prensesimin ana kucağı ve çamaşır sepeti
dönencemiz ve birkaç cicimizz
odanıza bayıldım ne kadar güzel olmuş maşallah
maviş maviş herşey düzenlii benim daha oda takımım gelmedi hoyyy hoyyy
bende aldıklarımı ekliyim son aldıklarım
babycim cok güzeller aldıkların, özellikle çamasır sepetinize bayıldım, güzel günlerde kullanın
akkalarımızz
yerim ayaklarını annnemmmmmm
ve bebek şeker beşiğimiz
takı yastığımız ve şeker kutularımızzzzzzz
akkalarımızz
ve bebek şeker beşiğimiz
maşaAllahmutlu günlerde kullanın bu odayı bebişinle...
güle güle saglıcakla kullanın kusummm benemmmm
biacım cok güzel olmus odanız, nasıl da güzel güzel yerleştirmişsin, güzel günlerde kullanın inşallah
oo hazırlıklar bitmiş maşallah cnm süper
biacım odanızı gule gule kullanın herseyi cok guzel allahım saglıcakla buyutmeyi nasip etsin oglunu
biacım güle güle kullansın oğluşun odasını çok beğendim ben....
maşallahh kuzuyaaaa odasınaaaçok beğendim canım
canım cok guzel maşallah allah sağlıkla
buyumesini nasip etsin sekerim ben bu
kadar cok sey almadım ya cabuk buyuyorlar
dediler dedilerbende izne cıkınca taktim
edicem efen
Canım oda takımı ve ortopedik yatagı 780 lira idi. Büyüyen beşik istemedim büyüyünce bir bazam var oraya geçirmek istiyorum. Kulp olayını bende yapayım diyorum ama eşim onaylamiyiiii, renkli renkli güzelmişbenım alcam takımı almışın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu hafta odayı mavıye boyatıyorum ondan sonra ıstıycem mobılyayıı ben kulplarını sadece mavı aldım odamız mavı beyaz olcak cok guzel olcak yalnız ben beşiği büyüyen beşik alcam sen ne kadara aldın beşik 550 gardrop 280 e denk geldı ben sımdılık sıfonyer alamıycam yerım yok cunkı cıcılerınız cok guzel saglıkla kullansın yavrun inşallah
Çok güzeller hepsi...Güle güle sağlıklı günlerde giysin inş.. Bebek şekerini sepetini Nerde yaptırdın ...
Hepinizin cicileri çok güzel, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhhh
bayıldım cicilerinize sağlıkla kullanmak nasip olsun
çamaşır sepetiniz benim aldığım masa üstü sepetlerine çok uyumlu nerden aldınız acaba?
Sagolun kızlaaar, allah daha iyilerini size nasip etsin insallah.
Canım ben 0-3 ay dahil olmak üzere cıvkını çıkardım sen yapma diye söylüyorumBiçogu gereksiz olacak eminim, bide hediyeler olur. Bilinçsiz alışveriş ettim. Sizin fotolarıda merakla bekliyoruuum:97:
Canım oda takımı ve ortopedik yatagı 780 lira idi. Büyüyen beşik istemedim büyüyünce bir bazam var oraya geçirmek istiyorum. Kulp olayını bende yapayım diyorum ama eşim onaylamiyiiii, renkli renkli güzelmiş
QUOTE=baby03;19463495]odanıza bayıldım ne kadar güzel olmuş maşallah
Kizlar cicileriniz cook guzel, Allah gule gule giydirmeyi nasip etsin
Bunlar da benim kizima diktigim uyku seti, cibinlik ve lambanin resimleri. Battaniyede mavi kurdele vardi, onlari cikarip yataga takim yaptim pembe kurdele ile. Ayakkabilar ise teyzesinden
Eki Görüntüle 202390 Eki Görüntüle 202391 Eki Görüntüle 202392 Eki Görüntüle 202393
sagol tatlimBecerikli hatun hepsi çok şeker olmuş vala
Sağlıkla kullanmak nasip olsun canım
Bunlar da benim kizima diktigim uyku seti, cibinlik ve lambanin resimleri. Battaniyede mavi kurdele vardi, onlari cikarip yataga takim yaptim pembe kurdele ile. Ayakkabilar ise teyzesinden
Eki Görüntüle 202390 Eki Görüntüle 202391 Eki Görüntüle 202392 Eki Görüntüle 202393
akkalarımızz
ve bebek şeker beşiğimiz
Cibinligini çok sevdiiiim, güle güle kullanın canım.
hepsi ayrı ayrı güzel, güle güle kullanın canım. bu arada bizim bebişler doğuştan fenerli oldu çıktılar
ben bir kağıdı bile düz kesemem yamaşaAllah becerikli annecik... iyi günlerde kullanın.
akkalarımızz
ve bebek şeker beşiğimiz
hepsi ayrı ayrı güzel, güle güle kullanın canım. bu arada bizim bebişler doğuştan fenerli oldu çıktılar
ben bir kağıdı bile düz kesemem yamaşaAllah becerikli annecik... iyi günlerde kullanın.
herşey çok güzel canım hele ayakkabılar çok tatlı köfte ayaklarını yemek lazım onlar...Allah sağlıklı mutlu kullanmayı nasip etsin hepsini insallah....
ellerine sağlık maşallah hamarat hatun seni...güle güle kullansın kızın cicilerini insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?