kızlarrrr herkese kokulu öpücüklerrrr
hepinizin msjlarını okudum ne güzel eksiklikler bir bir tamamlanıyor

DDahhh ahh bende elinizden sumu içsem nee hala hepsi duruyorr valla:SSSçünkü hala konuşmuyoruz nişanlımlaa ne onun umrunda ne benim

DDD 4 gündür hiç konuşmuyoruzzz ne o aradı ne ben:SSSSSSS inatla devam ediyorr ama bu sefer çok kararlıyım gerekirsee düğün günü gelsin genede konuşmuycam takii barış anlaşması imzalayıncaya dek.hoş hiç barışmakta gelmiyor içimden çokk sıkıldım bu aralar.fakat bunun acısı çok beter çıkıcakk yanii evlendikten sonraa tek tekkk getiricem burnundan

inada bindirdim çünküü.tek üzüldüğüm evlilik öncesi olması onun dışındaaa memnunum hayatımdan.buğün çarşıdan klozet takımı aldık annemle.yatak örtüsü baktım ama yok bacum millet kafayı yemiş hep o bürümcük gibi hani gelinlik eteği gibi kabarık abartı yatak odaları var.bende satenden sade ama şık bişey istedim yıkanabilecek hafif katlaması falan kolay olan bişiy ama yok

((bunun dışında perdelerimi gidip yarın sipariş edicem.bi yandanda beyaz eşyalara karar verip almamız şart ama benimkiyle konuşmuyoruzki:SSSS onun dışında yemek takımım falanda yok tenceresi otu bokuuu derken anam bende bi halt yokmuş yaww daha

DDD halılarada mobilyalar geldikten sonra bakıcam çünkü ortada ne kadar alan kalıcak bilmiyorum ona göree alırım büyük gelirr koltukların altına sokmak gerekir oda hoş görünmüyorr.ayrıca evde temizlenecek leş gibi kadın tutulcak ama yinede mutfak dolaplarımı ben silmek istiyorum malum akrilik kapak kadın çizer falan ne o üzülsün ne ben sinir olayım hesabı.offfffffffffffffffff kendi kendime gaz veriyorum artık gelin hanımlar

Dd suuu yaparsın sen bu işi nedirr hallolur gider 2 günlük iş diye

DD ammma anlattım heee neyse canlarım detayları süreklii paylaşırım.hepinşze kolay gelsin.
yaaaaaaaaa bu arada en önemli şeyi sölemeyi unutmuşummm.aöfte okuyorum ben 2. sınıf tüm derslerimi büte kalmadan verdimmmmmmmmmmmmmmmm hediyelerimi bekliyorumm:))))