2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arina

İzmir 🌴
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
4.235
0
356
Karşıyaka
2011 Temmuz anneleri olarak yavaş yavaş cinsiyetlerimiz belli olmaya başlıyor. Bizde bebişlerimize aldıklarımızı buradan paylaşalım. Birbirimize de fikir olmuş olur.

biz karı koca fanatik gs li oldugumuz için ilk hediyemiz gs store den bady aldık miniğimize:)
ama hediyelerimiz bol oldu yılbaşı bahanesiyle ilk büyük hediyesi arabasıyla puseti oldu halasından:)

biz karı koca fanatik gs li oldugumuz için ilk hediyemiz gs store den bady aldık miniğimize:)
ama hediyelerimiz bol oldu yılbaşı bahanesiyle ilk büyük hediyesi arabasıyla puseti oldu halasından:)

Oh valla ne güzel. Güle güle kullansın ve giysin bebişin canım. Bir ara resimlerini de eklersen seviniriz.

Ben henüz bişey almadım, cinsiyetimiz belli olmadığı için. Ama kayınvalidem hastane çıkışı, battaniye, alt açma takımı, havlu vs almış. Tabi ki bunlar benim evimde değil O yüzden foto ekleyemicem şimdilik.
2hafta sonra kontrole gitçem, o zaman öğrenirim cinsiyetini ve böylece yavaştan başlarım alışverişe. Napim çok hevesleniyorum :)
İlk olarak don alcam :)Adettendir, duymuşsunuzdur belki. Don al ki donansın derler

hayırlı olsun bu güzel topigimizde valla bizde canlar suanda hibişi almadık 5.ci aydan ne sonra baslayalım diyoruz

Yeni toiğimiz hayırlı uğurlu olsun aricacım :)))
Ben heves bu ya, 4 yıl önce mothercare'den yarım kollu body seti almıştım. Daha da aldığım bi şey yok. Önce cinsiyetini bi öğrenelim, onu bekliyoruz :))

Bunlar anneannemizin bebişimize aldığı ilk hediyeleri

Bir tane de Mothercare hastane çıkışımız var; ama o henüz annemde. Onu da alınca çeker eklerim.

biz de cinsiyetimizin belli olmasını bekliyoruz ama anneanne ve teyzelerden ufak tefek bişeyler var

Bekleriz canım. İyi günlerde kullanır inşallah bebişin. İlk defa duydum valla. O zaman bu haftasonu hemen don alayım

hayırlı olsun bu güzel topigimizde valla bizde canlar suanda hibişi almadık 5.ci aydan ne sonra baslayalım diyoruz

Oy canım benim inşallah cinsiyetlerimiz belli olsun o günleri bende bekliyorum

O minik body setini güle güle kullansın bebişin İnşallah canım. O günler gelsin demi biran önce

unutmadan söyleyeyim.. 3nolu teyzemiz bebekler için harika şeyler yapıyor bizim cinsiyetimiz belli olsun bize de yapacak eli mahkum

topiğinizi görünce çok heyecanlandım. 2010 temmuz annesiyim ben. inşallah aldıklarınızın içinde de görün bebeklerinizi, ozaman tadına doyum olmuyor.

biz de cinsiyetimizin belli olmasını bekliyoruz ama anneanne ve teyzelerden ufak tefek bişeyler var

Güle güle kullansın canım cicilerini bebişin.

Anneannemizin hediyeleri çok ciciymiş :)) İyi günlerde kullansın bebişin :))

Sağol tatlım

topiğinizi görünce çok heyecanlandım. 2010 temmuz annesiyim ben. inşallah aldıklarınızın içinde de görün bebeklerinizi, ozaman tadına doyum olmuyor.

İnşallah canım. Bizde o günleri bekliyoruz 4 gözle. İnşallah çabucak gelir.

topiğimiz hayırlı olsunnn bende melikecim gibi 5. aya kadar bişey almayı düşünmüyorum ama teyzemiz arada bişeyler alıyor. resimlerini çekip en kısa sürede eklerim

Güle güle kullansın bebişin inşallah. Çok güzelmiş.

Saol canım seninkilerde çok hoş ya Allah sağ salim giyinmeyi nasip etsin inşaallah bizim babannemiz hastane çıkışıda alıcaktıda onu cinsiyetini öğrenince alırız dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…