2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Canim hayirli olsun evin.. :)) bu arada fotografci icin erken deyipte gecme
temmuz ayi dugun ayi.. bence bi kac yere tarih attir ne olur ne olmaz..
yani ben isimi saglama almaktan yanayim sonra ortada kalmayalim :))

sağol dilekcim
biz davetiyeden 450 adet bastrıyoruz ve 250 milyon ödiycez

ev inş. olur içinize sinen gibi

bu arada fotoğrafçı için erken değil biz 3 yer gezdik 3.oldu hep dolu kocaman defterlerinde yer yoktu
sen sor soruştur bi derim ben

benm sonunda çeyizler bitti:) sadece perdeler kaldı.onuda artık hiiiç düüşünmüyrm.gelinliğe we düğüne odaklandım artık :)

kına gecesi,ilk dans,oyun hawalarına :) karar werdinizmi?
özellikle kına gecesinde kına yakılırken ben acıklı bişiler istemiyrm ya,ağlamıyiim annemde ağlamasın.şöle hafif hareketli bişi düşünüyrm
sizler naptıınız?karar werdinizmi?

Günaydınnnn güzel gelin adayları

canım bende karar veremdim ilk dansta bi - kaç şarkı var aklımda

ama dediğin gibi kına yakılırken çok acıklı bişeyler istemiyorum zaten şimdiden ağlama modunda herkes

Kızlar nikah işlemlerinde kan verme olayları varya ilk ben aile doktoruna mı çıkıcam sağlık ocağında ki yoksa devlet hastanesine mi gidicem ? hastaneye gitceksem hangi bölüme çıkıcam ?

Kızlar nikah işlemlerinde kan verme olayları varya ilk ben aile doktoruna mı çıkıcam sağlık ocağında ki yoksa devlet hastanesine mi gidicem ? hastaneye gitceksem hangi bölüme çıkıcam ?

canım ilk önce hastaneye gidiyorsun,devlet hastaneside olur özelde olur
nikah için tahlil yaptırıcaz diyince zaten seni yönlendiriyorlar
kan tahlili ve ciğer röntgeni çekiyorlar
sonra sen o sonuçlarla aile hekimine onaylatıyorsun
ve işte sana sağlık raporu:))
kolay gelsin tatlım biz aldık günümüzü
23 haziranda nikahımız olacak inşallah

teşekkür ederim cevabın için canım
bende gelicek hafta başlıycam
hayırlı olsun gününüz :)

selam kızlarr

uğrayamadım bayadır, umarım herkes iyidir

bizde davetiyemizi baskıya verdik,
tanıdık olduğundan baya ucuza maloldu
300 tanesini 100 TL'ye yaptırıyoruz

davetiyemiz

ya biz daha davetiye falan yaptrımadık..
gizcim bizden 1 hafta sonra evleneceksiniz ama maşaallah her şey hazır..
benimkini sıkıştırayım bari ama o zaman da kızıyor acele etme diye

canım benimm
giremiyorum malesef işler yoğun olunca, anca haftasonu zaman bulup bakabiliyorum
davetiyeni gördüm kuzum çok güzel bi seçim olmuş
diğer topicede bakıcam hemen

selam kızlarr

uğrayamadım bayadır, umarım herkes iyidir

bizde davetiyemizi baskıya verdik,
tanıdık olduğundan baya ucuza maloldu
300 tanesini 100 TL'ye yaptırıyoruz

davetiyemiz

benmde beğendiklerim arasında bu :) resmini koymuştum :) gerçekten çok kibar hoş bi dawetiye.fiyatı çok uyguna gelmiş walla

benmde beğendiklerim arasında bu :) resmini koymuştum :) gerçekten çok kibar hoş bi dawetiye.fiyatı çok uyguna gelmiş walla

hem sade ama bi o kadarda şık olsun istedik bunda karar kıldık,
çok içime sindi gerçekten
evet canım kaynım sağolsun çok yardımcı oldu, matbaacı tanıdıktı,
normalde 300 tanesi baskısıyla beraber 250tl küsür bulurdu herhalde,
100e yaptırmak mucize gibiydi

siz karar verdinizmi ?

