Evet kızlar ben heyecanla kızım mı yoksa oğlum mu olacak diye merak etmekteyim, diğer topiklerde baktım ki cinsiyet öğrenen olmuş kaçıncı haftada öğrendiniz, bebişlerinizin cinsiyeti ne? Bizde inşallah duyururuz kısa zamanda :)
hayırlı olsun topiğimizz...ilk ben yazayım dedim daha belli değil ama bende heyecanla bekliyorum ama daha hafta var öğrenebilmem için...şimdiye kadar doktor bişi demedi ama içime irkekkkk gibi geliyo ama söyle sırma saçlı bi kızımda olmasını çok isterim...2.yi hatta 3.yü düşündüğüm içinbirinden tutturuz kız erkek olayını inş...
bana drum 12_2 de
erkege benziyor
popo kemigi belirgin pipiye benzer bi cıkıntı var demişti
tam 2 hafta sonra gittigimde
pipisi var dedi fotolarını cekti gösterdi bize ve kesinlesti
bir kızımız var allahım bagıslasın
bir de oglumuz olacak allahın izniyle ve inanın cok heyecanlıyım tıpki ilk gebeligim gibi
allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin
selam arkadaşlar bende 12+4 de öğrendim %70 erkek dedi doktorumuz değişmez ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi herşeyin hayırlısı
bebim bebişimde erkekkk..doktor amcası pipi gözüyor dedi :)) 2 hafta sonra %100 d,yebilirim dedi...
selam arkadaşlar bende 12+4 de öğrendim %70 erkek dedi doktorumuz değişmez ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi herşeyin hayırlısı
bana drum 12_2 de
erkege benziyor
popo kemigi belirgin pipiye benzer bi cıkıntı var demişti
tam 2 hafta sonra gittigimde
pipisi var dedi fotolarını cekti gösterdi bize ve kesinlesti
bir kızımız var allahım bagıslasın
bir de oglumuz olacak allahın izniyle ve inanın cok heyecanlıyım tıpki ilk gebeligim gibi
allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin
pelcel öncelikle sana cok tesekkür ederim canım
balperisi ben ilk hamileliğimde askeri hastaneye gidiyordum testler vs için ama çzelde de gitmediğim dr kalmamıstı elazıgda
askeri hastane inanır mısın 20. haftaya kadar hiç bişi demedi
izeller de 16. haftada görmeye calıstı ama sadece kıza benzio demekle yetindiler yani ben tam 5 aylıkken ögrendim inan cok merak uyandırıcı bişey seni cok ii anlıyorum canım özele baska bi dr a git istersen
canlarım cinsiyetimiz kesinleşti erkek
canlarım cinsiyetimiz kesinleşti erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?