• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bize hiç izin yok desem yeridir canım..
düğüne az kaldı ben sabır diyorum da nişanlım iyice soğudu ailemden..
onlarla görüşmeyi pek istemedğini hissediyorum..
geçen hafta onlara oturmaya gittik..
kendine mesai yapmış biz kalkmadan 10 dakika önce geldi..

saygıda kusur yok ama içten içe soğuyor..
ben de çok bunaldım..ne biçim nişanlıyız diyor nişanlım..

boşa yaptık nişanı ben öyle diyorum kendi kendime valla..
şu 3 ay burnumdan gelecek kesin..

kizlar bende temmuz ortasinda evleniyorum Allahim kismet ederse:21:
benimde kendimce bi sorunum var kizlar offff:50: halayla, karsilikli oynamasini hic sevmiyorum gerci pek guzel oynandigimda söylenmez:43: ben yurdisindayim ve burda hic dugun falan görmedik o yuzdende oynamasini pek bilmiyorum:43:

CANIM cidden durumun zor... insanın nişanlılık döneminde yaşadıklarının tadı, kıymeti başka diyorlar hep.. sınırlı davranışların tadı başka diyorlar :))) ailenin tutumu kendilerince haklı ama sizce de sıkıntı cidden.. nişanlında kendince haklı ama önemli olanın tatlılık ile her şeyi çözmek olduğunu kabullenmek gerek. bazen büyüklerin isteklerine onların kalbini kırmamak için katlanmak gerek.. sayılı gün çabuk geçer derler.. az zaman kaldı. inşallah her şey daha güzel olacak... bunları düşünerek içini ferah tut güzelim..

kizlar bende temmuz ortasinda evleniyorum Allahim kismet ederse:21:
benimde kendimce bi sorunum var kizlar offff:50: halayla, karsilikli oynamasini hic sevmiyorum gerci pek guzel oynandigimda söylenmez:43: ben yurdisindayim ve burda hic dugun falan görmedik o yuzdende oynamasini pek bilmiyorum:43:

hayırlı olsun, hoşgelidin cnm.. kabarık gelinlik ile nasıl oynadığın belli bile olmaz canım.. ayrıca pratik yapmak için önünde zaman var... indir oyun havalarını, başla tez zamanda pratik yapmaya...

ben de temmuzda evlenicem kısmetse.biz daha ne eşya ne gelinlik derdindeyiz.belki de evlenemem,kaynanam pürüz çıkarıyo.keşke ben de sadece gelinlik düşünseydim ya da düğünde oynamayı.imrendim size...

vallahi gelinlik işi bitince sanki tüm işler bitti yaa :))) aysiradan memnunum şimdilik.. ben dikim işine kalkışamam dedim zaten.. provaları filan. bi de istediğin model çıkmaz karşına sonunda.. risk o yüzden.. aysirada giydim gelinliği, aşkıma, arkadaşlarıma gösterdim, beğendim.. aynı model benim bedenime dikiliyo .. içime sindi vallahi.. sende umarım gönlüne göre bulursun güzelim...

Gelinliğin çok güzelmiş canım güle güle giyersin inşallah:nazar:Bende senin söylediğin nedenler yüzünden diktirmeyi düşünmüyorum.3 sene önce ablamın gelinliğinide ordan almıştık ve ben oranın gelinliklerini çok beğenmiştim onun için ilk oraya bakmayı düşünüyorum.Umarım bende çok zorlanmadan gelinliğimi alırım:)Bu arada ne kadara aldınız?

Dilekcim zor bi durumdasın tabiki insan nişanlılığını doya doya yaşamak ister ama düğüne 3 ay kaldı biraz daha sabredin evlenince bunun acısını çıkarırsınız.Bazen büyükleride kırmamak gerekir babanda seni düşündüğünden böyle davranıyorsur.

hayırlı olsun, hoşgelidin cnm.. kabarık gelinlik ile nasıl oynadığın belli bile olmaz canım.. ayrıca pratik yapmak için önünde zaman var... indir oyun havalarını, başla tez zamanda pratik yapmaya...

tsk ederim, canim darisi tum bekarlarin basina....
öylede canim ya gecenlerde oyun havalarini indirdim simdiden yavas yavas pratik yapmaya basladim.... ama ne bilim canim ya bana oynamak yakismiyor sanki...
hatta nisanim da bile annem böyle dedi sana yakismiyo, yada oynamasini bilmiyorsun dedi:43:
evde bol bol pratik yapmami önerdi annecim ve hatta onunla bile karsilikli bile oynamaya basladik bile:9:
annecim o kadar guzel oynarki, gencligin de hep dugunlerde halay basi cekermis herkes annecimin oynamasini cok begeniyormus....:64:

benim sorunum bambaşka :(
nişanlımla ne zaman görüşmeye kalksam benim ailem bir sıkıntı çıkarıyor :(

az sonra nişanlım ailesi ve hatta nişanlı olan diğer eltim ( kayınım şu an askerde ) köylerine gidiyorlar..
bizimkiler olmaz dedi..
nerdeyse tüm aile ordayken bana bişey yapacak hali yok nişanlımın ama her zamanki gibi izin alamdım..

nişanlım çok üzülüyor ve gittikçe soğuyor ailemden..

geçen haftalarda akşam sinemaya gidelim dedik ( 10da evde olacağım şekilde ) yine bir sürü sıkıntı çıktı..

