2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

kızlar çok özledim hepinizi
biraz rahatsızım giremedim yine bi kaç gündür,
geçmişide okuyamadım malesef kaçırdığım önemli şeyler var mı ki acaba? :26:
telaşlar başladı biz temmuz gelinlerindede, her günümüz yoğun geçtiği için vücudum yorgun düştü ve kaldıramadı malesef, geceleri uyuyamıyorum artık
şu stresi bir atlatsak dünyalar benim olacak, evet güzel telaşlar ama yinede

bu arada giz'im gördüm ki kahverengi beyaz yapıcakmışsın evini,
evet karar verdim sen benim ikizimsin
benim evimde kahverengi beyaz oldu
koltuklarım kahverengi, tv ünitem kahverengi beyaz, masam aynı olcak, yemek masam beyaz olacak inşallah, yatak odam komple beyaz oldu dolap ve komidinlerde biraz kahverengi desen koydurdum harika oldu sade
mutfağımı biliyorsunuz vanilya rengi portmantoyuda diğer mobilyalara uygun alıcaz nasipse. yani evim çoğunlukla beyaz olduğu için açık renkli oldu çok
keşke kendi evimiz olsaydı bambaşka olurdu ama bunada şükür, ilerde inşallah

sizi çok seviyorum daha sonra görüşürüz yine, biraz uzanayım

Canım benim çok geçmiş olsunn,yorgun düşüyoruz stresten falan hasta oluyoruz işte hemencik iyileş inş

evet hevinim ben sana demiştim biz çok benziyoruz diye benimde aynen öyle kahverengi beyaz sade seçtimm herşeyii , halımla perdem kaldı işte

senin yerleşiyormuydu ev unuttum ben söylediysen bile canım

benim sınıftaki mobilyaların bazıları siyah renkli siliyorum anında toz gerçi sınıf diceksiniz ama anasınıfı halı falan var yani ev gibi temiz olmasa da diğer sınıflar gibi pis değil..ben öyle sürekli toz almayla uğraşamicam açık renk mobilya istiyorum :) ..
cnm kalabalık gitmeden de olmuyo işte herkes bi heves gelmek istiyo annem babam zaten hala dayı karıştırmıyorum da :) bu hafta sonu tekrar bakıcaz işte nişanlımla inşallah karar verebilirim..
beyaz eşyada da buzdolabında sharp almaya karar verdim..bulaşık mak ve fırında da siemens ya da bosch alcam inş iyi çıkar hepimizin ki sıkıntı yaşamayız..

Son düzenleme:
kızlarr takip edebilirmisiniz bilmiyrm ama bana herşey yakışır diye bi program war.kanal d.de...bu hafta yarışmacılar gelinlik fln giyiyorlar.gece tekrarına denk geldm.1,30 gibi başlıyo.dün kız harika gelinlikler denedi.ayakkabılar harika.takılar saç makyaj...hani fikir almak isteyen izlesin bence :) bide düşündüm ya 4 saatte herşey hallaoluyo.gelinlik seçiliyo alınıyo saç makyaj ayakkabı biz boşunamı bu kadar aydır yoruluyoruz ne

Son düzenleme:
hehe ne 4 saati haftalardır deniyorum olmuyo seçemiyorum bi yumurta sıkışsın bak nasıl seçecez

merhaba kızlar, sesiniz çıkmıyo. herkes iyice hazırlıklara daldı herhalde.. kızlar korunma meselesini ne yapcaz ya.. ben aslında ilaç kullanmak istemiyodum ama regl dönemim düğünüme denk gelebilir . bu yüzdan 2-3 ay ilaç kullansam diyom. bi doktora gitsem mi? ne yapayım ya kızlar?

günaydın arkadaşlar
ben hap ile korunuyorum sizinde az kaldı en az 1 ay önce hap kullanılması lazım.
ama mutlaka dr gidin

Günaydın kızlarrr,herkese iyi hafta sonları...

ben hapla korunmayı düşünüyorum gelecek ay başı gidicem doktora

slm kızlarrr...
ya zararı olmaz dimi hapın? ben de 3 ay kullanayım diyorum ama evli bir arkadaşım var kullanma diyo

kızlar hapın çok yan etkilerinden bahsediliyo.. kullananlar fark etti mi hiç.. ben arkdaşlarımdan da duydum. kiminde kilo yapmış, kiminde aşırı sinir.. kimi de hapı bırakmış aylardır çocuk olcak diye bekliyo.. biz kondom ile korunmayı düşünüyoz. ben sdece balayına denk geliyo diye endişe ediyordum. onu da adet geciktirici kullanmyı düşünmeye başladım. adet geciktirici hakkında bilgisi olan var mı kızlar..

Merhaba kızlar.10 Temmuzda da benim nikahım var:)Düğün yapmayacağımız için nikah yazdım.Nikah ve yemek olacak.

Hayirli pazarlar temmuz gelinleri..
bende hap ile korunuyorum, bunyeden bunyeye degisir yan etkileri
ama size tafsiyem en az 1 ay once baslayin ki yan etkilerini atlatin..

bende hap kullanıcam.haziranda bu ay reglim bittikten sonra düğünüme göre ayarlıcam.3-4 ay kullnaırım maksimum.ben doktor arkadaşıma danıştım zararından çok yararı war kullan dedi.wücuttaki kistleri yokediyormuş,kanserli hücreleri yokediyormuş.bi dünya şey söyledi.tabi testlerden sonra kullanmaya başlıcam.uzuun süre kullanmadığın sürece çok fazla zararı olmuyormuş :)

Ben daha bu işlere girmedim ama hap kullanmayacağım kesinBugün dantelleri yıkadık ütüledik çok yoruldumNişanlımda salı günü geliyor askerden artık bizim koşturmacada başlayacak

Günaydınn kızlarrr

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz....

dün biz muğlaya gittik,gelinlikleri damatlıkları aldıkk,gelinliğimi çok beğendim tam istediğim gibi olmuş ,kendi gelinliğini giymek çok farklı bi duygu ciddenn

3 ay önce ev bakmıştık ama kaçırmıştık hatta kiracılar çıkıyormuş ayın 31inde yine o ev nasip oldu :) anlaştık ev sahibiyle inş.gıcıklık yapmazlarda çıkar kiracılar

evide hallettik sayılırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…