2011aralık anneleri 1 yaş için doğum günü için fikirleriniz?

buna benzer pasta mumu ve pasta üstü süsler aldım bende çok güzel hakkaten..birazdan resim yüklicem..Ben diğer yüklediğin şeyi merak ettim dr oetkerin..boya gibi bişey vardı kutunun üstüne o ne:44:bu süslemeler çok güzel..ama evde nasıl yaparım düşünüyorum açıkçası..peki sen disko topunu nasıl yaptın,nereye astın..aslında kıyafet için tütü yapan biyerde anne kız takımı gördümçok güzeldi,taytlı alt üst..yeni gördüm yetişmez artık 1 hafta kaldı..kendim kumaş alıp diktirsem nası olur acaba

bazıları bunlar..bunun dışından büyük koli kartonun 1 şekli yapıp boyayıp tülle süslemeyi düşünüyorum..başka bi forumda görmüştüm bende bunu,güzel fikir...

kurabiye süsleri.kurabiye fırından çıktıktan sonra üzerine çiçekler,kalpler,isim v.s yapmıştık çok hoş olmuştu,masada şık duruyordu.disco topunu evdeki 1 yığın cd ile yaptım.cd leri minik kareler halinde kesip plastik top üzerine yapıştırmıştım.tavana koli bandıyla bi güzel tutturmuştum masanın tam üzerine.tlfonda spot ışık programı vardı(google play'den indirilmiş) onuda yansıttım mükemmel ışık yansımaları oldu müzik eşliğinde.çok emek vermiştim ama değmişti. oğlum dökmüştü kurtlarını iyice tütü eteği almana bile gere yok.eğer yapmayı düşünürsen yapım aşamalarını kaydetmiştim resimleri eklerim.tül ve lastik biraz kurdele lazım hepsi bu.yapımı da çok basit

demek öleebende yapıyım bari disko topunu..kurabiye süslerindende alıyım..bugün çıktım marsmellow şeker aradım,bimde satılıyodu kaldırmışlar..neyse buldum biyerden..pastayı şeker hamurundan yapıcam..evet ilk yaş günü özel,bütün emeklere değer valla..tül bende varbu süsleri alırken almıştım..çok güzel olur valla..resim isterimkurdeleda var bi lastik alırım artıkçok güzel fikirler veriyosun çok teşekkür ederim

rica ederim :13: yeterki evlatlarımız mutlu olsun

Eklentiler

• $tc3bctc3bc2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 261
  • $tc3bctc3bc3.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 258
arkadaşlar ben evde kutlamayı düşünüyorum kendimce menüde hazırladım : resimli yas pasta, havuç topları, cocostar kurabiye, galeta unlu patatesli börek, poğaça,ve 1 salata türü yapmayı düşünüyorum...salatayı ne yapsam karar veremedim ve hazırlıklarımın bazılarını 1 gün önceden hazırlasam olur mu bayatlar mı..tek basıma hazırlıycam yetiştirmem için bana fikir verirmisiniz..

QUOTE=cevza;27490715]arkadaşlar ben evde kutlamayı düşünüyorum kendimce menüde hazırladım : resimli yas pasta, havuç topları, cocostar kurabiye, galeta unlu patatesli börek, poğaça,ve 1 salata türü yapmayı düşünüyorum...salatayı ne yapsam karar veremedim ve hazırlıklarımın bazılarını 1 gün önceden hazırlasam olur mu bayatlar mı..tek basıma hazırlıycam yetiştirmem için bana fikir verirmisiniz..[/QUOTE]

değişik salatalar

teşekkür ederim nuryolu,özellikle ilk salata hoşuma gitti..

amerikan salatasını güzel süslemişlerbaşka makarna salatası olabilir,patates salatası,italyan salatası,kuskus salatasıpirinç arpa şehriye salatasıda olabilir değişikbende bir gün önceden hazırlıcam aynı gün evin süslemesi falan derken insanın iki ayağı bi pabuca girer..nuryolu elimdeki tül tütü yapmaya yetmicek çok üzüldüm..1 metre tül var bende,o süsleri alırken sipariş etmiştim,buralardada bulucağımı sanmıyorum

akşamdan yaparsan daha iyi olur hem bayatlamazda..börek içinde 1 gün önceden hazırlayıp o gün fırına verebilirsin zorluk olmaz

üzülme seneye yaparsın inş zaten bebekler o kadar masum ki ne giyseler melek gibi oluyorlar

bazılarını aksamdan hazırlamayı düşüyrm,böreğide sabah pişiririm dediğin gibi..güzel olur ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…