• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

selam kızlar nabersinizz

ben hastayım yatıyorum başucumda 5 tane ilaçla :)

miğdemi üşütmüşümm

selam kızlar.. 23 temmuzda bende evleniyorum..herkese şimdiden mutluluklar diliyorum.dikkat ettiğim bir konu var tatlı telaş içinde gerginliklerde çok fazla..benden tavsiye biraz daha kontrollü davranın..en güzel anlarımızı kendimiz için bişeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz..

geçmş olsun canım dinlenseydin güzelce :63:

sağol adaşş dinleniyorum işte yat yat sıkıldımm
selam kızlar.. 23 temmuzda bende evleniyorum..herkese şimdiden mutluluklar diliyorum.dikkat ettiğim bir konu var tatlı telaş içinde gerginliklerde çok fazla..benden tavsiye biraz daha kontrollü davranın..en güzel anlarımızı kendimiz için bişeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz..

Hoşgeldin bende 23 temmuz geliniyim

Selam kızlar. Ben de Allah nasip ederse 9 temmuzda evleniyorum. Allah hepimize mutlu, huzurlu evlilikler nasip etsin. Ankara'da olacak düğünüm. Geç katıldım aranıza ama sizin düğünleriniz nerelerde olacak? Ben bu aralar kuaför ve fotoğrafçı araştırıyorum...

Hoşgeldin canım

az kalmışş düğünede

hiç fotoğrafçı ve kuaför arayışına girmedimm düşünmek lazımm hatırlattın bana :)

beim düğünüm bodrumda olucak kına gecesi ise aydın da olucak inşallah

ankaralımısın

Hayır canım Balıkesirliyim. Şu an iş dolayısıyla Ankaradayım. Üniversite, iş derken Ankara'ya yerleşiyorum nasipse:61:

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar??
sizlere birşey danışcam cevap verirseniz sevinirim..gelinliğimi beğendiğim ama henüz almadım saten ve üzeri taş işlemeli hiç güpür falan yok sizce nasıl bi duvak uygn olur??

sizlere birşey danışcam cevap verirseniz sevinirim..gelinliğimi beğendiğim ama henüz almadım saten ve üzeri taş işlemeli hiç güpür falan yok sizce nasıl bi duvak uygn olur??

canım en azından benzer bi resim koyabilir misin? daha rahat fikir üretiriz..:34::34::34::34:

Canım resmini koyarsan daha iyi olur
ya da internet benzeri modeli bulup koy ki daha net fikirler ortaya çıkarrr

güzel gelin adaylarımız uyuyor ne güzel hastayım 5 tane ilaç içtim uyuyamıyorum ağrım da çok oysa kiii :2:

Canım resmini koyarsan daha iyi olur
ya da internet benzeri modeli bulup koy ki daha net fikirler ortaya çıkarrr

güzel gelin adaylarımız uyuyor ne güzel hastayım 5 tane ilaç içtim uyuyamıyorum ağrım da çok oysa kiii :2:

ooooyy giz'imm gemiş olsuuunnn:69:

Sağol ezgicim geçsin kısa zamanda inşallah :)

kızlar çeyizleri kolilediniz mi,ben yavaş yavaş koli bulup paketlemeyi düşünüyorumm

Sağol ezgicim geçsin kısa zamanda inşallah :)

kızlar çeyizleri kolilediniz mi,ben yavaş yavaş koli bulup paketlemeyi düşünüyorumm

tatlım kolilemedim benn.. yavaş yavaş her hafta sonu taşıyoruz arabamızla :52:
ev tutulunca eh yakın da olunca az biraz.. geçen hafta taşıdım mesela bi kısmını:54:

anladım ezgim
bizim 2,5 saatlik yola gidicekte mecbur koliliycez yavaş yavaş başlıcam kolilemeye

Günaydınnn
hayırlı cumalar herkese
bir haftayı daha devirdik :1:

tabi haklısın!! bu arada gelinlği halletmişsiiinn ?:27:

Hallettim sayılır canım geçen pazar gittik baktım altı benim istediğim gibiydi üstünüde kendi beğendiğim modelden yaptırıcam

onun yanı sıra bindallı ve kına gecesi abiyemi de hallettim

mayıs 17 de teslim alıcam Allahın izniyle :)

senin ne durumda

vay anam vay temmuz geliniyim ama pek bir pasifim ben ya :D

koli işine falan hiç girişmedik biz..ev tutulmadı daha ama büyük ihtimalle 15-20 dk.lık mesafe ile olacak ama benim bu kadar ağırdan alma sebebim sınavlarım yaa :59:

bu hafta sonu var sonra da mayıs sonu var ama mayıs sonundakinden sonra ancak ev işleri falan olur sanırım :69:

ben bu sakin halimden memnun değilim ama napalım sizlerin hazırlıkları okuyup okuyp heyecan yapayım bari :9:

vay anam vay temmuz geliniyim ama pek bir pasifim ben ya :D

koli işine falan hiç girişmedik biz..ev tutulmadı daha ama büyük ihtimalle 15-20 dk.lık mesafe ile olacak ama benim bu kadar ağırdan alma sebebim sınavlarım yaa :59:

bu hafta sonu var sonra da mayıs sonu var ama mayıs sonundakinden sonra ancak ev işleri falan olur sanırım :69:

ben bu sakin halimden memnun değilim ama napalım sizlerin hazırlıkları okuyup okuyp heyecan yapayım bari :9:

Canım dert etme kendine bizimde ev işi mayıstan sonra eşyalarda aynı şekilde
zaten bi başladın mı Allah yardım ediyor hepimizin işi rast gitsin

Back
X