ya ben dayanamam eşim simdiden yenidoğan sünneti yapalım diyor sonra acı cekmesin die
Kızlar slm
prensesimiz geliyooorrr.....
Bizde öyle düşünüyoruz canım eşimle.:26:
Bizde öyle düşünüyoruz canım eşimle.:26:
Kızlar slm
prensesimiz geliyooorrr.....
kizlar bi prenses de bizden...
listeyi yapan arkadas cinsiyetlerin yanina düsündügümüz isimleride yazsak nasil olur?
yani birbirimize fikir olur bence. ne dersiniz?
benimde prensesim olucak canım listeye eklersin
benimde prensesim olucak canım listeye eklersin
selam kızlar...bizimde oğluşumuz olacak..artık bizide alırsınız listeye...
hoşgeldin ve hayırlı olsun canım, tabii ki Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin bizimkisi hazırlık yapmak için ön tedbir :) yeniden hoşgeldin aramıza...selam kizlar bende bu siteye yeni uye oldum ve cok beyendim bende 19 haftalik temmuz anne adayiyim ve bu 2. hamileligim suanda 14 aylik oglusum var bu kaza ile oldu ama rabbim insllh sag saglik saglikli sihhatli dogurmak nasip etsin size bende cinsiyet olayimizi anlatayim ilk hamile kaldigimda icten ice oglum var buda kiz olsun diodum hep hastaneye gidecegimiz oncesi gece ruyamda gordum dr bana bebegin sakat aldirman gerekio dedi kalktigimda cok uzuldum ve babsi ile hastaneye titreye titreye gittim dr ultrasalla baktiginda bayagi inceledibenim tabiki sakat dicek die odum patladiki ama allahima sukur saglikli her sey yolunda dedi anladimki en onemli sey saglikmi sagliktan baskasa yalan ama gecen hafta kedni ozel dr me gittigimde kesin diyemem ama kiza benzio demisti gerci ilk cocugumdada ona gittim ve yine onada kesin diyemem ama oglana benzio dedi ve oglan oldu :) ben avusturyada yasiyorum burdaki dr ler cok yanilio benim arkadasima oglan dedi dogduki kiz cikti burda boyle olaylar cok oluo ama benim doktorum genelde bilio ama dedimya once saglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun insllh
listeye kesin olmasa dahi benim prensesimi afra nur umuda yazarmisiniz
Merhaba Kızlar.
Genelde hep okuyor hiç yazmıyordum bu siteye ama yazdıklarınız o kadar hoş ki insan bir iki cümle yazmadan edemiyor doğrusu.. allah kısmet ederse ben de Temmuz 21 de annelik duygusunu ilk kez tadıcam.. Ve doktoumuz bu hafta gördü ki bir oğluşumuz olucak..
allah hepimize hayırlı saııhatli bebekler nasip etsin..
Merhaba Kızlar.
Genelde hep okuyor hiç yazmıyordum bu siteye ama yazdıklarınız o kadar hoş ki insan bir iki cümle yazmadan edemiyor doğrusu.. allah kısmet ederse ben de Temmuz 21 de annelik duygusunu ilk kez tadıcam.. Ve doktoumuz bu hafta gördü ki bir oğluşumuz olucak..
allah hepimize hayırlı saııhatli bebekler nasip etsin..
selam kızlar bende bebişimizin cinsiyetini öğrendimm
oğlumuz olacak :))
listeye beni de ekler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?