2011 Temmuz Bebişlerinin Cinsiyetleri (:

bizimde %90 kızımız olacakmış
cinsiyetini öğrenen herkese gözünüz aydın diyorum. Darısı öğrenmeyenlere

Herkese merhaba bende 15.haftamdayım.. çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyetini bebişinizin.. ne güzel.. bende daha öğrenmedim önümüzdeki hafta gittiğimde bende öğrenirim herhalde... 2.li tarama testi için gittiğimde cinsiyetle ilgili bi şey söylememişti doktor.. bakalım bende merakla bekliyorum... benim de içimden geçende sanki kız gibi :)) Allah Herkese Hayırlısını nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun kızlar. Darısı biz öğrenmeyenlerin başına inşallah.

Katrecim acaba diyorum, sayfanın en başına bir liste mi oluştursan? Toplu olarak görürüz hem

Hayırlısı olsun kızlar. Darısı biz öğrenmeyenlerin başına inşallah.

Katrecim acaba diyorum, sayfanın en başına bir liste mi oluştursan? Toplu olarak görürüz hem

tamam canım vakit bulduğum ilk zamanda yapcam bugün.

konuya liste ekledim, listeye kesin olmayan tahminleri de ekledim, değişiklik olursa topikten ya da özelden yazabilirsiniz.

slm kızlar bende 12 haftada %75 kız dedı ama 14 subatta gene bakalım dedı...

slm kızlar bede bugün cinsiyetini öğrendim kız dedi erkek umut ediyodum ben biliosunuz 13 aylık kızım var belki değişik olur dedim ama sağlıklı olması en önemlisi tabi bi tane daha prenses geliyor yani

hayırlı olsun canım iki kız varya mukemmel olacak özellikle de aralarında az yas farkı var ikiz gibi buyurler

slm kızlar bende 12 haftada %75 kız dedı ama 14 subatta gene bakalım dedı...

hayırlı olsun tatlım

slm kızlar bede bugün cinsiyetini öğrendim kız dedi erkek umut ediyodum ben biliosunuz 13 aylık kızım var belki değişik olur dedim ama sağlıklı olması en önemlisi tabi bi tane daha prenses geliyor yani

olsun canım yaşıt gibi olcaklar arkadaş olcaklar

cok ii olmus bu liste fikri ellerine saglık canımmm

rica ederim cnm.

bu arada 9 tane oğluşumuz 8 tane de kızımızın haberi geldi. benim yarın kontrolüm var durumu berabere çeviririm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…