2011 yılında ANKARA da tüp bebek tedavisi yaptıracaklar arkadaşlar...

suuperisi

RABBİM ELA'MI KORU...
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
408
1
316
Ankara
arkadaşlar tüp bebek fiyatları,ilaç fiyatları,nerde ve hangi hocaya yaptıracağınızı yazarak yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz....lütfen deneyimlerinizi yazın...
ben 2 kez centriumda aşılama yaptırdım ve tutmadı..artık sıra tüp bebek de nereyi tavsiye edersiniz?

Merhaba
Pek bilinmemesine rağmen Ankara Güven Hastanesini tavsiye ederim.
Sebepleri :
1) Doktorlarından çok memnunum. Sedat Bey, Sarp Bey ve Sibel Hanım. Benim doktorum Sedat Bey ama müsait olmadığında ( ki o da ancak ameliyat/doğum vs ise ) Sarp Bey veya Sibel Hanım ilgilendi benimle. Müthiş bir ekip...
2) SGK ile anlaşmaları var
3) Fiyatları uygun ( SGK ile olunca 1500 civarı sanırım - SGK olmazsa 2500 civarı )
4) Hastanenin ortamı güzel, bence Ankara'nın en iyi hastanesi...
Umarım yardımı olur... Bol şans! ve Sabır! ve Moral! diliyorum...

ben Ankara Medicana da özel sigorta sayesinde bi seferliğine ücretsiz yaptırdım ilk denememdi ve negatifle sonuçlandı
Dr.Mehmet Öztürkmen bizzat herşeyle kendi ilgileniyor
hastane olarak gayet güzel temiz ilgileride gayet güzel
ücret olarak sana uygulanacak ilaçlara bağlı ama raporlu 2700tl raporsuz 3700tl demişlerdi

ben ikinciyi dondurulmuşlarımla denicem o yüzden 600tl ona vericem sadece başka ücret vermeyecekmişim

bu arada Maya Tüp Bebek Merkezinide çok araştırdım eğer burası olmasaydı orada yaptıracaktım şimdi onların web sayfalarında ayın fırsatı formu var oraya gir doldur onlar sana dönüş yapıyorlar ön muayeneye ücretsiz çağırıyorlar orada seni her türlü aydınlatıyorlar istersen orayıda araştırabilirsin

canım sağlık olsun..inşallah bidaki sefere tutar..ben çok kararsızım...maya da ne kadarmış acaba?

canım sağlık olsun..inşallah bidaki sefere tutar..ben çok kararsızım...maya da ne kadarmış acaba?

bak maya nın web sayfasında aylık fırsat formu var onu doldur maya sana dönüş yapıyor ücretsiz ön muayene için seni ararlar gider konuşursun aklına takılan herşeyi sorarsın her ay başvuru yapanlar arasından 10 kişi seçiyorlar ve ücretsiz tedavi oluyorsun sadece ilaç parası ödüyorsun onuda zaten indirimli veriyorlar bence şansını dene

canım inşallah senin için hayırlısı olur bende mehmet beyin hastasıyım ve ilk tüp bebek denememdi sonuç negatif ve birdahada oraya adım atmam çok tecrübeli olduğunu sanmıyorum ewet herşeyle kendisi ilgileniyor çok güler yüzlü açıklayıcı anlatıyor fakat ben bugüne kadar pozitif bir hastasıyla karşılaşmadım
artı tüp bebekde medicana yeni bugün oraya veda ettim ve çok mutlu olarak üzerimde bir yük gibiydi ta baştan olmayacağı içime doğmuştu çünkü
şimdi anatolia gideceğim formları gezersen anlayacaksındır medicanada çok kişi yok zaten neyse umarım herşey gönlünce olur tatlım

Son düzenleme:

şimdi dondurulmuşlarım var o yüzden onları nereye götürsem herkes aynı işlemi yapacak sadece transfer edilecek bunun için en azından dondurulmuşlarımla orada devam edeyim diyorum yoksa ben baştan beri mayayı istiyordum hayırlısı olsun canım sonuçta drların hepsi bi vesile Allahım vermek istedikten sonra her yerde her şekilde verir diye inanıyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
bu arada canım ben bundan önce dra güveniyordum oda gitmiş ve mehmet bey gelmiş ilk aradığımda tlfna mehmet bey çıkmıştı bende adamı sorguya çekmiştim resmen napim sonuçta tüp bebek dile kolay, bi sürü masraf ve stresli bi süreç drumu tanımak istedim ve nerden geldiğini kaç yıldır bu işi yaptığını sordum Mehmet bey Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı Tüp Bebek Merkezinden gelmiş 4 yıldır orada çalışmış Medicana talep edince de buraya gelmiş

Son düzenleme:

bende ikinci denememi güven hastanesinde yaptıracağım.tavsiye edebilirim

superisi, ben 2009da tüp bebek yaptırdım ankarada, mayada yaptırdım, ve cok memnun kaldım.
tavsiye ederim. allah herkese evlat versin inş.

huhuuu kızlar yokmu ankarada tüp bebiş yaptıran:)

ben başladım ilaca..inşallah mart sonunda koncak bebişim göbüşe:) ama tsh ım 3,6 gedi ilaç kullancakmışım canım sıkıldı ? bi zararı olurmu acaba?

canım tedavin hayırlı olsun benim TSH da 4 küsürdü ama bir önceki drum TSHın 2,50 olması gerektiğini söyleyip ilaç vermişti ama 1 ay kullanmama rağmen ilaç bende sadece 0,4 değerlik bir iniş gösterdiğinden dra gittim tekrar ve drum değişmiş bu sefer ki de önemli olanın T3 ve T4 değerlerinin normal olması dedi o yüzden ilacı kesmemi istedi her dr farklı uygulama yapıyor sanırsam

slm bende ankarada maya tüp bebek merkezinde başladım salı günü bugün akşam 3.iğnemi olucağım inşallah iyi olur herşey genel olarak maya yı çok beğendim osman hoca oldukca güven veriyor.yolun henuz başındayız.gelişmeleri paylaşmaya çalışırım günler geçtikçe...

hadi yaaa benim tsh düşmezse tedavim ertelenecek gibi..ama doktor aşılama sonrası aldığın hormonlar yükseltmiş dedi..ilk yaptırdığımda herşey normaldi bende ilaca başladım inşallah düşer

hayırlı olsun canım.1. denemenmi?inşallah tutar..kısa protokol heralde senin?kaça mal oluo maya da?

merhaba öncelikle rabbim hepimize isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin, ben il dışından geldim anatolia da başladım bugün transferimin 4. günü herşeyiyle süper diyebilirim benim ilk denemem inş. son olur mutlu sona ererim, bugün tam yola çıkacakken sabah 6 civarı sağ tarafımda bir sancı hacettepeye kaldırdı eşim bu arada hemşirelik hizmetlerini aradı anatolianın 24 saat cevap alabileceğiniz bir görevli çıkıyo tel. bizi yönlendirdi eşim hastaneye giriş yaparken sabahın erken saatinde doktorumu hakan beyi aradı, doktorum hastanedeki doktoru yönlendirip durumum hakkında bilgi alıp bize döndü inşallah herşey yolundadır, biz çok memnun ayrıldık tüm ekip işinde çok iyi öyle bişeyki çatlatma iğnem için saati kurmuştum, saatim çalmadan anatoliadan arayıp hatırlatmışlardı:))) tavsiye ederim

anatolia için çok ii şeyler duyuyorum..inşallah bebişin annesine sımsıkı tutunur :) canım özel ama tek mi koydular çiftmi? bide ne kadara mal oldu sana?dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…