2011 Temmuz Bebişlerinin Cinsiyetleri (:

hayırlı ugurlu sağlıklı bi aslan paçası olsun canım:) sünnete cagırırsın artık:)

sağol canım benim sünnetmiiii oyyy ben oğluşumun pipisini nasıl kestircem yaaa birde diyordum oğlum olursa 1 yaşına gelmeden sünnet yaptırırım diye. ama öyle değilmiş gerçekten ama sünnete çağırcam seni söz

anam bi erkek daha :) kızlar hayal mi oldu ya henüz 1 kız haberi duydum temmuz için. duygu Allah hayırlı etsin canım

banada 14 haftada erkege benzıyor dedı ama kesın değil dedı kendımı umutlandırmamak ıcın kımseye soylemedım ınsaallahhh doğrudur sağlıklı sıhhatli inşallah

Benim doktorum geçen ay erkek demişti ama kesin diildi bu ay kesinleşti benimde kızım olucak

kizlar bende bugün doktora gittim 12+4 iken erkek demisti, ama kesin degildi bir ay sonra görürsün dedi, bugün gittik doktor cokta ilgilenmedi bizde israr etmedik cinsiyet icin bakalim 3 hafta sonra yine kontrolum olucak sanirim o zaman kesinlesir hayirlisiyla

ay maşallah yaa cinsiyet haberleri paylaşılmaya başlanmış çok güzel yaa Allah kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah hayırlısıyla

ben de kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugün 12. gündeyim doktor yumurtamın henüz küçük olduğunu 14. gün değil de biraz geç yumurtlama olabileceğini söyledi 2 gün sonra tekrar bakılacak rahim kalınlığım iyiymiş 6 ay önce smear testi yapmılmıştı bugün tekrarladı bende haberler böyle.
bilmeyenler için hatırlatayım ben de 10 aralıka kadar 2011 temmuz anneleri topiğindeydim 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı malesef kısmet değilmiş sizin haberlerinizle mutlu oluyorum bebeğim yaşasaydı asudem ile aynı günlerdi gündaştık

Son düzenleme:
slm arkadaslar bugun kesinlesti benim erkek :) herkese allah gonlune gore versin canlar

hayırlı olsun tatlım. hadi bakalım 3 hafta ne ki su gibi geçer inş :) gerçi diyene bak haftaya randevum var meraktan çatlıyorum.

canım çok üzüldüm. geçmiş olsun.

Rabbim tekrar nasip eder elbet. hakkında hayırlısı.

slm arkadaslar bugun kesinlesti benim erkek :) herkese allah gonlune gore versin canlar

oh maşallah :)

saol canım sağlıklı olsun inş.hepimizisin

16+4 deyiz ama bugün cinsiyetini göstermedi yine umutlar bir sonraki aya kaldı.hayırlısı olur umarım.cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ederim şimdi ufak tefek cicileri alma zamanınız gelmiştir artık

benimdee oglum olucakmışş hayırlısıyla ve saglıcakla gelsin inşş bebişlerimizzzz

biz 14. haftada öğrendik kızızmızn olacağını,doktorumuz kesin dedi,haydi hayırlısı

maşaAllah :)

kuzum:) iyi erken öğrenmişsin hayırlı olsun. benimde perşembe randevum var umarım öğrenirim.
hadi inşş kuzusum rabbim gönlüne göre versin inşşş
cok sevindim canım benim de oğlusum oluyor mert im geliyorrr:)
:13: tebrikler kusum bizde burak kaan kurcaz inş teyzesi
biz 14. haftada öğrendik kızızmızn olacağını,doktorumuz kesin dedi,haydi hayırlısı

hayırlı olsun kusumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…