sıralamalar düşer diyorlardı domini alıntı yapmayı unuttum nickini yanlıs yazdım ama olsun
inşallah düşer yarebbim dinimiz amin.
haha fıratsıralamalar düşer diyorlardı bepeas alıntı yapmayı unuttum nickini yanlıs yazdım ama olsun
inşallah düşer yarebbim dinimiz amin.
lady ben tercih yapmadan önce ankarada öğrenci olma konusunu çok araştırmıştım çünkü babam istanbula göndermek istemiyordu beni ankara daha sakin diye kimisi çok güzel demiş kimisi çok sıkıcı demiş.daha böyle bürokratların yaşadığı bir yer olduğu için sakin ve ciddi bir şehir demişler hep sen de araştırmışsındır mutlaka
seni gidi budu seni demek ki ilk 4bindesinsayısal mı eşit ağırlık mı
genel olarak bir oynama bekliyoruz biz öğrenciler olarak umut ediyoruz yani
Evet ben de duydum fakat aynı zamanda çok iyiymiş ortamı falan
Havası suyu nasıldır ben hiç bilmem
Çok soğuk sanırım :18:
bende araştırmıştım ama bir türlü ısınamadım gitti ya deniz olmamasından mıdır nedirhavaları da oldukça soğuktur
Ankara olursa (ki yüksek ihtimal) nasıl alışacağımı bilmiyorum İzmirli olarak
Denizsiz ve soğuk :18:
Ama okulları çok iyi
ahhh bide izmir den mi çok severim izmir'ineyse üniversiteye gittikten sonra alışırsın hatta seversin bence
Sen nerdesin?
Hiç uzun süreli İzmir'den ayrılmadım eğer şehir dışı tutarsa bu benim için ilk olacak
Tek tedirginliğim bu yüzden zaten
aslında izmire taşıncaz biz henüz taşınamadık ama şimdide ben izmiri göremeden üniversiteye gidicem
dokuz eylül yazdım istediğim bölüm ege2de yok malesefözelleri de yazdım izmir ama olmaz gibi geliyo belki de olur belli olmaz
lady ankara odtü mü
dgs ile geçişlerde artık 1. sınıftan okumaya başlancakmış
ben bunu tercihler bittikten sonra öğrendim malesef. bu yıl giremezsem 5 yıl sonra mezun olcam o yüzden "2 yıllık yazayım dgs kolay onunla geçiş yaparım yine 5 yıl olmuş olur(2 yıl önlisans+3 yıl lisans" diye düşündüm, 2 yıllık yazdım.
bu sebepten kazanamazsam daha çok sevinicem çünkü yıl kaybım daha az olucak:13:
Sanırım yanlış yazdın :44: 2 yıllık tercih ediyorsan ve dgs ile geçiş yapacaksan 2. sınıftan başlıyorsun ve böylece 5 yıl oluyor. Hangi bölümü yazdın? dur tahmin edeyim Mimari Restorasyon ? :) Ya bu arada sonuçlar açıklandığı saatte siteye ulaşmak baya zorlaşacak gibi geliyor. Yani herkes o anı bekliyor ve herkes o anda saldıracağı için site kafayı yiyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?