2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum,başarılarınızın devamını diliyorum.

4 sene önce aynı gerginliği heyecanı kızımda yaşamıştı,kısmetse seneye mezun olacak oda darısı sizlere olsun inşallah tekrar tebrikler hepinize...

kazanan herkesi tebrık ederım kızlar ben üni okuyorum ama 2. üniversite olark aöf işletme yazmıştım kazancgmı bılıyodum ama olsun sevındım yınede sevıncımıı burda paylaşmak ıstedm

aslında son iki tercih hariç bütün yazdıklarım seveceim bölümlerdi ama ailem sağlıkçı benm bbm doktor annem hemşire onlar biyomedikal istediler daha çok onlarıda mutlu ettim diye ayrı bi sevinç

Muhasebe ve vergi uygulamaları AÖ. mutlumuyum mutsuzmuyum bilmiyorum bu bölümü istemiyordum dün geceye kadar.. Yani intibakla ilgili haberi duyunca kafam allak bullak olmuştu. Ben mimari restorasyon istiyordum ama muhasebe çıkmış. Gerçi bu yeni yasanın çıkmasıyla beraber mim. res. okurmuydum bilemiyorum. Belki böylesi daha iyidir...Tamam plan B'ye geçiyorum. Aö e devam... Bu sene çok sıkı çalışılacak ve hedef İstanbul üni. viyolonsel bölümü... Yalnız aklımdaki bölümlerinin hiç birinin bir biriyle alakası yok buda tuhaf tabi...:)

Kazanan herkese tebrikler... :)

Ben en son saat 3 olsun diye tv izleyerek vakit geçiriyordum,ama uyuyakalmışım
Telefon çaldı ona uyandım şimdi
Vee ilk tercihimi kazanmışım
Herkese hayırlı olsun kızlar

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği :)))
İstanbuldan ayrılacağım için üzgünüm ama öğretmenlik geldiği için çok sevinçliyim.Hakkımızda hayırlısı artık :)

çok mutlu oldum:13:
ben de 2 yıllık istemiyordum biliyorsun ve kazanamamışım çok mutlu oldum
umarım ikimiz de hedeflerimize ulaşırız

Kazanan herkesi tebrik ederim. Böyle güzel haberler duydukça, insanın sınava tekrar girip öğrenci olası geliyor.

çok mutlu oldum:13:
ben de 2 yıllık istemiyordum biliyorsun ve kazanamamışım çok mutlu oldum
umarım ikimiz de hedeflerimize ulaşırız

Sanırım kazanamadı diye mutlu olan bi biz varız...:) Senin adına sevindim açıkçası... bu arada dün verdiğin link için teşekkürler ö.m atma yetkim yoktu şimdi söyleyebildim. :) Aslında benimki mutluluk değil gibi tuhaf bi duygu kafam çok karışık şuan... Ve sanırım koca bi hayal kırıklığım var. :85:

evet sanırım sadece biz varız
rica ederim umarım işine yaramıştır link
ben de karışık duygular yaşıyorum ama iyi yandan bakıp mutlu olmayı tercih ediyorum:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…