2011 yılında ANKARA da tüp bebek tedavisi yaptıracaklar arkadaşlar...

evet canım doğru anlamışsın, yusuf bey kadın doğum dru ama tüp bebek bölümünde mehmet öztürkmen var herşeyinle kendisi ilgileniyor herşeyi rahatlıkla sorabilirsin ayrıca pco yu dert etme bende de var ama çok şükür yumurtlamamda hiçbir sorun yok seninde öledir bi kere dene aşılamayı yusuf bey iyidir bu konularda eğer olmazsa tüp bebek istediğini söylersin ona göre yusuf bey yönlendirir seni

hayırlısı diyelim, bakalım ne olacak. ne zaman aşılama yapılır bilmiyorum, herhalde haftaya olur cmtsi falan gibi diye düşünüyorum.. yusuf beye çok güveniyorum, biraz da ondan tedirgin olmuştum doktor değişecek diye, ama mehmet bey e yönlericekse ilerde gerekirse, anlattıkların içimi rahatlattı.. senin tedavin ne aşamada halev? Allah gönlüne göre verir hayırlısıyla inşallah..

benim transferim 10 mart da gerçekleşti bugün itibariyle 8.günüm dondurulmuşlarımla oldu anlayacağın bekleme aşamasındayım yani işin en zor kısmı hepimiz için hayırlısı olur inşallah aşılamada bebeğine kavuşursunda bu aşamalara gelmezsin canım

senin için dua edeceğim halevcim, hayırlı haberlerini duymak dileğiyle..

halevcim merhaba tekrar, iyisin umarım. birşey sormak istiyorum sana, aşılama medicanada ilaçlar da dahil olmak üzere ne kadar tuttu ücret olarak? bana 600 aşılama ve 400-800 arası ilaçlar dediler. ben çatlatma iğnemi de aldım. ovitrelle. peki bu aşamadan sonra ödeyeceğim miktarı merak ediyorum, emin olamadım. hem sgk hem de özel sigortam var ama her ikisi de karşılamıyor bildiğim kadarıyla.. o nedenle öğrenmek istiyorum. bana yardımcı olursan sevinirim. aşılama sonrası da ya da esnasında ilaçlar da mı var? 600 tl içinde değil heralde bunlar..

canım bana aşılama yapılmadı o yüzden fiyat hakkında hiçbir bilgim yok ne diyorlarsa doğrudur aşılama da en az tüp bebek gibi pahalıdır canım

kızlarr bugün yumurtalarım toplandı...25 yumurtadan 18 i olgunmuş..yarın döllenip döllenmediklerini öğrenicez inş..işlemi hiç hissetmedim ama uyandığımda çok fena ağrım vardı...hala da var..ne zaman geçer?ufff yarın işe de gitcem inş.geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…