- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
- Konu Sahibi cAnImVEcAnI
-
buna benzer pasta mumu ve pasta üstü süsler aldım bende çok güzel hakkaten..birazdan resim yüklicem..Ben diğer yüklediğin şeyi merak ettim dr oetkerin..boya gibi bişey vardı kutunun üstüne o ne:44:bu süslemeler çok güzel..ama evde nasıl yaparım düşünüyorum açıkçası..peki sen disko topunu nasıl yaptın,nereye astın..aslında kıyafet için tütü yapan biyerde anne kız takımı gördümçok güzeldi,taytlı alt üst..yeni gördüm yetişmez artık 1 hafta kaldı..kendim kumaş alıp diktirsem nası olur acaba
Eki Görüntüle 560079 kurabiye süsleri.kurabiye fırından çıktıktan sonra üzerine çiçekler,kalpler,isim v.s yapmıştık çok hoş olmuştu,masada şık duruyordu.disco topunu evdeki 1 yığın cd ile yaptım.cd leri minik kareler halinde kesip plastik top üzerine yapıştırmıştım.tavana koli bandıylabi güzel tutturmuştum masanın tam üzerine.tlfonda spot ışık programı vardı(google play'den indirilmiş) onuda yansıttım mükemmel ışık yansımaları oldu müzik eşliğinde.çok emek vermiştim ama değmişti. oğlum dökmüştü kurtlarını iyice tütü eteği almana bile gere yok.eğer yapmayı düşünürsen yapım aşamalarını kaydetmiştim resimleri eklerim.tül ve lastik biraz kurdele lazım hepsi bu.yapımı da çok basit
demek öleebende yapıyım bari disko topunu..kurabiye süslerindende alıyım..bugün çıktım marsmellow şeker aradım,bimde satılıyodu kaldırmışlar..neyse buldum biyerden..pastayı şeker hamurundan yapıcam..evet ilk yaş günü özel,bütün emeklere değer valla..tül bende var bu süsleri alırken almıştım..çok güzel olur valla..resim isterim kurdeleda var bi lastik alırım artık çok güzel fikirler veriyosun çok teşekkür ederim
teşekkür ederim nuryolu,özellikle ilk salata hoşuma gitti..
amerikan salatasını güzel süslemişlerbaşka makarna salatası olabilir,patates salatası,italyan salatası,kuskus salatası pirinç arpa şehriye salatasıda olabilir değişik bende bir gün önceden hazırlıcam aynı gün evin süslemesi falan derken insanın iki ayağı bi pabuca girer..nuryolu elimdeki tül tütü yapmaya yetmicek çok üzüldüm..1 metre tül var bende,o süsleri alırken sipariş etmiştim,buralardada bulucağımı sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?