• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

ya kızlar siz doğum kontrol hapıyla mı korunmayı düşünüyosunuz...ben de temmuzda tam düğün günü adet olucam sanırım ama bu ay 6sında oldum tam bir hafta önce herhalde stresten...acaba yine erken olur muyum ne yapsam doktora gitsem mi tatilde de adet olmak istemiyorum kafam karıştı yaa

şimdiki yeni problemimmde bütün dolabıımı götürsemmi yoksa birazını burayamı mı bıraksam :26: bi dünya kıyafet war ya neden almışım bu kadar şeyi diye dünden beri kendme kızıyorum.bbi dünya ütü yaptım.yerleştirdim.ama daha yarısı bitmedi yani.sanırım hepsini götürmicem...ewdede kalsın...

suuuuu bayadır görünmüyosun.hoşgeldin.biz çamaşır makinamızı arçelik aldık dierleri bosch.anneler arçelik çamaşırda çook iyi dedi öle yaptık bizde.eşyaları aldık bizde aylar oluo ama ew yok :( arıyoruz ama henüz bulamadık.artık bu hafta hallolur inşallah..gelinlik için soru sormuşsun.biliosun ben izmire gelin gidiyorum :) 1 kaç hafta önce ordaydım.bindallı fln baktım bende orda.kemeraltında çankayada çok gelinlikçi war ama ben witrinlerini pek sewmedim.kemeraltında anayolda meşhur bi kahweci war.ismini hatırlayamadım.baya ünlü bi yer..hatta müşterilerine ücretsiz kahwe ikram eden yer.o sokakta yukarda güzel gelinlikçiler war.üst katlarda...

sorma canım pc bozuktu benim yaa::SSüstelik hazırlıklar malum herşeye koşturuyoruz.hem mobilya,hem beyaz eşya hem kırık gıcık eşyaa birde inşaat derken benim telaşım sizin 2 katınız:43:sende kıyafetlerinden en çok beğendiklerini götür.gerisini bırak ihtiyacın oldukça alırsın ailenden hepsini yayıntı yapmana gerek yokki:)))ev işinide hallledin ayoll ne kaldı şunun şurasında:DDD tuttunda temizliğiydi bilmemnesiydi derken ancaa hallolurr.bende işte beyaz eşyaları hallediyim kına gecesi için ve gelinlik için gidicem.kemeraltına birde alsancakta var güzel gelinlikçiler.bakıcam artık:)))çok kötü bee hee unutmadan bu arada düğün stresinden boynaa kavga ediyoss nişanlımla boktan sebeplerdennn:DDDDsonra birde kavgalarımıza gülüyoruzz çok dengesizleştik bu aralar.biran önce herşey olsun bitsin evli bir kadın olarak evimde oturacağım günler gelsin istiyorum yeminle düğünde bile gözüm yok artıkk:DDD

amanınn kimler gelmiş... kız nerelerdeydin sen? en son mutfak için dolap rengi seçmeye çalışıyodun. sonra kayboldun.. bizde telaş tam gaz :))) geçen hafta mobilyalarım yerleşti, bu cumartesi ev düzecez. biz beyaz eşyamızı beko aldık.. bizim ailenin hepsi beko kullanıyo, memnun vallahi... neyse özletme kendini..

ben geldimmmmmmmmmmmm:54:mutfak dolaplarım bitti allaha şükürr tezgahla cam mozayikler istediğim gibi olmadı ne yazıkki ama napalım artık herşeyde bi aksilik oluyor mutlakaa::( bende de şimdi perde ve halı sorunu var:Dperdelerimi alıcam fiyat araştırması yapıyorum biri 170 dedi diğeri 1600.yarın bikaç yere daha sorucam bakalım onlar ne dicek.bu arada mekanizmalı almıyorum kullanımı zor oluyor:SSS sadece mutfak için düşündüm hoş durur diye:)canım ben ya arçelik ya beko alıcam arçelik herşey dahil 6850 dedi.boshda tv hariç 5700 dedi bilmiyorum artık bakıcaz:S

suuuu hoşgeldinn canımm özlettin kendini biz beyaz eşyayı arçelik aldık

kızlar migrenim tuttu çok fenayım yaa yemek te yiyemedim

hoşbuldum canım valla hiç aratmıyorsunuz beni maşşşalahh:DDDD bende karar vericem işte bu ay içinde:D
bu arada dikkat et kendinee migren kötü yapıyor insanı.afferimm kızım kaç yaşına gelmişssin annen elinde tabakla senimi beslicek azcık kendini düşünsene sen.allah korusun düğün öncesi hasta falan olursun.en zinde olman gereken zaman bu zaman:)))

ya kızlar siz doğum kontrol hapıyla mı korunmayı düşünüyosunuz...ben de temmuzda tam düğün günü adet olucam sanırım ama bu ay 6sında oldum tam bir hafta önce herhalde stresten...acaba yine erken olur muyum ne yapsam doktora gitsem mi tatilde de adet olmak istemiyorum kafam karıştı yaa

