• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

günaydın arkadaşlar

su ben soldaki takımı daha çok beğendimm arkadaşımm

ben muğlaya gidicem kayınvalidemler bodrumdalar iç güvey durumu yok bizde :)

günaydın arkadaşlar

su ben soldaki takımı daha çok beğendimm arkadaşımm

ben muğlaya gidicem kayınvalidemler bodrumdalar iç güvey durumu yok bizde :)

bak üzüldüm şimdi:((( sen bi müddet kal orda sonra damadınıda kaptığın gibi memleketine kaç gel:DDDD neyse allahtan çalışıyorsun yoksa çok sıkılırdın gerçi ordada çevren varsa o ayrı tabide.tek artısı var oda tatil :DDDDDDDD hafta sonları tatile gidersiniz artık yaz tatillerinde falan ailene gelip gidersin tatil burnunun dibinde ne ballısın kıs sen ölee:DDotellerede para bayılmassınız:DDkocaşinle hazırlanır gidersiniz kumsalaa ohh mis gibi akşama kadar takılır dönersiniz:DDDbirazda çevre edindinmi kocaya bilem gerek kalmaz kızlar kaçıveririsiniz:DDD

yemek takımında bende soldakini beğendim birde güralda vardı 4 ttane ama eklenmiyor çıldırcam:((

kızlar yaa diğer yemek takımlarını ekleyemiyorum güraldakiler eklenmiyor.güral porselen yazın nete.yeni ürünler diyor orda 4 tane siyah desenli yemek takımı var onlardan seçmem gerek.yardımcı olursanız çok sevinirim:)

GRLBN 85 KYT 7204-017

GRL 86 KYT 7202-027

GRLBN 38 KKHS 7204-006

GRL 46 KKHS 7202-7

kodları bunlar yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.çok mühim buğün yada yarın alıcam.karar veremiyorum.siyah istiyorum o yüzden seçeneklerim bunlar.çünkü bir tane daha var o altın yaldızlı,bej renkli gibi yuvarlak halkalı bişeyler.buda siyah olsun istedim.şimdiden herkese teşekürler.:71:

ben 1. ve 2. model arasında kaldımm canım

ikiside hoşuma gitti benimm ama sade olsun biraz dersen 1.model derim

evim yerleşti kızlarrr :):) bırakıp gelmek çok zor oldu.2 gün öldüm ama yorgunluktan :1: ama bitti gibi.çok şık oldu ne tuhaf bi his bu ya :1:

slm kızlar...
ben de memleketime geldim.sormayın başıma neler geldi.ben taaa şubatta almıştım mobilyalarımı.mayıs sonu teslim tarihiydi.ben memelekete gelince eve gelsin dedik.benim mobalyalar bekliyordu mağazada.benim yatak odasını başkasına vermişler benimkini yetiştiririz diye.şimdi de benim yatak odası yok.temmuzun 7sinde gelir diyorlar ama o da şüpheli çünkü üretne firma ile mağazanın sorunları varmış.mağaza bir kaç ürünü sorunlu diye iade etmiş onlar da gıcıklık olsun diye geciktiriyorlarmış ve sonra anlaşmayı bitirmişler.ben de yetişmez diye korktum gittim başka aldım ama acayip moralim bozuldu,hayallerim yıkıldı resmen ya.yeni yatak odası bakmaya gidince mutfağıma da çok güzel bir masa aldım,bu hafta perde halıları halletcem ve en önemlisi hala gelinlik bakmadım :50:

ben 1. ve 2. model arasında kaldımm canım

ikiside hoşuma gitti benimm ama sade olsun biraz dersen 1.model derim

gizemcim nişanlımla bende ilk yemek takımını beğendik kareli gibi:DD ya onu alıcaz yada kütahya porselendeki yapraklı gibi var ya onu.desteğin için teşekürler:71:

evim yerleşti kızlarrr :):) bırakıp gelmek çok zor oldu.2 gün öldüm ama yorgunluktan :1: ama bitti gibi.çok şık oldu ne tuhaf bi his bu ya :1:

darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

poponuu kaşıı güzelimmmmmmm nazar değmesinnnn tütütütütü:DDDD:nazar:

slm kızlar...
ben de memleketime geldim.sormayın başıma neler geldi.ben taaa şubatta almıştım mobilyalarımı.mayıs sonu teslim tarihiydi.ben memelekete gelince eve gelsin dedik.benim mobalyalar bekliyordu mağazada.benim yatak odasını başkasına vermişler benimkini yetiştiririz diye.şimdi de benim yatak odası yok.temmuzun 7sinde gelir diyorlar ama o da şüpheli çünkü üretne firma ile mağazanın sorunları varmış.mağaza bir kaç ürünü sorunlu diye iade etmiş onlar da gıcıklık olsun diye geciktiriyorlarmış ve sonra anlaşmayı bitirmişler.ben de yetişmez diye korktum gittim başka aldım ama acayip moralim bozuldu,hayallerim yıkıldı resmen ya.yeni yatak odası bakmaya gidince mutfağıma da çok güzel bir masa aldım,bu hafta perde halıları halletcem ve en önemlisi hala gelinlik bakmadım :50:

