Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun cnm.. ne aşamadasın..
slm 6 gündür lucrin iğneye başladım off şu tedavi süreci akıp gidiverse![]()
cnm bnm transferim oldu beklemedeyim.. mart ayında başladım ertelene ertelene bu aya kısmet.. beklemek çok zor çok sıkılıyorum.... rabbim yüzümüze güler inş. bnm ilk tedavim.. 2. bebek için... 1 tane var o normal olmuştu.. sen neden bu kadar ara verdin 2.için mi
Hilkacim Ben temmuzun onunda basladim tedavuye bu carsambA nasipse yumoslar toplancak Cumarteside transfer ins sen ne asamadasin
canım ben haziranda başladım 7 gündür iğnelere başladım şimdi adet olmayı bekliyorum galiba 3.günü çağıracaklar.senin ilk tedavimi
Ilk tedavim 1 yıl oldu evleneli erkek infertilitesi var birde polip vardı ameliyat oldum bir ay önce ben adet olduğumda başladım iğnelere
ya arkadaşlar yeni başladığım iğne bende ateş basması yapıyor galiba......
![]()
bende de yapıyodu normal hormonları düşürüyo ya menopozlu gibi oluyosun..
lucrin iğnemin 8.sini bugün vuruldum bana aspirin ve folik asit de verdiler hergün kullanacakmışım sizlerde kullanıyormusunuz yada kullandınızmı:82::82::82:
bnm transfer hemen olmadığı için kullanmadım.. transferden önce başladım folic içmeye halada içiyorum bana asprin vermedi kontrolde sorucam düşüğü önlemek için veriolarmış...