2011 Temmuz Bebişlerinin Cinsiyetleri (:

valla bende catliycam meraktan artik zaten gecen ay ultrasona girdirmedi doktor. cinsiyet icinde 20 haftayi bekle deyip duruyo sinir oldum artik ya gecmis ultrason kagitlarina bakiyorum belki ben bisiler anlayabilirim diye kendimce bi o tarafini ceviriyorum kiz heralde diyorum bi bu tarafini ceviriyorum erkek diyorum. :)))) kafan karisti iyicene. baktim boyle olmuycak bebisimle konusmaya basladim. kiz isen 1 erkek isen 2 tekme diyorum :) ama henuz tam kuramadik iletisimi heralde ses vermedi:)

nese bakalim son 1 haftamiz kaldi biraz daha sabir diyelim...

ay canım seni çok iianlıorum ben de kafayı eyemek üzereydim bzim doktor da acele etmiodu. heyt dedim başka doktora gittim o söledi erkek oldugunuu

benim doktorum 13 haftalıkken % 90 kız demişti.İki gün önce gittim kontrole (19. hafta) % 100 kızmışşşşşşşşşşşşben çok kız istiyordum. allah verdi çok şükür.inşallah sizinde gönlünüze göre verir.bu arada beni de listeye eklermisiniz...

slm kızlar bend edun ogrendım kesın sonucu ...mınık bı kızımız olzak ıhslahhhh...ısmımız sımdıdden hazır teyzelerı .DURU

kizlar bende kontrole gittim bu sefer baska bi doktor bakti ve doktorr %90 kiz dedi. yani burdaki doktorlarda cok garantici heralde yuzde yuz kesin bilemeyiz dedi. ne bicim is anlamadim. ama bende gordum kizzz yani :) eve geldim gordugum goruntuleri netten karsilastirdim falan :) bencede kizimiz olcak :)

doktora sorcagim cok sey vardi ama hepsini unuttum boy kilo vs vs hakkinda bilgi vermedi bizde sormayi unuttuk zaten girdigimizle ciktigimiz bir oldu sayilir. bi kac olcum yapildi ve gelisimi haftasina gore normal dedi. nese bunada sukur diyelim.

simdi sira geldi kizimiza isim bulmaya :)

Son düzenleme:

sonunda öğrenmişsin canm hayırlı olsun ekledim listeye prensesimizi.

Benim de oğlum olacak Allahın izniyle inş.
Bazı doktorlar nedense geciktiriyor, ben başka bir doktora gittiğimde öğrenmiştim erkek olduğunu,
sonra kendi doktorumuzdan öğrendik daha geç, onaylattık :)
Herkes sağlıcakla alsın kucağına inş bebişlerini.

hayırlı olsun canım ekledim.

merhabalar kizlar, benim 13 haftalikken gittigimde hastanede erkek demislerdi, sonra 20. haftamda gittigimdede kiz gibi dedi doktorum, bi ara kordonu geldi önüne dedi, sonra yok yok kiz dedi, sonra emin degilim dedi sonra eminim dedi sonra detayli ultrason tarihimi sordu bende 7 mart dedim, o zaman kesin belli olur dedi, yani muallakta birakti beni, ama ben herkslere kizim olucak dedim bile :))) erkek kardesim cok üzüldü o erkek istiyormus :) bakalim yine bi degisiklik olmazsa benimde kizim olucak gibi :) ya hala ben bile emin degilim, kiz hastasiydim zaten insallah ne hayirliyla o olur

hayırlısı canım ekledim senide

banada dr um %90 kız dedi ama detaylıda tam belli olur hazırlıklarını yapma dedi.. ama ben kız fikrine çok alıştım bakalım ne olcak ayın 8 inde tam öğrenecez inş:))

banada dr um %90 kız dedi ama detaylıda tam belli olur hazırlıklarını yapma dedi.. ama ben kız fikrine çok alıştım bakalım ne olcak ayın 8 inde tam öğrenecez inş:))

hayırlı olsun canım :) prensestir o annesi artık kızımmm diye rahatça sev

benim de prensesim olacak. tahmini doğum tarihimiz 1 temmuz:) ama kız bebeklere 2 hafta kadar erken doğar diyorlar. babası da 18 haziran doğumlu. kendisiyle aynı gün doğması için can atıyor:2:

benim de prensesim olacak. tahmini doğum tarihimiz 1 temmuz:) ama kız bebeklere 2 hafta kadar erken doğar diyorlar. babası da 18 haziran doğumlu. kendisiyle aynı gün doğması için can atıyor: 2:

prensesim geliyooor..

kesinleşmiş canım maşallah :)
benim de prensesim olacak. tahmini doğum tarihimiz 1 temmuz:) ama kız bebeklere 2 hafta kadar erken doğar diyorlar. babası da 18 haziran doğumlu. kendisiyle aynı gün doğması için can atıyor:2:

hayırlı olsun canım, sağlıcakla gelsin gerisi dert değil...

oğlumuz olacak inşallah..bizimki 12 haftalıkkken belli oldu şimdi 25. haftadayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…