2011 Temmuzda Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar Tedavi Sürecimizi Paylaşalım

cnm bnm transferim oldu beklemedeyim.. mart ayında başladım ertelene ertelene bu aya kısmet.. beklemek çok zor çok sıkılıyorum.... rabbim yüzümüze güler inş. bnm ilk tedavim.. 2. bebek için... 1 tane var o normal olmuştu.. sen neden bu kadar ara verdin 2.için mi

cnm bnm transferim oldu beklemedeyim.. mart ayında başladım ertelene ertelene bu aya kısmet.. beklemek çok zor çok sıkılıyorum.... rabbim yüzümüze güler inş. bnm ilk tedavim.. 2. bebek için... 1 tane var o normal olmuştu.. sen neden bu kadar ara verdin 2.için mi

Bol şanslar diliyorum. İki kere tedavi gördüm olmadı bayağı yıprandım tedavilerden ha şunu bekleyelim ha bunu bekleyelim derken ailemde hastalıklar vefatlar yaşadım.Yaşımda 34 e gelince artık bu sene tekrar bi deneyelim dedik.Benim bebeğim yok olursa ilk olacak.3.deneme galibada son olur yaş ilerleyince daha bir zor geldi

cazi bende haziranda başladım bizmde ağustosa filan sarkacak galiba iğnelere yeni başladım.Sana katılıyorum o bekleme süresi çok sıkıcı.İnşallah hakkımızda haırlısı olur

Hilkacim Ben temmuzun onunda basladim tedavuye bu carsambA nasipse yumoslar toplancak Cumarteside transfer ins sen ne asamadasin

canım ben haziranda başladım 7 gündür iğnelere başladım şimdi adet olmayı bekliyorum galiba 3.günü çağıracaklar.senin ilk tedavimi

canım ben haziranda başladım 7 gündür iğnelere başladım şimdi adet olmayı bekliyorum galiba 3.günü çağıracaklar.senin ilk tedavimi

Ilk tedavim 1 yıl oldu evleneli erkek infertilitesi var birde polip vardı ameliyat oldum bir ay önce ben adet olduğumda başladım iğnelere

lucrin iğnemin 8.sini bugün vuruldum bana aspirin ve folik asit de verdiler hergün kullanacakmışım sizlerde kullanıyormusunuz yada kullandınızmı:82::82::82:

lucrin iğnemin 8.sini bugün vuruldum bana aspirin ve folik asit de verdiler hergün kullanacakmışım sizlerde kullanıyormusunuz yada kullandınızmı:82::82::82:

bnm transfer hemen olmadığı için kullanmadım.. transferden önce başladım folic içmeye halada içiyorum bana asprin vermedi kontrolde sorucam düşüğü önlemek için veriolarmış...

benim de tedavim devam ediyor arkadaşlar yumurta geliştirmesi aşamasındayız cumartesi günü yumurta toplanacak ve transeferin de pazartesi salı yapılacağını sanıyorum. hepiniz için duacıyım sizler de bana dua edin.

belli bir sebep bulunamadı bebiş olmaması için bizde yalnız bana yumurtalık rezerviminn azaldığı söylendi o da normal 35 yaşımdayım.

ilk denememiz hayırlısıylla sonlanır bebeğim olur ve ben bu acıları bir daha çekmem inşaallah. hepimiz için de aynı şeyleri diliyorum. kolay gelsin Allah yardımcımız olsun.

bnm transfer hemen olmadığı için kullanmadım.. transferden önce başladım folic içmeye halada içiyorum bana asprin vermedi kontrolde sorucam düşüğü önlemek için veriolarmış...

tedaviye başladığımda verdiler banada corasprin ve folik asit hemşire tedavi hazırlığınız için kullanacaksınız dedi dediğin gibi hamile kalınırsada devam edilecekmiş galiba folik asite, aspirini bilmiyorum

Back
X