yok cnm henüz karar weremedik.biz yanyana gelemiyoruz ki :) farklı şehirlerdeyiz.mayısta kpds war çalışıyor şuan.22 mayısta sınaw o günü iple çekiyorum.gelicek.izmire gidicez.bizde karar wericez artık.karar werince koyarım resmi bende :) o bi gelsin herşeyi bi anda halletmemiz lazım yoksa bi daha bulamıyorum adamı :)

Allah yardımcınız olsun canım,

bizde ayrı ülkelerdeyiz
ben almanyada nişanlım istanbulda
ama bi şekilde yapabildiklerimizi yapıyoruz internet, telefon sağolsun,
diğerlerinide düğünden 10 gün önce artık, ki bizim sadece gelinlikle ayakkabı, bindallı kaldı
müzikleride ayarlayamadm daha offf
balayına gitceğimiz günü iple çekiyorum bitsin artık şu stres

Son düzenleme:
oy oy sizin durum daha zor.gerçi biz 5 saatlik mesafedeyiz birlikte yapıcaklarımızı bi türlü yapamadık :) ewet cnm walla derlerdi zor diyede hiç inanmazdım cidden zormuş.bide tatlı telaş bunlar demiyolarmıı :) neresi tatlıysa :) az kaldı biticek inşallah.beklemek çok zor.düğün bitip balayı için yola çıktığımız an bi oh dicez hepimiz :)

ya sorma nişanlımla balayını bekliyoruz düğünden çok, herkes diyor delimisiniz tatlı telaşlar bunlar.
anlamam ben ya, acaip sıkıntı stres, gelin ata binmiş ya nasip demiş
ama az kaldı gerçekten,
bakmışsın seneye bu zamanlar bu günlerimizi hatırlıcaz
Allah aratmasın canım, bu telaşları yaşayamayanlarda var malesef
Allahım her genç kıza nasip etsin bu güzel duyguları

haklısın canım ya bunların hiçbiirini yaşayamayanlar da war.aslında çoğu konudada rahatızda işte sıkıntı sadece beklemek :) çeyiz telaşı beni çok yordu.kızların çeyizi ewden çıkana kadar bitmezmiş.cidden öle.bide aldıklarımı unutuyorum ben.gidiyorum bi daha alıyorum :) geçen gün artık annemle ne aldık hepsini açtık baktık :) bi baktımki bitmiş pek bişi kalmamış :) sadece beklicez artık :) benm düğün 15inde.tam 70 gün kaldı :)
sen ewini yerleştrdinmi cnm?

Hevincim davetiyen sade ama çok şık bende böyle istiyorum.Çokda uyguna yaptırmışsınız tanıdık olması iyi olmuş.:81:

sağol canım sevindim beğenmene
uyguna olması çok iyi oldu çünki ailelerden başka kimse saklamaz çöpe atarlar diye fazla harcamak istemedik, Allahtan içimize sineni uyguna kapatabildik
darısı başınıza canım

beklemek en kötüsü
ne demişler canım, ömür biter çeyiz bitmez, evimize yerleşelim devam eder bu telaşımız
bak bu yüzden ben her aldığımı not ederim ki bidaha almayayım diye, unutkanlık var bende biraz

yok canım yerleştirmedim daha, yarın mobilyalara bakmaya gidicez, nişanlımın olmaması kötü, gerçi netten seçtik modelleri ama yinede tuhaf bi duygu
evin sözleşmesi 1 haziranda başlıyor, daha bide vize beklicez biz yani ekime kadar beklemem gerekebilir vize çıksın diye, bu yüzden acele etmiyorum mobilyalarla şimdilik

gülüm çıkmam lazım, nişanlım erken kalkacak az konuşalım gelirim yine öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…