• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Temmuzda Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar Tedavi Sürecimizi Paylaşalım

bebisim olsun ben raziyim igneye olsun ne yapalim saglikli sihahtli olsunda ......bide o igneler iz birakiyo sonra hala bende var....ama yeni igne yerleride hazir ohoohohohohhhh...

evet evet bende razıyım allah hayırlısını versinde sadece iğneler iz bıraksa iyi acı hatıraların izleri hiç silinmiyooooooo:93:

inşallah cnm hepimiz uğraşlarımızın sonunda hayırlı,güzel haberler alırız,ben de kadıköy şifa hastanesine gidiyorum,bugün transferimin 3.günü,bizdeki problem hareketli sperm sayısı düşüklüğüydü..

inş en kısa sürede :49:olursun ;
canım bizdede sadece ileri sperm hareketliliği yok acaba çok sorun oluyormu?aşılama yaptıracam önümüzdeki ay rahim filmi çekildi gayet iyi bende herşey.birde merak ettiğim yumurta çatlatma iğnesi olacakmışım günlük buiğneler nasıl yapılıyor?

inş en kısa sürede :49:olursun ;
canım bizdede sadece ileri sperm hareketliliği yok acaba çok sorun oluyormu?aşılama yaptıracam önümüzdeki ay rahim filmi çekildi gayet iyi bende herşey.birde merak ettiğim yumurta çatlatma iğnesi olacakmışım günlük buiğneler nasıl yapılıyor?

bizdede sperm hareketsizliği var biz 14 yıllık evliyiz iki denemem var bize mikroenjeksiyon uygulandı başarısız olduk şimdi 3.tedavimize başladık.sana drlarmı söyledi aşılama yapacağız diye???? cnm zaten tarif ederler size iğnelerin nasıl vurulacağını

bizdede sperm hareketsizliği var biz 14 yıllık evliyiz iki denemem var bize mikroenjeksiyon uygulandı başarısız olduk şimdi 3.tedavimize başladık.sana drlarmı söyledi aşılama yapacağız diye???? cnm zaten tarif ederler size iğnelerin nasıl vurulacağını

evet canım doktor syledi aşılama yapılacağını;özel bir hastanenin tüp merkezi,bir yıla yakın korunmadık ve çocuk olmayınca dr gittim testler,sperm analizi yapıldı.dr isterseniz bikaç ay daha deneyin isterseniz aşılama yapalım dedi ve biz beklemek istemedik bu ay hsg çektirdim önümüzdeki ay da bi aksilik olmassa aşılama yaptıracağız.ben 4 yıllık evliyim:nazar:

evet canım doktor syledi aşılama yapılacağını;özel bir hastanenin tüp merkezi,bir yıla yakın korunmadık ve çocuk olmayınca dr gittim testler,sperm analizi yapıldı.dr isterseniz bikaç ay daha deneyin isterseniz aşılama yapalım dedi ve biz beklemek istemedik bu ay hsg çektirdim önümüzdeki ay da bi aksilik olmassa aşılama yaptıracağız.ben 4 yıllık evliyim:nazar:

kolay gelsin arkadaşım umarım hayırlı tedaviler olur pozitif sonuçlar alırsın:49:güzel haberlerini duyarız inşallah

arkadaslar elimde 1 adet ovitrelle catlatma ignesi var kullanmak nasip olmadan hamile kaldim ihtiyaci olan özelden msj atsin lütfen

Back
X