ben Ankara Medicana da özel sigorta sayesinde bi seferliğine ücretsiz yaptırdım ilk denememdi ve negatifle sonuçlandı
Dr.Mehmet Öztürkmen bizzat herşeyle kendi ilgileniyor
hastane olarak gayet güzel temiz ilgileride gayet güzel
ücret olarak sana uygulanacak ilaçlara bağlı ama raporlu 2700tl raporsuz 3700tl demişlerdi
ben ikinciyi dondurulmuşlarımla denicem o yüzden 600tl ona vericem sadece başka ücret vermeyecekmişim
bu arada Maya Tüp Bebek Merkezinide çok araştırdım eğer burası olmasaydı orada yaptıracaktım şimdi onların web sayfalarında ayın fırsatı formu var oraya gir doldur onlar sana dönüş yapıyorlar ön muayeneye ücretsiz çağırıyorlar orada seni her türlü aydınlatıyorlar istersen orayıda araştırabilirsin
canım sağlık olsun..inşallah bidaki sefere tutar..ben çok kararsızım...maya da ne kadarmış acaba?
canım inşallah senin için hayırlısı olur bende mehmet beyin hastasıyım ve ilk tüp bebek denememdi sonuç negatif ve birdahada oraya adım atmam çok tecrübeli olduğunu sanmıyorum ewet herşeyle kendisi ilgileniyor çok güler yüzlü açıklayıcı anlatıyor fakat ben bugüne kadar pozitif bir hastasıyla karşılaşmadım
artı tüp bebekde medicana yeni bugün oraya veda ettim ve çok mutlu olarak üzerimde bir yük gibiydi ta baştan olmayacağı içime doğmuştu çünkü
şimdi anatolia gideceğim formları gezersen anlayacaksındır medicanada çok kişi yok zaten neyse umarım herşey gönlünce olur tatlım
Merhaba
Pek bilinmemesine rağmen Ankara Güven Hastanesini tavsiye ederim.
Sebepleri :
1) Doktorlarından çok memnunum. Sedat Bey, Sarp Bey ve Sibel Hanım. Benim doktorum Sedat Bey ama müsait olmadığında ( ki o da ancak ameliyat/doğum vs ise ) Sarp Bey veya Sibel Hanım ilgilendi benimle. Müthiş bir ekip...
2) SGK ile anlaşmaları var
3) Fiyatları uygun ( SGK ile olunca 1500 civarı sanırım - SGK olmazsa 2500 civarı )
4) Hastanenin ortamı güzel, bence Ankara'nın en iyi hastanesi...
Umarım yardımı olur... Bol şans! ve Sabır! ve Moral! diliyorum...
superisi, ben 2009da tüp bebek yaptırdım ankarada, mayada yaptırdım, ve cok memnun kaldım.
tavsiye ederim. allah herkese evlat versin inş.
aminnnn inşallahhhh...
huhuuu kızlar yokmu ankarada tüp bebiş yaptıran:)
ben başladım ilaca..inşallah mart sonunda koncak bebişim göbüşe:) ama tsh ım 3,6 gedi ilaç kullancakmışım canım sıkıldı ? bi zararı olurmu acaba?
huhuuu kızlar yokmu ankarada tüp bebiş yaptıran:)
ben başladım ilaca..inşallah mart sonunda koncak bebişim göbüşe:) ama tsh ım 3,6 gedi ilaç kullancakmışım canım sıkıldı ? bi zararı olurmu acaba?
canım tedavin hayırlı olsun benim TSH da 4 küsürdü ama bir önceki drum TSHın 2,50 olması gerektiğini söyleyip ilaç vermişti ama 1 ay kullanmama rağmen ilaç bende sadece 0,4 değerlik bir iniş gösterdiğinden dra gittim tekrar ve drum değişmiş bu sefer ki de önemli olanın T3 ve T4 değerlerinin normal olması dedi o yüzden ilacı kesmemi istedi her dr farklı uygulama yapıyor sanırsam
slm bende ankarada maya tüp bebek merkezinde başladım salı günü bugün akşam 3.iğnemi olucağım inşallah iyi olur herşey genel olarak maya yı çok beğendim osman hoca oldukca güven veriyor.yolun henuz başındayız.gelişmeleri paylaşmaya çalışırım günler geçtikçe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?