2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

kıslarr sohbet için tesekkredrm gidip biras erkek arkdsmla konusayım onda hyecan tavan yptı zavallım ..:)
he gitmeden onu da soryım size :)
ilk 4 binde 100 kişi fln oynar mı ??
:26:
oynar oynar deyn ltfen :):)

lady ben tercih yapmadan önce ankarada öğrenci olma konusunu çok araştırmıştım çünkü babam istanbula göndermek istemiyordu beni ankara daha sakin diye kimisi çok güzel demiş kimisi çok sıkıcı demiş.daha böyle bürokratların yaşadığı bir yer olduğu için sakin ve ciddi bir şehir demişler hep sen de araştırmışsındır mutlaka

Evet ben de duydum fakat aynı zamanda çok iyiymiş ortamı falan
Havası suyu nasıldır ben hiç bilmem
Çok soğuk sanırım :18:

seni gidi budu seni demek ki ilk 4bindesin sayısal mı eşit ağırlık mı
genel olarak bir oynama bekliyoruz biz öğrenciler olarak umut ediyoruz yani

yok ya ne ben i ..:S
bn 70 bndeyim arkadasm 4 bnde 100 kişi fln oynrsa ankara hukuk oluyo acıklndıgndan beri mal mal dolanıyo ortlrda herkese soruyor 100 kişi oynrmı diye :):)
bi size sorayım dedim
insallh oynarr

bende araştırmıştım ama bir türlü ısınamadım gitti ya deniz olmamasından mıdır nedir havaları da oldukça soğuktur

Ankara olursa (ki yüksek ihtimal) nasıl alışacağımı bilmiyorum İzmirli olarak
Denizsiz ve soğuk :18:
Ama okulları çok iyi

ahhh bide izmir den mi çok severim izmir'i neyse üniversiteye gittikten sonra alışırsın hatta seversin bence

Sen nerdesin?
Hiç uzun süreli İzmir'den ayrılmadım eğer şehir dışı tutarsa bu benim için ilk olacak
Tek tedirginliğim bu yüzden zaten

dokuz eylül yazdım istediğim bölüm ege2de yok malesef özelleri de yazdım izmir ama olmaz gibi geliyo belki de olur belli olmaz

Sanırım yanlış yazdın :44: 2 yıllık tercih ediyorsan ve dgs ile geçiş yapacaksan 2. sınıftan başlıyorsun ve böylece 5 yıl oluyor. Hangi bölümü yazdın? dur tahmin edeyim Mimari Restorasyon ? :) Ya bu arada sonuçlar açıklandığı saatte siteye ulaşmak baya zorlaşacak gibi geliyor. Yani herkes o anı bekliyor ve herkes o anda saldıracağı için site kafayı yiyebilir

yok canım ben de öyle biliyordum ama yönetmelik değişti malesef
intibak kaldırıldı, okuldan atılma da kaldırıldı ama 1. sınıftan başlatılıyor bikaç üni 2den başlatcağını açıkladı sadece onlar da benim istediklerim değil.
çocuk gelişimi yazdım amacım okul öncesi öğretmenliği. yaşadığım şehir dışında tercih yapmıyorum ben, yaşadığım şehirde de okul öncesine puanım yetmiyor. devlette 2 yıllık çocuk gelişimine girme şansım yok ama özel yazdım belki onlardan biri tutabilir.

İnanamıyorum ya ben bu intibak olayına güvenerek bu bölümü seçtim. Şimdi ne yapıcam ben... Yani her bölüm için geçerli öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…