2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

benimde içimden bişey yapmak gelmiyor oluyor öylee nedense

Günaydınn kızlar hayırlı cumalar herkese

Kızlarr nerlerdesinizz akşamda gelsenizzz ne iyi olur

yanlızım ben canım sıkıldı yapacak bişey bulamıyorum poffff

ben geldim..
epeydir uğrayamıyordum..
diğer hafta sonu finallerim başlıyor..
ona çalışıyorum öyle
haziranda başlaycm tam anlamıyla düğün işlerine inş.
çeyizler yıkanıp ütülenip kolilenecek..
evim okullar kapanınca boşalacak..
oyy son 54

merhabalarr

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar ?

bizim herşeyimiz bitti gibi, halı ve perdeleride hallettim cuma günü,
büyük eşya olarak bir televizyon, portmanto ve banyo dolaplarımız kaldı geri kalan herşey bitti şükürler olsun
kalanlarıda düğünden sonra almayı düşünüyoruz malum aşkım hemen gelemicek benimle buraya o gelene kadar hallederim
artık tamamen kendime vakit ayırıyorum, daha balayı için alışveriş yapmadım, iç çamaşırlar alıncak daha
onların hepsinede haftaya başlıcam, bu hafta bişey yapmayı düşünmüyorum işyerimde çok yoğun olcak zaten en iyisi böyle.
çeyizdede nevresim eksikleri var, yemek takımlarımıda almadım daha en sona bıraktım onları onun dışında eksik yok
ama artık inanın bitsin bu stres diye dua ediyorum, balayına gitceğimiz günü iple çekiyorum

Kavuşmamıza son 32,düğünümüze son 42 gün

hevincim maşallah hepsi halloluyor işte Allahın izniyle
çok az kaldı artık
bizde düğün çıkışında otele gidicez bodrumda ben bıraktım o ayarlıcak artık :)))

hevincim maşallah hepsi halloluyor işte Allahın izniyle
çok az kaldı artık
bizde düğün çıkışında otele gidicez bodrumda ben bıraktım o ayarlıcak artık :)))

Öyle kuzum ya halloluyor şükürler olsun herşey, elbette eksiklerimiz olacak, herşey mükemmel olacak diye bir kaide yok yeterki mutlu huzurlu olalım dimi
canım en güzelini yapmışsınız otel ayarlamakla, al sana balayı işte

bu arada sipaydii 2 haftan kaldı demek
çoook az kalmış canım hadi bi an önce evlende sıra bize gelsin

evet canım 3 günlük kaçamak yapıcazzz :))

günaydınn kızlarrr herkese iyi haftalarrr olsunn

sipidii zaman yaklaşıyor heyecan var mıı???

benimde son 2 ay =60 günn çok az geldi gözümee 1 sene şafak sayınca böyle oluyor

günaydın kızlar nasılsınız?_
vallahi zaman hızla akıyor işte :26::26: şaştım bende şimdi cetvelimi görünce inanmak istemedim.
1 hafta 4 gün

ben iyiyimmm canım erkenden kalktım birazdan spora gidicemm

sen nasılsınn gelinliğini teslim aldın mı

günaydın kızlar nasılsınız?_
vallahi zaman hızla akıyor işte :26::26: şaştım bende şimdi cetvelimi görünce inanmak istemedim.
1 hafta 4 gün

speddyyy bende günü görünceee heyecanlandım seni düşünemiyorummm nasıl hissediyon kendinii benım sımdıden elim ayağıma dolaşıyor herşeyi düşünüyorum kendimi işe veremiyorumm :18: bu arada geçmiş olsun canım

aynen canım yaaa içim içime sığmıyor kendimi sıkıyorum artık heycan yapmamak için
işe kendimi hiç veremiyorum bu hafta bitse de kazasız belasız kimse ile tartışmadan

aynen canım yaaa içim içime sığmıyor kendimi sıkıyorum artık heycan yapmamak için
işe kendimi hiç veremiyorum bu hafta bitse de kazasız belasız kimse ile tartışmadan

ay vallaaa canımmm geçer geçerrr vallaaa yaaa 11 güncüğün var şurdaaaaaa ne güzellll kuaförünü ayarladın dimi saçına karar verdinmi provaya gittinmi

ay vallaaa canımmm geçer geçerrr vallaaa yaaa 11 güncüğün var şurdaaaaaa ne güzellll kuaförünü ayarladın dimi saçına karar verdinmi provaya gittinmi

kuaförüm yengem içim rahat
provaya falan gitmedim beğenmezsem söktürüp yeniden yaptırıırm.
prova kafayı çok karıştııryo çünkü 1 el 2-3 kez istese aynı modeli çıkartamaz
az kaldı zaten. ne istediğimi az çok biliyor.resimler ile gösterdim şimdi kına için farklı bişey istiyorum..
maşa olsun istemiyorum

iyi bare canımm sevindimm senin adınaa ben hala karasızım saçım ve kuaförüm konusundaa yaaaaa çok kararsız ve çok zor beğenen biri olarakkk napcam bilmyiorummm vallaaa kuaförümün benden çekeceği var sanırım ogünn

önceden modelini beğen canım en rahatı öyle oluyor.
çok şükür bu konu da rahatım. bide en güzeli kuaföre bırakmak istediğini anlat ama birak o bildiğini yapsın. tabi tecrubeli ise :18:

şükür gelinliğimi aldım ben yaa..
tam oturdu üstüme ama kilo almak yasak 1.5 ay :)

haftaya yada diğer haftaya da düğün alışverişine çıkilacak..
damatlık,eşofman,gecelik vb işte..

ben kınadaki abiyemle bindallımı temmuz gibi kiralayım diyorum yani kiralama olunca şimdi çok erken..

spidicimmm ahh ne güzel azıcık minnacık kaldı kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…