faceye benide ekleyin kızlaaaaaaaaaar
hazırlardan çok kuru harçlıkları aşırrDDnasılsa balayına falan gidersin hazır olan yemekler bozulurr eve döndüğünde hiç olmadı bi pilav makarna yapabilesin DDmutfak işine gelince nişanlın bastırsın biraz ustalarla uğraşması zor keyifdleri çatmıyor bitürlü.birde paranın hepsini sakın vermeyin siz ona borçlu kalın iş bitiminde verin yoksa sallıyolarr.paranla rezil oluyorsun anlıycan.evin yakınsa sende mutlaka arada bi uğra evinee en azından hatalarını direk düzeltriebilirsin.sonradan geç olabilir.
beyaz eşyalarıda artık nişanlımla gidicez hangisi daha sevecen gelirse hediyesi varsa ordan alıcazDsizin oraları bilmem ama anam burdakiler gudubetin teki bi kıytırık saç kurutmayı bile hediye etmiyolar adilerr yaa.hiç hediye vermiyolar ((bende nasılsa hediye veririler diyee hiçbirini almamıştım
tam vermedik zaten cnm yoksa dediğin gibi hiç yapmıcaklar...kayınpederim sağolsun başlarında hep nefes aldırmıo :76: sizin ordak
lerde baya kötüymüş ya biz alırken daha hediye demeden mikro dalga hediyemiz dedi :87: inş gönlüne göre olur herşey :)
canım ben henüz hap kullanmıyorum.bildiğim kadarıylaa hapı ilk adet günü içiyorsun ve düzenli kullanırsan ilk hapla etkiside başlıyor o yüzden bende adet olmayı bekliyorum:))))
ayrıca dengesizler hep oluyor canım boşver millet kıskançlıktan kudurmuş herşeye bahane bulup duruyor yok şu olmamış yok bu olmamış aynı sorunlar bendede oluyor.insanın ağzına kadar geliyor seninki sanki çokmu güzel benimkinden beter demek istiyor ama işte insanları kırmıyoruzz.sonuçtaa yeni bir ev kuruluyorr yeni bir düzen kuruyoruz hepimiz elbetteki eksilikler aksaklar olucak.zaten herşey dört dörtlük olursa allah korusun başka şeyde pürüz çıkıyorr.insanların dediğine hiç alınma boşverrrr sen düğününü düşün daha sonrasında ise düşüneceğin sadece kocan ve kendin olucaksın diğerlerii dış kapının dış mandalı olucak.kafanı değersiz insanların saçmalıklarıyla doldurma.
canım boşver kendini davetiye için üzmene hiiiç gerek yok millet şöyle bi bakıyo sonra kenara atıyo..bence öyle pahalı davetiyelere de gerek yok..ben de seçtim davetiyemi bak benimki de şöyle..ayrıca ilk modeli daha çok beğendim zevk meselesi tabii..Eki Görüntüle 210305
ben geldimmmmmmmmmmmmmutfak dolaplarım bitti allaha şükürr tezgahla cam mozayikler istediğim gibi olmadı ne yazıkki ama napalım artık herşeyde bi aksilik oluyor mutlakaa: bende de şimdi perde ve halı sorunu var perdelerimi alıcam fiyat araştırması yapıyorum biri 170 dedi diğeri 1600.yarın bikaç yere daha sorucam bakalım onlar ne dicek.bu arada mekanizmalı almıyorum kullanımı zor oluyor:SSS sadece mutfak için düşündüm hoş durur diye:)canım ben ya arçelik ya beko alıcam arçelik herşey dahil 6850 dedi.boshda tv hariç 5700 dedi bilmiyorum artık bakıcaz:S
Aman boşver canım en iyisinide yaptırsan kusur bulacak olan bulur.Hem sizin zevkiniz sizin tercihiniz millete ne çok kızıyorum böyle şeylere
geçen gün bi tanıdık geldi bize davetiyemi gösterdimmm tepkisi şuu ayyy bu ne çok çirkinnn çok komik davetiyen dedii canım sıkıldıı biz böyle beğendik dedim geçtimm ama bozuldum tabii
Çok güzel çok beğendim umarım düğün günü çok rahat edersin o ayakkabılarlakızlar sonunda aldık ayakkabımı :) bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 209436 Eki Görüntüle 209437
İyi geceler kızlar umarım keyifler yerindedir artık zaman yavaş yavaş yaklaşıyorBende geçen gün evi temizlemeye gittim.Perdelerde takıldı içime sindi.Mutfağınkini zebra perde yaptırdım ama temizliği nasıl olacak bilmiyorum:97:çoğu şeyim bitti sayılır ay sonundada çeyizi götürmeyi düşünüyorum.Bu arada benim facee yok malesef ya
zebra perde nasıl durdu ? bnde mutfağa istiorumda pek aydınlık yapmıo dediler :26:
Fotoğrafı var ama boyutu büyük ekleyemedim.Benim mutfağım büyük ondan mı bilmiyorum karanlık olmadı sadece bütün değil ikiye böldürdüm o pek hoşuma gitmedi.
Doğru söylüyorsun canım dengesizler mevcut zaten kafamı kimse için yoramıycam artık
Günaydınn hepinizeeee
Suuuuu hoşgeldin tatlım herkes seni soruyordu nerde napıyo diyeEpey işleri yoluna koymuşsun maşallah.Herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef ama takma kafana evde huzur olsun o yeter Biz beyaz eşyalarımızı siemens ten aldık.Bosch'ta karar kılmıştık ama fiyat araştırması için siemens e girdik ve ordan aldık çıktık nasip işte.Şu hediye işine gelince bizim burasıda cimri o konuda bütün eşyalarımızı aldık nerdeyse ama bir tane hediye alamadık.Söylediğimizde de o kadar indirim yapıyoruz ozaman indirim yapmıyayım hediye vereyim diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?