2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

iyi düşünün kızlarr ben beğendimm mendil etekte güzel oluyor

ben diktiriyorum şuan dikilsin koyarım fotosunu tek omuz olucak benimkide

bende haftaya yada bi kaç güne gidicem artık dikilsin.. denemeden insan anlayamıyor ben netten foto götürüp bu gelinliği istiyorum demeye cesaret edemiyorum belki yakışmaz diye ne istersen dikeriz dediler bana ama deneyip almak tercihim

haklısın..bende bi kaç model denedim.mendil etek yoktu malesef...hayırlısı..dikilsin gelinlikler koyarız resimlerini :)

evet herşey yakışmıyo mendil eteğe foto çekmeye izin verseler bi kaç model giyip oylamaya koycam ama resim çektirmiyolar

gelinlik seçmek zor,ev ayarlamak zor, eşya almak zor, evliliği düşünmek zor,gurbet zor bu ara neden herşey beni zorluyor ki yaa

gelinlik seçmek zor,ev ayarlamak zor, eşya almak zor, evliliği düşünmek zor,gurbet zor bu ara neden herşey beni zorluyor ki yaa

bende öle cnm ya..şu 2 aydır özelikle çok zorlanıyrm.uyuyamıyrm..8 senedir tanıdığım biriyle ewlenniyrm ama ewlenmek cidden zor işmiş.eşyaları aldık tamam bitti işler dedik bu sefer ew krizi.ew arıyrz...al al al al bitmiyo.dediğin gibi cnm gurbet apayrı bişi aileden ayrılamk çok zor yeni bi başlangıç.umarım hepimiz hayal ettiğmiz şeyleri yaşarız.

amiin Allahım hepimize yardım etsin yeni evlenen insanlara gönülden dua ediyorum bende aynı durumdayım çok ihtiyacım var yolunda gitmeyen bişey yok çok şükür ama aileden uzaklaşma fikri beni çok yıpratıyor aynı şehirde olsaydık çok çok mutlu bir gelin olurdum ama şimdi bir tarafım hep buruk hatta fazlasıylahayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden

cnm bnm ya.aynı durumdayız.walla bende öle bazı geceler ağla ağla mahwedyrm kendimi.mutluyum ewleniyrm ama ayrılmak çok zor.bazen diyrm 5 sene üniwersite wardı ozamnda ayrıydım..awutuyrm kendimi..kaç yaşındasın gülsen sen? nereye gidiceksin ewlenince cnm ?

ben 23 yaşındayım sivastan ist gidiyorum istanbulda kimsemde yoksen?

27 yaşındayım bende...ankaradan amasyaya gidicem walla bende hiç kimseyi tanımıyrm.akrabada yok....nişanlımın kardeşi ewlenince istanbula gitti,alıştı sewdi,arkadaşları oldu,seninde öle olur.canın sıkılınca gezersin :) amasyada bi alışweriş merkezi bile yook :):):) güzel düşünelim güzel olsun.ayrılmak zor ama herkes yaşıo bunu.alışcaz..

evet öyle ist da enazından yapıcak şey çok Allah yardımcımız olsun

ev işini hallettiniz mi rahatlarsın canım ev seç sonra eşyalar yerleştirilsin falan yoğun işler
bizde daha başlamadıkk herşeyi son 1 aya sıkıştırdık ya bakalımmm :18:

canım biz ev işini hallettik aldık evi söylemiştim sanırım
yarın boyacı girecek ama havalarda çok kötü herhalde sorun teşkil etmez

çünkü hayat zor canım... ama önemli olan pozitif düşünmek.. olumlu düşünelim ki öyle olsun... her şeyin güzel olacağını düşün... ben iş dolayısıyla yıllardır gurbetteyim. bi üniversite için ayrıldım evden daha geri dönemedim. şimdi de evlilik için il değiştirecem ama neyse ki bu sefer aileme biraz daha yakına gidecem.. hem evliliğe, hem yeni iş ortamına, hem yeni bir şehire alışmak zor olacak tabii ama önemli olan sevdiğimiz insan ile birlikte hayallerimizin peşinden gitmek değil mi?

evet evet sanırım herkes senden önce evlenicek.. ama geç olsun güç olmasın di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…