- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bakım fln yapıyomusunuz kızlar...ben berbat durumdayımmmsaçlar sarı,dipler gelmiş durumda kaşlarımızı uzun zamandır almıyrm :26: makyaj fln yaptığım yok :83: korkuncum.hiç evlencek gibi durmuyorum walla ben haftaya nişanlım gelicek bursaya ordan izmire gidicez ozaman belki toparlanırım ya.cilt bakımı fln hiiiiiiç bişi yapmıyrm walla
hevincim maşallah hepsi halloluyor işte Allahın izniyle
çok az kaldı artık
bizde düğün çıkışında otele gidicez bodrumda ben bıraktım o ayarlıcak artık :)))
ben iyiyimmm canım erkenden kalktım birazdan spora gidicemm
sen nasılsınn gelinliğini teslim aldın mı
günaydın kızlar nasılsınız?_
vallahi zaman hızla akıyor işte :26::26: şaştım bende şimdi cetvelimi görünce inanmak istemedim.
1 hafta 4 gün
speddyyy bende günü görünceee heyecanlandım seni düşünemiyorummmnasıl hissediyon kendinii benım sımdıden elim ayağıma dolaşıyor herşeyi düşünüyorum kendimi işe veremiyorumm :18: bu arada geçmiş olsun canım
aynen canım yaaa içim içime sığmıyor kendimi sıkıyorum artık heycan yapmamak için
işe kendimi hiç veremiyorumbu hafta bitse de kazasız belasız kimse ile tartışmadan
ay vallaaa canımmm geçer geçerrr vallaaa yaaa 11 güncüğün var şurdaaaaaa ne güzellllkuaförünü ayarladın dimi saçına karar verdinmi provaya gittinmi
kuaförüm yengem içim rahat
provaya falan gitmedim beğenmezsem söktürüp yeniden yaptırıırm.
prova kafayı çok karıştııryo çünkü 1 el 2-3 kez istese aynı modeli çıkartamaz
az kaldı zaten. ne istediğimi az çok biliyor.resimler ile gösterdim şimdi kına için farklı bişey istiyorum..
maşa olsun istemiyorum
iyi bare canımm sevindimm senin adınaa ben hala karasızım saçım ve kuaförüm konusundaa yaaaaaçok kararsız ve çok zor beğenen biri olarakkk napcam bilmyiorummm vallaaa kuaförümün benden çekeceği var sanırım ogünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?