Geçmiş olsun HevinNeyin var?
kızlar çok özledim hepinizi
biraz rahatsızım giremedim yine bi kaç gündür,
geçmişide okuyamadım malesef kaçırdığım önemli şeyler var mı ki acaba? :26:
telaşlar başladı biz temmuz gelinlerindede, her günümüz yoğun geçtiği için vücudum yorgun düştü ve kaldıramadı malesef, geceleri uyuyamıyorum artık
şu stresi bir atlatsak dünyalar benim olacak, evet güzel telaşlar ama yinede
bu arada giz'im gördüm ki kahverengi beyaz yapıcakmışsın evini,
evet karar verdim sen benim ikizimsin
benim evimde kahverengi beyaz oldu
koltuklarım kahverengi, tv ünitem kahverengi beyaz, masam aynı olcak, yemek masam beyaz olacak inşallah, yatak odam komple beyaz oldu dolap ve komidinlerde biraz kahverengi desen koydurdum harika oldu sade
mutfağımı biliyorsunuz vanilya rengiportmantoyuda diğer mobilyalara uygun alıcaz nasipse. yani evim çoğunlukla beyaz olduğu için açık renkli oldu çok
keşke kendi evimiz olsaydı bambaşka olurdu ama bunada şükür, ilerde inşallah
sizi çok seviyorum daha sonra görüşürüz yine, biraz uzanayım
oyy canım benim.. işte kalabalık gitmek böyle sakıncalar doğuruyor ne yazık ki
ama bak mobilya hakkaten evi değiştiren şey.. sakın başkalarının beğendiğini alma. kendi içine sinen olsun ki hep sen kullanacaksın onu. yanındakiler aydan aya oturmaya gelecekler.. çünkü insan çok üzülüyor. biz nişanlımla gittik, kendimiz seçtik ama yine de eve gelince acaba şöyle mi olsaydı demeden edemiyorsun .. eğer bi de başkalarının beğendiğini alırsan asala bundan kurtulamazsın..
ayrıca biz de bulaşık mak.ve fırın araştırıyoruz. bosch alacağız. bosch dışındaki bulaşık makinalarının zamanla koku yaptığını duydum bilginize...
Kızlarrr nerelerdesinizzz???? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?