evet canım çoğunlukla doğum kontrol hapıyla korunucaz:)))bu konuda erkeklere güven olmaz bacummm kazaylan macaylan hoppp bi bakmışın 9 ay sonra bebiş çıkıp gelmiş:DDDdoktora git canım eğer tedirginsen ona göre geciktirici hap falan kullanırsın.benimde bu aylarda hiç düzenli gelmiyor ee malum stresliyiz hepimiz.bak ben bunca yıldır adet öncesi sivilce dışında suratımda vucüdümda sivilce nedir bilmezdim.şuanda anlımda sırf sivilceler olmaya başladı işte düzensiz uyku,yemek,stres,telaş,korku,hüzün,kararsızlık derkennn iyice çirkinleştim:52:

mrb kızlar .. benmd daha mutfak dolaplarım olucak .. ev yetişmicek diye baya telaşlıyım ... Allah ım hepimize sabır versin inş :96:

mrb kızlar .. benmd daha mutfak dolaplarım olucak .. ev yetişmicek diye baya telaşlıyım ... Allah ım hepimize sabır versin inş :96:

merhaba canım hoşgeldin.rengine ve modeline karar verdiysen 2 hafta içinde yaparlar en geç.ama daha fazlada oyalanmayın çünkü temşizliği osu busu derken çok zaman alıyor.mobilyalar çok sorun olmasada beyaz eşyalar geliyor servisini çağır bağlat falan filan kaldıki evi yerleştiripte zamanın kalırsa nerde ne eksik biliyorsun ona göre rahatça alabilirsin.birde hiç önemli gibi görünmeyen bşiy daha varr oda boğazzzzzzzzzz:DDDDmutfaklarda bişiy yok.herşeyi baştan alıcazz yemeksiz olmaz dimi:DDen iyisi anneden ve kaynanadan aşırmak birçoğunu :DD

merhaba canım hoşgeldin.rengine ve modeline karar verdiysen 2 hafta içinde yaparlar en geç.ama daha fazlada oyalanmayın çünkü temşizliği osu busu derken çok zaman alıyor.mobilyalar çok sorun olmasada beyaz eşyalar geliyor servisini çağır bağlat falan filan kaldıki evi yerleştiripte zamanın kalırsa nerde ne eksik biliyorsun ona göre rahatça alabilirsin.birde hiç önemli gibi görünmeyen bşiy daha varr oda boğazzzzzzzzzz:DDDDmutfaklarda bişiy yok.herşeyi baştan alıcazz yemeksiz olmaz dimi:DDen iyisi anneden ve kaynanadan aşırmak birçoğunu :DD

aynen tatlım :9: dolaplarından hazr bişeyler aşırayım ben :) rengi herşeyi hazır aslnda ama yapan adam bi türlü başlayamadı neyse nasip inş yetişr.. :) beyaz eşya seçiyomussun galiba bnmkiler hepsi samsung . nişanlım araştırıp beğendi . inş iidir :26:

aynen tatlım :9: dolaplarından hazr bişeyler aşırayım ben :) rengi herşeyi hazır aslnda ama yapan adam bi türlü başlayamadı neyse nasip inş yetişr.. :) beyaz eşya seçiyomussun galiba bnmkiler hepsi samsung . nişanlım araştırıp beğendi . inş iidir :26:

hazırlardan çok kuru harçlıkları aşırr:DDDnasılsa balayına falan gidersin hazır olan yemekler bozulurr:Deve döndüğünde hiç olmadı bi pilav makarna yapabilesin:DDDmutfak işine gelince nişanlın bastırsın biraz ustalarla uğraşması zor keyifdleri çatmıyor bitürlü.birde paranın hepsini sakın vermeyin siz ona borçlu kalın iş bitiminde verin yoksa sallıyolarr.paranla rezil oluyorsun anlıycan.evin yakınsa sende mutlaka arada bi uğra evinee en azından hatalarını direk düzeltriebilirsin.sonradan geç olabilir.

beyaz eşyalarıda artık nişanlımla gidicez hangisi daha sevecen gelirse hediyesi varsa ordan alıcaz:DDsizin oraları bilmem ama anam burdakiler gudubetin teki bi kıytırık saç kurutmayı bile hediye etmiyolar adilerr yaa.hiç hediye vermiyolar:(((bende nasılsa hediye veririler diyee hiçbirini almamıştım:(

selam kızlar..
davetiyemizi seçtik ama benim annem ve babam yine her şeye karıştı ve istediğim olmadı...
herkes kayınvalideden çeker bense anne babamdan :(

işte davetiyem bu

http://www.davetiyeleri.com/tr/albums/kivilcim/normal_kivilcim_davetiyeleri_5338.jpg

sözleri de kendi yazdığımı beğenmedi babam yapmadık şunu yazdırdık ...

