anlatılacak gibi değil bence
bazen böyle
bazen böyle
bazen böyle:84:
bazende böyle:123:
çok haklısın canım.. ben de çok karışık duygular içindeyim.. bazen inanamıyorum düğün hazırlığında olduğuma..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlatılacak gibi değil bence
bazen böyle
bazen böyle
bazen böyle:84:
bazende böyle:123:
çok haklısın canım.. ben de çok karışık duygular içindeyim.. bazen inanamıyorum düğün hazırlığında olduğuma..
slm kızlar ben de yeniyim bu topicte:)
sizin hazırlıklar ne durumda cok az zamanımız kaldı ama benim herseyim eksikmiş gibi geliyor acaba ben mi pimpiriklik yapıyorum siz neleri hallettiniz?öncelikli olarak yapılması,alınması gereken seyler neler sizce?![]()
kaç gün kaldı canım
bende malesef inanamıyorum hala :26:
benim 2 temmuz kına, 3 temmuz düğün.. senin ne zaman? ben gün saymıyorum yaa. o zaman daha fazla stres olcam gibi geliyor da...
evetttt
her yerde sen![]()
ben temmuz gelini değilim aslında sohbet için geldim :86:
haziran kısmetse 5 haziran da düğünüm sayıyorum çünkü çok azaldı.
yetiştirmem lazım herşeyimi![]()
merehaba kızlar
benim düğünüm 3 temmuzda benide listeye alırmısınız?
ama kına tam belli değil..
biz günümüzü daha yeni aldık
hiç birşeyimiz yok daha
aşkım yeni geldi askerden zaten
hazırlıklar başladı artık..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
ooo sen benim düğüne 1 aylık evli olacan inşallah..senin daha az kalmış cidden.. ay senin yerine ben heyecan yaptım şimdi :)) eee düğün sonrası ilk fırsatta görüşlerini alırız artık burda :)))
kızlar battaniye alıcam yardımcı olurmusunuz?3 seçeneğe indirdim.ama bunlar arasında karar weremiyrm
Eki Görüntüle 168311 Eki Görüntüle 168313 Eki Görüntüle 168314
evet canım inşallah
tabilki söylerim gerçi kim ne derse desin insanlar yaşayarak deneyim kaznıyor :86:
senin hazırlıklar ne durumda :81:
selam temmuz gelinleri...
nasılsınız bakalım ?
temmuz ortası gelini olarak temmuz başına gelinlerine soruyorum heyecan var mıııı ?![]()
![]()