canım önceliklee geçmiş olsun üstünden ağır bi yük kalkmış herşeyini almışsın.aksiliklere gelince boşver be güzelim hangimizin istediği oluyorki aksilikler yakamızı bırakmıyor.iyi yanından bak demekki hayırlısı buymuş sizin nasibiniz diğer yerdeymiş ki öyle olmuş.bak maksatla mutfak maasanıda almışsın daha ne:)benimde nişanlığımda aynı sorun oldu canım nişanlığımı ayırtmıştım kapora verdim almaya gittiğimde başkasına satmışlarrr.sinirden ağlıycaktım.nişanlım olmasa yelloz karıyı yolcaktım.sonra başka bulduk aldım.çıktığımız mağazanın karşısında vitrininde o yelloz karının sattığı elbisenin aynısını gördümm düşün artık nasipten öteye gidemiyorsun.allah hayırlısını versin canım hepimiz için.herşeyimiz dört dörtlük olursa mazallah bizlere nazar değer boşver eksiklerimiz olsun,istediklerimizin hepsi olmayıversin.evlendikten sonraa sıkılırız yoksaa:DDDalcak değiştircek bişey bulamayız.

gelinliğe gelince canım bende almadım henüz.öncelik evde ayın 4 ünde gidicez izmire ordan alır geçeriz. bi kaç gün içinde bulurum.sanada tavsiyem sakın bir daha ayırtma hiçbişeyi git al.birde sakın model beğenme bitanem istediğin gibi bulamayınca hiçbiri içine sinmiyor.git giy hangisine bittiysen işte gelinlik budur diyorsan onu al.kimseyide takma.yok o beğenmez yok bu beğenmez deme.içinde kalmasınn.işallah hepimiz istediğimiz gibi gelinlik bulabiliriz:)))

bende azcık detayları paylaşıyım dimi ama:DDDD yarın evim temizleniyor kızlar.salı günüde annemle çarşıya çıkıp züccaciyeden yemek takımını ve mutfak için gerekl,i olan herşeyi alıcaz.yatak örtüsünede bakıcam.çarşamba günü mobilyalarımız geliyor.aynı zamanda avizeleride beğendim onlarda çarşamba takılacak.perşembe günüde halılarımı beğenicem.perdeler dikiliyor zaten haftaya elimizde olucak.beyaz eşyalarıda aldık bi günde onları getittirip kurdurucaz.sonrada ben kıyafetlerimi yıkayıp ütüleyip evime götürücem onları yerleştiricem.aradan çıksın kışlıkları falan koliledim.dünde masa örtülerimi dantellerimi ütüledim.canım anam okadar abartmışki 20 tane masa örtüm var.siyah,beyaz,mor,kahve,vizon,kırmızı,desenli,fuşya.... aklınıza ne gelirsee:DDDDömür boyu yeticek heraldee bana:D2 tane yatak örtüsü dikti bana osmanlı motiflerinde desenleri renklerine bittim.hazırlardan güzel olmuş:DDDneyse bendeki çeyizlerde benim ve annemin sandığı doldu,ayrıca çamaşır makinesi kartonuyla 2 tane daha doldurduk.tabe kavga kıyamet ona kalsa hala alcak dedim sen bir daha al bak ben önüme gelene dağıtmıyommu diyince frenledim :DDDDanlıycanız eşyalar konusu böyle.eksiklerimiz var hala küçük ev aletlerini almadık henüz.işte ayın 4 üne kadar evimizi düzelimde.4 ünde nişanlımla falan gidicem izmire gelinlik,damatlık,kına gecesi için elbise,yazlık biraz kıyafet,birde iç çamaşırlarııı vuvvv:DDDehh 2-3 gün içindede döner geliriz.sonra aşkımla bir çıkarız deterjandı,tıkıncalık abur cubur doldururuz.sonraacımaaadaaa ben ve nişanlım hazırız:DDDDartık balayından dönünde kuru harçlıktır,pazarlıktırr... alırız.evimize alışma moduna gireriz.allah hayırlısıyla kazasız belasız herkese bu dönemi atlatmayı nasip etsin inşallahh!!!

