2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bugün mobilyaları aldık kızlar
yurtdışında olduğum için fiyatlar farklı,
koltuk, tv ünitesi, yatak odası, mutfak (bulaşık mak., fırın, mikro dalga içinde) hepsi 5000 euro tuttu.
buranın fiyatlarına göre çook uyguna oldu şükürler olsun,
ama mutfağıma aşık oldum desem yeridir vanilya rengi isterdim hep :)
hepside çok içime sindi şükürler olsun

mutfağım bu kızlar

Son düzenleme:
mutfağın çok güzelmiş canım. güzel günlerde kullan. kocana ve sevdiklerine güzel yemekler pişir hayırlısıyla.. diğer mobilyalarında fotosu varsa ekle bakalım..

KIZLAAARRRR!!!
CUMA GÜNÜ NİKAH İŞLEMLERİMİZİ HALLETTİK :):)

KAN VERDİM. IĞHH!!!

AY AKLIMA TAKILAN BİRŞEY VAR.. YARDIM İSTİYORUM..

BEN KENDİ SOYADIMI DA KULLANMAK İSTİYORUM.. AMA NİŞANLIM ÇOK BOZUŞUYOR ÖYLE DEYİNCE.. AMA İSTİYORUM

NE YAPMALIYIM?
HOŞ SOYADIM DA UZUN BNM BÖLE KALABALIK OLCAK GİBİ AMA BAZEN DİORUM Kİ SDC ONUN SOYADINI AL BAZEN DE DİOM AA KENDİ SOYADINI DA KULLAN..

NAPCAAAMM??

günaydın temmuz gelinleri..
ayy bende durgunluk var bişicik yapmıyoruz :)

çeyiz eksiklerim var ama ufak tefek şeyler ay sonu babam emeklisini alınca alacaz bitecek artık..
okullar 10 haziranda kapanıyormuş..
bizim ev de o hafta sonuna boşalır sanırım ve 13 haziranda başlarız evle ilgilenmeye..

nişanlım kendisi boyayacakmış evimizi
kuzuma kıyamam ben de giderim arada yardıma ...
3 günde boyar sonra da temizlik ve yerleştirme derken haziranı bitiririz sanırım yani..

mayıs bitse sınavlardan kurtulsam yaa..
okulu düşünmek istemiyorum zaten sınava çalışamıyorum da kötüyüm yaa off ...

Günaydınn kızlarrr

hevincimm çok beğendimm mutfağını hayırlı uğurlu olsun eşyalarınızda güzel günlerde kullanın inş.

valla ezgicim iyi düşün eğer ki çok istiyorsan nişanlının gönlünü etmeye çalış

ayyyy :S yarına kadar kesin kararımı vermem lazım!!

yani istiyorum ama ddiğim gibi çok bozuluyor. muhtemelen ona ait oliim mi istio ne.. yani aslında erkeklerde vardır ya bu!!

kızlar fikir verin yaaaa noluurrr :S:S:S:S:S:S
yani ben de sdc onun soyadını taşımak isterim.. çoluğum çocuğumla da soyadım aynı olsun isterim ama ne bilim içimden de geçio..

yardııımm!!!

canım ben de senin gibi düşünüyordum ama ikisi de uzun olunca iç hoş durmadı. hem de ikisini kullanan birkaç arkadaşım var onlara sordum. sonrasında evrak işlerinde sıkıntılar yaşadıklarını, pişman olduklarını söylediler. biz devlet memuruyuz da, evrak işlerinde eşinle soyadın aynı olmayınca uğraştırıcı işler çıkıyomuş. tabiiii benim nişanlım da istemedi. uyumlu olsaydı ısrar ederdim ama ben de vazgeçtim.. yine son karar senin tabii

aaa söylemeyi unuttum kızlar. benim evim de boyanıyor şu anda.. dyo dan kumsal rengi seçtik. çok güzel oldu. açık, aydınlık bi renk.. tavsiye ederim.. katalogda koyu gibi ama duvarda güzel duruyo.. aaaa fotoğraf ekeleyim de bakın bari.. fikir verir size de..

ya benim kendi soyadım 9 harf, nişanlımın soyadı 5 harf.. uzun oluo aslında ama modern oluo tabi.. ama zorluk çekeceğimi ben de düşündüm de insanın içinden geçio tabi!! bilemedim. yarın kan sonuçlarımız çıkana kadar karar vermem lazım!!!

ezgicim çok uzun oluyorsa hoş durmaz evraklarda falan zor oluyor çünküü
ama sen illa ki içimde kalıcakk diyorsan nişanlınla açıkca konuşursun

Aklımızda bulunsun ferahlatmış senin evinide canım hayırlı olsun tekrardan

Ezgicim uzun olacak diyorsun bence sadece eşinin soyadını kullan ben öyle yapacağım.Zaten evlenince eşine ait olacaksın alt tarafı bir soyadı ben çok takılmıyorum buna tabi bu benim fikrim kararı sen vereceksin

Hevin mutfağını çok beğendimHem senin içinede sinmiş ne güzel.Mutlu günlerde güzel güzel yemekler yapman dileğimle

selam kızlarr..biz de evimizi boyattık temizledik..haftasonu mobilya bakmaya çıktık gelinlikte olan şey mobilya konusunda da oldu ben açık renk istiyorum herkes bana karşı..herkes siyah-ceviz-bambu gibi koyu renkli mobilyalarla açık renk koltukları kombinliyo benim beğendiğim açık renk mobilyalar hoş durmuyomuş ağır durmuyomuş ben koyu renk mobilyanın toz göstermesinden korkuyorum siz ne düşünüyosunuz??
ben o kadar açık renk istememe rağmen bi yerde siyah lake ve bambu karşımı bi tv ünitesi gördüm hoşuma gitti ama evi karartacak diye korkuyorum
mobilyacı da evi boğan renk değil fazla gereksiz eşyadır diyo çok kararsızım..
bir de beyaz eşya konusunda bulaşık mak ve fırınımı siemensten almayı düşünüyorum tavsiyeniz varmıdır?

Canım ben koyu renk mobilya almadım kahverengi beyaz benim ki sırf beyazda almadım yani koyu renk karartıyor bence açık renk insanın içini açıyor bu bi gerçek...
senin fikirlerin daha da önemli bence
bizde daha beyaz eşyaları almadık , siemensten kötü bir yorum duymadım bilemiycem ama
eşya konusunda içine sindiği gibi al derim

ben bu moda evindeki kadını yırtarımmm

yahu nisanın sonunda verdiğim gelinliği hala genişletmedi ve sadece bir kez provaya çağırdı..
ya yapacağı şu bolerasının kollarını genişletecek..
bir de bedeni büyümesi için arka kısma dantel ekleyecek yaa..
bu işte ya bu..
delirecem yaa..

fotoğrafçı bulamadım kafam atık zaten

dilek üzeirnde değişiklik yapmak baştan yapmaktan daha zor.
hem zaten zamanda var.. sıkıntı yapma :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…