2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

tam vermedik zaten cnm yoksa dediğin gibi hiç yapmıcaklar...kayınpederim sağolsun başlarında hep nefes aldırmıo :76: sizin ordak
lerde baya kötüymüş ya biz alırken daha hediye demeden mikro dalga hediyemiz dedi :87: inş gönlüne göre olur herşey :)

çok iyi valla işçilerin başında biri durmadımı adamlar sallıyor.beyaz eşyalara gelince cidden burdakilerin gözünü para hırsı bürümüş yaa bırak mikrodalgayı adamlar 30 liralık saç kurutmayı bile vermiyolar yaa.nasıl çıkcaz içinden bilemedim valla:Sböyle giderse 25 milyarı bulucak bize tüm masraflarda eklenirse 30 olucak o kesin:(((

Doğru söylüyorsun canım dengesizler mevcut zaten kafamı kimse için yoramıycam artık

Günaydınn hepinizeeee

canım bu davetiyenn fiatı ne çok hoş bende öle pahalı bişi istemiorm

Suuuuu hoşgeldin tatlım herkes seni soruyordu nerde napıyo diyeEpey işleri yoluna koymuşsun maşallah.Herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef ama takma kafana evde huzur olsun o yeterBiz beyaz eşyalarımızı siemens ten aldık.Bosch'ta karar kılmıştık ama fiyat araştırması için siemens e girdik ve ordan aldık çıktık nasip işte.Şu hediye işine gelince bizim burasıda cimri o konuda bütün eşyalarımızı aldık nerdeyse ama bir tane hediye alamadık.Söylediğimizde de o kadar indirim yapıyoruz ozaman indirim yapmıyayım hediye vereyim diyolar

geçen gün bi tanıdık geldi bize davetiyemi gösterdimmm tepkisi şuu ayyy bu ne çok çirkinnn çok komik davetiyen dedii canım sıkıldıı biz böyle beğendik dedim geçtimm ama bozuldum tabii
Aman boşver canım en iyisinide yaptırsan kusur bulacak olan bulur.Hem sizin zevkiniz sizin tercihiniz millete ne çok kızıyorum böyle şeylere

İyi geceler kızlar umarım keyifler yerindedir artık zaman yavaş yavaş yaklaşıyorBende geçen gün evi temizlemeye gittim.Perdelerde takıldı içime sindi.Mutfağınkini zebra perde yaptırdım ama temizliği nasıl olacak bilmiyorum:97:çoğu şeyim bitti sayılır ay sonundada çeyizi götürmeyi düşünüyorum.Bu arada benim facee yok malesef ya

zebra perde nasıl durdu ? bnde mutfağa istiorumda pek aydınlık yapmıo dediler :26:

selam kızlar...
benim çeyiz işim bitti..
hepsi kolilendi bohçalandı..
ev arıyoruz hala
bulduk mu hemen boya,temizlik,yerleşme,perde halı 1 haftada biter sanırım..
haftaya altınları ve düğün alışverişini yapacaz inş.

1 aydan düştük şükürler olsun

ewim tutuldu sonundaaa dün halloldu.boyacıda gelcek bugn yarın.salonumu pudra rengine yatak odamıda serin lilaya boyatıyorum pastel tonlarında istemedim beyaza yakın renklerden istedim çünkü tüm eşyalarım beyaz :) sıra perdelerdeee...düşünüyorum düşünüyorum ama iyice kafam allak bullak oldu.karar weremedim.salona kruwaze mekanizmalı düşündüm ama eşyalar klasik değil modern garip mi durur? modern perde çeşitleri diye bakıyorum pek güzel bişi de bulamdım..siz neler yaptırdınız kızlar

selam kızlar

telaşlı stresli günler başladı devam ediyor hala,
resmen eridim ben ya, gelinlik nasıl olcaksa

dün tüllerimi aldım bayıldım üstüne bide banyo takımı hediye ettiler yarın temizlik yapıp takıcaz Allah kısmet ederse,
bugün aşkıma ve bana alışverişler yaptım balayı için çok sevindi bitanem
iç çamaşırları vs hallettim
çarşamba yatak odam ve oturma odam gelicek,
perşembede istanbula aşkımın yanına yolcuyumm
ondan sonra bir 3 buçuk hafta yokum kızlar, o sırada düğünleri olacakların herşeyi harika sorunsuz geçer inşallah

sıkıntı yapma dilek olacak Allahın izniyle oda,
dua et hep içini ferah tut, sadece biraz sıkıntılı günler olacak az zaman kalcağı için ama üstesinden gelirsiniz,
dualarım seninle canım

çok sağol canım..
kayınvalidem fırsat buldukça yürüyerek sokak sokak arıyormuş ev..
nişanlımdan işten çıkınca önerilenlere ve benim netten bulduklarıma bakıyor ama hiç daha uygun bulamadık ...
sobalı istemiyorum ama ona kalacak gibiyim..
sağol canım dualarınızı eksik etmeyin..
1 haftada hallederiz de temmuz girmeden ev işi bitse ..

Doğru söylüyorsun canım dengesizler mevcut zaten kafamı kimse için yoramıycam artık

Günaydınn hepinizeeee

doğru sölüyomm bacımmDDDD amann beee boşverin kızlar biz evleniyoruzz yaaaa kavuşuyoruz yaa(hernekadar şu aralar kavga edip dursakta)gerisi hallolur giderr.küçük ayrıntılara takılıpta en güzel zamanları habe etmek yok.DD

bol bol kankalarla parti yapın gecelerii toplaşıp dedikodu,yemek,içme.... evlenince yapamayacağınız herbişeyi yapın derimDDsonra allah korusun bazılarının kocası çok bıtbıt çıkıpta karısını değil başka evde başka yatakta yatmasına bile müsade etmiyorrDD

hoşbulduk cancazımmm:)))napim kuzum pc bozuldu,o düzeldi bu sefer uzun bi ara siteye giriş yapmadı kadınlar klubü hariç heryere giriyor burada hata veriyordu.sonrada açıköğretim sınavları yaklaştı onlara çalıştım.tab, bu arada evin inşatıı yok mobilyalar falan filan çok uğraştım.beyaz eşya,halı,perde birde mutfak eşyalarımız kaldı işte .tabee gelinlik ve kına gecelikte var ayrıca balayına gidicez azcık kıyafet almam lazım bulunduğum yerde ölee açık giyinmeyi pek sevmiyorum şort mini etek ip askılı falan giyemem.sapık dolu memlekette rahatsız oluyorum bakışlarındanDDşimdi tatilde şortsuz eteksiz hayatta olmazkotun kaprinin içinde insanın kıçı pişerr antlyadaDDanlıycağın işlerim daha çok benimm.birde aksi gibi evimizin önündeki yol kazındı alt yapı çalışması var heryer toz toprak bırak eşyaları taşımayı temizlik bile yapmıyoruzz yazık olcak tozdan yine batıcak.inşşallah hemen biterde rahat rahat taşırız yoksa ayvayı yediğimizin resmi yanii.

beyaz eşyaya gelince karar veremedik yaa çok gıcık bi durum(en uygun profilo verdi 106 ekran tvde dahil artı hediyeleride var 6000 tek eksik olan mikrodalga fırın:SS boshc 5750 dedi tv eksik ,beko ve arçelik aynı zaten biri 7000 dedi biri 7040 beko hediyee çaycı yada tost makinesi verebilirim dedi:SSS anlıycağınız böyle arkadaşlarr azcık yardım edin çok kararsız kaldım yeminle(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…