Günaydın kızlar cumartesi evimi temizledim bende çok yoruldum sabah 10 akşam 10 temizlik yaptım bütün eşyalarımı çeyizlerimi yerleştirdim eşyalarım gelmişti zaten mutfak masam konsolla yatak odası makyaj masamın aynası kaldı sadece perde siparişi verdik bikaç güne gelicek halılarıda beğendim onlarıda alıcaz bizim işimiz bitti kaynanam son bi temizlik yapar toz falan alır halıları serer biter inşallah çok sade ferah bi ev oldu çok güzel bi duyguymuş rabbime şükürler olsun

günaydın kızlar nasılsınız :) bugün benim de mobilyalarım gelcek öğleden sonra bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum perdelerim geldii, ayrıca birazdan da gelin başı provasına gidicem ayy çok heyecanlandım kaç gün kaldıı ki şurdaa 15 güncük :)

Çalışınca çok zor oluyo herşeyi haftasonuna sıkıştırıyosun ozaman daha kendime alışveriş yapıcam duvağım diktirilcek halı almaya gidicem fotoğrafçıyla anlaşıcaz set üstü ocak alıcaz ya ben çok panik oluyorum kızlar ya nikahım 17 sinde

Kızlar merhabalar.... Temmuz ayında düğünüm var. Ancak buraya gelipte sohbete katılmaya fırsatıım olmamış hiç... Ee o kadar çok temmuzda gelincikler varken konuşmadan olmaz dedim. Tabi aranıza alırsanız benide:)

Kızlar merhabalar.... Temmuz ayında düğünüm var. Ancak buraya gelipte sohbete katılmaya fırsatıım olmamış hiç... Ee o kadar çok temmuzda gelincikler varken konuşmadan olmaz dedim. Tabi aranıza alırsanız benide:)

hoşgeldin aramıza temmuzun kaçında düğünün canım

bende dün evime gittim.esyalarım gelmiş..suan perdeler ve halılar bekleniyor.ve 2temmuzda ceyiz gidecek..
evi örünce bi garip oldum snaki başkasının evi gibi:)
ama çok tatlı ve şirin oldu evm evim güzel evimm:69:

kızlaaar mobilyalarımın bi kısmı geldi bugün salon koltukları ve yatak odam perdelerde takıldı yemek odası cumartesi gelecek inşallah oturma odası da çeyizde gidecek onu babam aldı. ayyyyyyy çok güzel oldu evim hiç bırakasım gelmedi. haftasonu salonum için aksesuarlar aldım ufak tefek eksikleri aldım hepsi çok içime sindi ya insan kendi evi için nekadar özen gösteriyo herşey kusursuz olsun istiyo ya allahım herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallahhhhh

bugün ayaklarıma kara sular indi..
karacanın su takımını aldım..
salon sehpaları için bir takım..
gümüşlük için 3 parça gümüş..
evime perdeler aldım..
kirli sepeti,ütü masası çamaşırlık,kettle,sabun sepeti,deterjan kutusu,bıçak seti,havlu peçetelik,cam çaydanlık ( osmanlı ocaklı ) ... daha var mı bilemiyorum..

ama yorgunluktan öldüm yaa..
geçse şu telaşta kurtulsam ...........

şu an boya yapılıyor..bu hafta temizlik de yapılır ve sanırım cumartesi mobilyalar gelir evime :69:

bugün fırınım bağlandı zaten..mutfak tamamen fayans olduğundan sadece tavanı boyandı ...
bulaşık makinam da 6 temmuzda gelecek inşaallah..

oyy evim yavaştan oluyor mu ne :53::21:

karacanın su takımı ile ocaklı cam çaydanlığım :69:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0011.webp
    $Fotoğraf-0011.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf-0012.webp
    $Fotoğraf-0012.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
öldümmm bittim dirilemedim henüz:(((dün sabah 9 da evimi temizlemeye gittim.sözde bi kadın tutmuştuk yaneee banamısın demedi.evi öyle kirletmişki ustalar arındıramadık bi türlü:SS 4 kişi sürekli 3 kişiden sonradan yardıma geldi saat 9 olmuştu yeter dedikki daha da tam bitmedi.yorgunluktan bi hal oldum.buğünde annemle çarşı pazar dolandık durduk.2700 mutfak eşyalarımı aldık.bana pahalı gibi geldi yeminle verilen paraya acıdım yani neyseee mutfak eşyalarında herşey tam istediğim gibi olmadı ne yazıkki aradıklarımı bulamadım meselaa:SSS neyse artık aldık bitti yaa rahatladım en azından.yarın sabahta aldıklarım eşyalar geliyor.onları yıkayıp yerleştiricez işte.mobilyacı dolu bu hafta mecbur bir sonraki hafta salıya gün bulabildik.beyaz eşyalarıda yarından sonra alıp gelicez.birde halılar kalıyor onları en sona bırakıyorum.başkada bişey almak istemiyorum artık yeter valla sıkıldım evlenmek böyle bişiyse evlenmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:(((((((((((((((((

kızlar çok yoğunuz herhalde kimse gelmiyo buralara :) ben halı ve avize konusunda çok kararsız kaldım avizeler çoooook pahalıı siz baktınız mı nasıl almayı düşünüyosunuz??

Back
X