çok üzülüyorum çok canım sıkılıyor yaa :5::58::43::59::50::14:

off seni çok iyi anlıyorum canım..
biz nişanlımla uzaktayız 1-1,5 ayda anca görüşebiliyoruz,benim ailemde çok sıkı
bu problemleri bizde yaşıyoruz :/

Gelinliğin çok güzelmiş canım güle güle giyersin inşallah:nazar:Bende senin söylediğin nedenler yüzünden diktirmeyi düşünmüyorum.3 sene önce ablamın gelinliğinide ordan almıştık ve ben oranın gelinliklerini çok beğenmiştim onun için ilk oraya bakmayı düşünüyorum.Umarım bende çok zorlanmadan gelinliğimi alırım:)Bu arada ne kadara aldınız?

teşekkürler canım.. bu aralar indirim var, bence indirim dönemini kaçırma. biz peşin 1900e aldık..

tsk ederim, canim darisi tum bekarlarin basina....
öylede canim ya gecenlerde oyun havalarini indirdim simdiden yavas yavas pratik yapmaya basladim.... ama ne bilim canim ya bana oynamak yakismiyor sanki...
hatta nisanim da bile annem böyle dedi sana yakismiyo, yada oynamasini bilmiyorsun dedi:43:
evde bol bol pratik yapmami önerdi annecim ve hatta onunla bile karsilikli bile oynamaya basladik bile:9:
annecim o kadar guzel oynarki, gencligin de hep dugunlerde halay basi cekermis herkes annecimin oynamasini cok begeniyormus....:64:

ooo canım yanında o kadar usta biri varken bol bol pratik yapabilirsiniz işte :)))

bu arada kızlar annem yanımda ve çeyileri kolileme işine başladık yavaştan... bugünde akrabalara vereceğimiz boğçalar için iççamaşırı ve çorap filan aldık.. bizde adettir de..

off seni çok iyi anlıyorum canım..
biz nişanlımla uzaktayız 1-1,5 ayda anca görüşebiliyoruz,benim ailemde çok sıkı
bu problemleri bizde yaşıyoruz :/

ya kızlar, aman ha karşınızdaki insanı tanımak için bu son şansınız, evlenince herşey bitmiyor bir de bunun karşındaki adama alışması, ev düzenini oturtması, ilişkiyi düzgün bir temele oturtup sürdürmesi var... evlenince nasıl olsa iyice içine girecekler ve kaybedicez kızımızı ellere veriyoruz korkusundan kız aileleri sapıtıyorlar biraz doğru ancak yapmayın böyle, ne kadar iyi tanırsanız nişanlınızı ve ailesini başından o kadar iyi.. benim ilk nişanımı nişanlımın ailesinin ve yapısının bana uymayacağını farkettiğimde bozmuştum, şimdi iyi ki öyle yapmışım diyorum ancak içlerine iyice girmeden anlayamazdım bunu... aman ha dikkatli olun, ailenize de durumu böyle açıklarsanız, körkütük evliliğe gitmediğinizi, tanımak için yaptığınızı iyice anlatırsanız fazla sorun çıkaracaklarını sanmıyorum, aksine akıllı davranışınızdan ötürü ekstra rahat bırakırlar...

Son düzenleme:
ne zaman gelcek ki nişanlın canım.. bence o gelmeden sen biraz bakınmaya başla.. çünkü insan birden karar veremiyor..

16 mayıs ta gelicek inş.Bakındım ama baktığım her mağazadakiler öyle bakmayla olmaz üzerinde denemen lazım bazen beğenmediğin gelinlik üzerinde çok güzel duruyor dediler.Bende tek başıma denemek istemedim.Nişanlım geldikten sonra ilk işimiz gelinlik olacak:)Size kolay gelsin zevkli oluyor ama bu işler:)Biz sadece nişanda bohça yaptık bir dahada bohça yapmıcaz.

Kızlar üzülüp te bu güzel günlerinizi zehir etmeyin, az kaldı kavuşmamıza ondan sonra hiç kimse bir şey diyemez eşlerimiz dışında. Biraz daha sabır sadece.

Back
X