SEVGıNıN DEĞERıNı, MUTLULUĞUN KIYMETıNı,
EVLıLıĞıN KUTSALLIĞINI BıLıYORUZ.

Biz
....... & .......
Sizleri Düğünümüze Konuk,
Mutluluğumuza Tanık Olmaya Davet Ediyoruz..

ben şu davetiyeyi beğenmiştim katalogdan ama babam çk karışık dedi olmaz dedi :14:

http://davetiyeler.files.wordpress.com/2011/03/ebru_2493.jpg?w=614

yine hevesim yarıda kaldı :58:

selam kızlar..
davetiyemizi seçtik ama benim annem ve babam yine her şeye karıştı ve istediğim olmadı...

işte davetiyem bu

http://www.davetiyeleri.com/tr/albums/kivilcim/normal_kivilcim_davetiyeleri_5338.jpg

Biz
....... & .......

ben şu davetiyeyi beğenmiştim katalogdan ama babam çk karışık dedi olmaz dedi :14:

canım boşver kendini davetiye için üzmene hiiiç gerek yok millet şöyle bi bakıyo sonra kenara atıyo..bence öyle pahalı davetiyelere de gerek yok..ben de seçtim davetiyemi bak benimki de şöyle..ayrıca ilk modeli daha çok beğendim zevk meselesi tabii.. $4727889.webp

aayyy sayfamız hareketlenmişş çok sevindimmm

suuuu canımm sen hangi hapı kullanıyorsun ismi ne

dilekcimm davetiyen çok güzel bence hiç üzme kendini tatlımm

geçen gün bi tanıdık geldi bize davetiyemi gösterdimmm tepkisi şuu ayyy bu ne çok çirkinnn çok komik davetiyen dedii canım sıkıldıı biz böyle beğendik dedim geçtimm ama bozuldum tabii

aynı sorun bende de var ya düğün 13ünde ve o gün adet olabilirim bu ay erken oldum acaba diğer ay da böyle olurmu ki

selam kızlar..

işte davetiyem bu

Biz
....... & .......

benim dawetiyemle aynııııııııı :21::21::21: çok güzel bu benmkiler geldi ama henüz dağıtladık.zarflara koydum ayalarladım hepsini.çok zarif bi dawetiye bence.iyi bi seçimm :21:

ben yasmin kullanıcam.bugün regl oldum.tam 15i :14::14::14: düğünümde 15inde..ilaca dewam edicem hiç bırakamdan.ama kesin sinir küpü olucam.bol bol ağlarım artık.heryerim şiş olucakk.:18:

selam kızlar..

işte davetiyem bu

Biz
....... & .......

canım boşver yaa kafana taka taka bunumu takıyorsun.arkadaşlarında dediği gibi cidden kimse bakmıyorr davetiyeyi okuyup atıyor çöpe anca çok yakın akrabaların hatıra olarak saklıyorrr.bende normal bişiyler yaptırıcam nasılsa iyiside kötüsüde sonu çöplükte bitiyor:)))ailene gelince sabret artık az kaldı sonra özlersin bak keşkee yanımda olsalarda vıdıvıdı etseler diye:)))

aayyy sayfamız hareketlenmişş çok sevindimmm

suuuu canımm sen hangi hapı kullanıyorsun ismi ne

dilekcimm davetiyen çok güzel bence hiç üzme kendini tatlımm

geçen gün bi tanıdık geldi bize davetiyemi gösterdimmm tepkisi şuu ayyy bu ne çok çirkinnn çok komik davetiyen dedii canım sıkıldıı biz böyle beğendik dedim geçtimm ama bozuldum tabii

canım ben henüz hap kullanmıyorum.bildiğim kadarıylaa hapı ilk adet günü içiyorsun ve düzenli kullanırsan ilk hapla etkiside başlıyor o yüzden bende adet olmayı bekliyorum:))))

ayrıca dengesizler hep oluyor canım boşver millet kıskançlıktan kudurmuş herşeye bahane bulup duruyor yok şu olmamış yok bu olmamış aynı sorunlar bendede oluyor.insanın ağzına kadar geliyor seninki sanki çokmu güzel benimkinden beter demek istiyor ama işte insanları kırmıyoruzz.sonuçtaa yeni bir ev kuruluyorr yeni bir düzen kuruyoruz hepimiz elbetteki eksilikler aksaklar olucak.zaten herşey dört dörtlük olursa allah korusun başka şeyde pürüz çıkıyorr.insanların dediğine hiç alınma boşverrrr sen düğününü düşün daha sonrasında ise düşüneceğin sadece kocan ve kendin olucaksın diğerlerii dış kapının dış mandalı olucak.kafanı değersiz insanların saçmalıklarıyla doldurma.

Back
X