- 16 Haziran 2010
- 668
- 153
- 103
hayırlı ugurlu sağlıklı bi aslan paçası olsun canım:) sünnete cagırırsın artık:)
Benim doktorum geçen ay erkek demişti ama kesin diildi bu ay kesinleşti benimde kızım olucak
kizlar bende bugün doktora gittim 12+4 iken erkek demisti, ama kesin degildi bir ay sonra görürsün dedi, bugün gittik doktor cokta ilgilenmedi bizde israr etmedik cinsiyet icin bakalim 3 hafta sonra yine kontrolum olucak sanirim o zaman kesinlesir hayirlisiyla
slm arkadaslar bugun kesinlesti benim erkek :) herkese allah gonlune gore versin canlar
kizlar bende bugün doktora gittim 12+4 iken erkek demisti, ama kesin degildi bir ay sonra görürsün dedi, bugün gittik doktor cokta ilgilenmedi bizde israr etmedik cinsiyet icin bakalim 3 hafta sonra yine kontrolum olucak sanirim o zaman kesinlesir hayirlisiyla
ay maşallah yaa cinsiyet haberleri paylaşılmaya başlanmış çok güzel yaa Allah kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah hayırlısıyla
ben de kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugün 12. gündeyim doktor yumurtamın henüz küçük olduğunu 14. gün değil de biraz geç yumurtlama olabileceğini söyledi 2 gün sonra tekrar bakılacak rahim kalınlığım iyiymiş 6 ay önce smear testi yapmılmıştı bugün tekrarladı bende haberler böyle.
bilmeyenler için hatırlatayım ben de 10 aralıka kadar 2011 temmuz anneleri topiğindeydim 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı malesef kısmet değilmişsizin haberlerinizle mutlu oluyorum bebeğim yaşasaydı asudem ile aynı günlerdi gündaştık
slm arkadaslar bugun kesinlesti benim erkek :) herkese allah gonlune gore versin canlar
gözün aydın canım bir pipili daha
hayırlı olsun tatlım. hadi bakalım 3 hafta ne ki su gibi geçer inş :) gerçi diyene bak haftaya randevum var meraktan çatlıyorum.
canım çok üzüldüm. geçmiş olsun.
Rabbim tekrar nasip eder elbet. hakkında hayırlısı.
oh maşallah :)
bizim kızımız olcakmışdün öğrendik
benimdee oglum olucakmışş hayırlısıyla ve saglıcakla gelsin inşş bebişlerimizzzz
benimdee oglum olucakmışş hayırlısıyla ve saglıcakla gelsin inşş bebişlerimizzzz
bizim kızımız olcakmışdün öğrendik
hadi inşş kuzusum rabbim gönlüne göre versin inşşşmaşaAllah :)
kuzum:) iyi erken öğrenmişsinhayırlı olsun. benimde perşembe randevum var umarım öğrenirim.
:13: tebrikler kusum bizde burak kaan kurcaz inş teyzesicok sevindim canım benim de oğlusum oluyor mert im geliyorrr:)
biz 14. haftada öğrendik kızızmızn olacağını,doktorumuz kesin dedi,haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?