende cicilerimizi ekleyeyim; ama bunlar sadece evimde olanlar. Gerisi annemde temizlik sonrası onları da odamızla beraber eklerim.

Bismillahirrahmanirrahiym diyerek başlayalım,
Kızlar benim fotolara gülmeyin sakın,
valla sizin için çektim..

sitedeki resimler daha hoş tabi, bende göğüs filan olmadığı üçün emanet gibi durdu birazcık..
Gördüğünüz gibi pijama takımı gayet transparan (gerçi içime atlet giymedim)
Gecelik sitedeki değil, daha uygun bişey aldım ama onu siteye koymamışlar..
Sabahlık da hiç yakışmadı bana (S vardı olmadı mecbur L aldım büyük bi de) ama aldım işte, oramı buramı kapatır diye..
Bi de kendime bikaç çamaşır aldım onu da ekledim şimdi..

Son düzenleme:
ay cok güzeeeeel, o sepete bayıldım, ne amaçla kullancaksın onu arinacım

Teşekkür ederim canımcım. O sepetiimizin içine bezlerimizi koyacağız canım. Çikolata dağıtmak için 1 tane de tavşanlı sepetimiz var, ona da işlemi bittikten sonra şampuanlarımızı koyacağız.

Güle güle kullan canım. Bence gayet güzel

ne şoku canım gayet hoşsun, güle güle kullan, ama dediğin gibi sabahlık accık büyük, ama zaten sabahlık habire üzerinde durmuycak, içini göstermeni engellesin yeter

yaaa ben de istiyorum öyle sepet, hep tüllü müllü internettekiler, webde gören olursa bana da haber vereeee:84:

Canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum; ama ben English Home'dan aldım. Belki sizin oralarda da vardır.

Yoksa da yakında online satış başlayacakmış..

http://www.englishhome.com.tr/

Son düzenleme:

Hepsi çok şeker canım, iyi günlerde kullanın

Gögüsteki fırfırlı pijaman şahane durmuş bayıldım cnm , sabahlıkta hastanede gezmeye fln cıkardıklarında hatlarımızı gizler iyi olmuş aldığın. Hepsi çok şık canım, çok şeker görünüyosun:97:

bence çok hoş canım hiçte şok olunacak değill gayett güzellll gülee gülee kullannn

güle güle kullanın canım sepetine bayıldım

Teşekkür ederiz cici teyzelerimizzz Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

sivasta english home olsa devrim yapılır

Sende online shop'tan alışveriş yaparsın şekercim

çok sağolun kızlar,
daha iyileri sizin olsun
Bu arada Arinacım sen de güle güle kullan aldıklarını canım..

canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…