2011 Temmuz Bebişlerinin Cinsiyetleri (:

Bizde öyle düşünüyoruz canım eşimle.:26:

ya ben kıyamam ama ya şimdi bi gobegi dusme olayı oraya dikkat et pipisine dikkat ne bileyim zor olmaz mı cunku sağlık problemi olmadıkdan sonra uzmanlar 3 yaşından sonra yaptırın diyorlar ben kararsızım valla:26:

kizlar bi prenses de bizden...
listeyi yapan arkadas cinsiyetlerin yanina düsündügümüz isimleride yazsak nasil olur?
yani birbirimize fikir olur bence. ne dersiniz?

kizlar bi prenses de bizden...
listeyi yapan arkadas cinsiyetlerin yanina düsündügümüz isimleride yazsak nasil olur?
yani birbirimize fikir olur bence. ne dersiniz?

hayırlı olsun canım ekledim, tabii ekleyelim isterseniz ya da başka bi başlık açabiliriz.

benimde prensesim olucak canım listeye eklersin

hayırlı olsun canım seni de ekledim, oh kızlarımız artıyor

selam kizlar bende bu siteye yeni uye oldum ve cok beyendim bende 19 haftalik temmuz anne adayiyim ve bu 2. hamileligim suanda 14 aylik oglusum var bu kaza ile oldu ama rabbim insllh sag saglik saglikli sihhatli dogurmak nasip etsin size bende cinsiyet olayimizi anlatayim ilk hamile kaldigimda icten ice oglum var buda kiz olsun diodum hep hastaneye gidecegimiz oncesi gece ruyamda gordum dr bana bebegin sakat aldirman gerekio dedi kalktigimda cok uzuldum ve babsi ile hastaneye titreye titreye gittim dr ultrasalla baktiginda bayagi inceledibenim tabiki sakat dicek die odum patladiki ama allahima sukur saglikli her sey yolunda dedi anladimki en onemli sey saglikmi sagliktan baskasa yalan ama gecen hafta kedni ozel dr me gittigimde kesin diyemem ama kiza benzio demisti gerci ilk cocugumdada ona gittim ve yine onada kesin diyemem ama oglana benzio dedi ve oglan oldu :) ben avusturyada yasiyorum burdaki dr ler cok yanilio benim arkadasima oglan dedi dogduki kiz cikti burda boyle olaylar cok oluo ama benim doktorum genelde bilio ama dedimya once saglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun insllh

listeye kesin olmasa dahi benim prensesimi afra nur umuda yazarmisiniz

selam kızlar...bizimde oğluşumuz olacak..artık bizide alırsınız listeye...

hayırlı olsun canm ekledim.

hoşgeldin ve hayırlı olsun canım, tabii ki Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin bizimkisi hazırlık yapmak için ön tedbir :) yeniden hoşgeldin aramıza...

Merhaba Kızlar.
Genelde hep okuyor hiç yazmıyordum bu siteye ama yazdıklarınız o kadar hoş ki insan bir iki cümle yazmadan edemiyor doğrusu.. allah kısmet ederse ben de Temmuz 21 de annelik duygusunu ilk kez tadıcam.. Ve doktoumuz bu hafta gördü ki bir oğluşumuz olucak..
allah hepimize hayırlı saııhatli bebekler nasip etsin..

hoşgeldin canım hayırlı olsun ekledim listeye. duana da amin....

hoşgeldin canım aramıza 2011 Temmuz Anneleri topiğine de bekleriz

hosbulduk saolun iletilerini icin hepimizin bebeisleri sag saglim dogar insllh rabbim sonuna kadar gelipte kucaklarimiza almayi sag saglim nasip etsin kucaklarimizi bos birakmasin insllh...
benim gibi yeni gelen arkadaslarada hos geldin diorum saglikli sihhatli hamilelik gecirmek dilegiyle hepimizin ....

selam kızlar bizimde prensesimiz geliyor çok mutluyuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
kızıma bi kaç parça bişiler aldım, anneanneside çok güzel bir elbise almış, oda bayramlık elbisesi olacak :93: inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…