Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gizim biz erdik muradımıza, darısı sizin başınıza.. her şey çok güzel geçti.. şimdi balayındayız kocacımla... az önce oadmızda harika bi kahvaltı yaptık, havuza inmek için hazırlanıyorduk. dedim bizim kızlara bi sesleneyim BEN ARTIK EVLİYİM, AŞKIMIN KARISIYIM diye :)))))
prnses 2 ayda yetişebilir aslında ama düğün öncesi yoğunluk baya oluyor anne babalarla oturup karar verilmeli bence
kızlar albüme ev fotoğraflarını ekledimmm :))
ewlenen arkadaşlar hepinize mutluluklarr
son 8 gün bende..heyecan stres mutluluk hüzün yorgunluk hepsi bir arada.her gün bişi yapmalıyım diye fırlıyorum ewden.çok yoruldum.4 kilo wermişim.gelinliğim bitmiş bu akşam yada yarın alırım artık.gelinlikçim aradı sabah gel al gelinliğini heryeri kapladı gelinlik adım atamıyoruz diyeumarım istediğim gibi olmuştur.etek için prowaya çağırmadı çünkü
ewlenenler kurtuldu darısı başımızaaa
![]()
canım 1. Model cok hosuma gitti. Sade ve şık bende güraldan alacam bu modele benzer alırım kesinlikle:kızlar yaa diğer yemek takımlarını ekleyemiyorum güraldakiler eklenmiyor.güral porselen yazın nete.yeni ürünler diyor orda 4 tane siyah desenli yemek takımı var onlardan seçmem gerek.yardımcı olursanız çok sevinirim:)
grlbn 85 kyt 7204-017
grl 86 kyt 7202-027
grlbn 38 kkhs 7204-006
grl 46 kkhs 7202-7
kodları bunlar yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.çok mühim buğün yada yarın alıcam.karar veremiyorum.siyah istiyorum o yüzden seçeneklerim bunlar.çünkü bir tane daha var o altın yaldızlı,bej renkli gibi yuvarlak halkalı bişeyler.buda siyah olsun istedim.şimdiden herkese teşekürler.![]()
canım 8 gün kalmış
herşey gönlünce olsun
gelinliğinde içine sindiği gibi olmuştur inş.
Ay evet son 8 gün benimde heyecan bastırdı.Bu koşturmacada insan zayıflıyor dikkat et okadarda zayıf olma düğünde halsiz kalırsın.Baya kabarık bir gelinlik sanırım heryeri kapladığına göre:)İnşallah içine sinen bir gelinlik olmuştur canım
selam canım son 1 hafta senin için
gelinliğini almışsın içine sinmişşş pamuk prenses olucaksın demek ki senn :))
benimde o aklıma geliyor benimde kabarık gelinlik tuvalet yardımcı olucaklar sanırımm ne bilim :)