2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım ben google çeviriciden çevirdim sapma sapan çevirmiş olabilir...

normal luteal faz uzunluğu 10 ila 16 gün arasındadır. Eğer luteal faz 10 günden az olduğunu (sizin listelerinde açık yumurtlama alışkanlıkları ve doğru veri toplama yöntemleri ile) bir kaç devir üzerinde fark ederseniz, o zaman bu size yardımcı olacaktır doktorunuzla söz şeydir. Eğer verimli döneminde iyi zamanlanmış ilişki ile çeşitli devir ve normal kısa tarafı (10 veya 11 gün) sonra da belirlemenize yardımcı olacak kim doktorunuzla bu kadar getiren düşünebilirsiniz bir luteal faz varsa olsun veya olmasın, bu sizin için bir sorun olabilir.

bence doğru cevirmis bende az buçuk anlarım sadece iki yerde de doktorunuz size yardımcı olacaktır olmalı

Bişey anladınız mı ben anlamadım :1::1::1::1: Ne biçim çevirmiş :D

Bende denedim bisey anlamadim tatlim:61: screamaway imdadima yetisir gorunce yazar merak ettim tam nedemek istedigini:44: Luteal faz uzunlugu konusu adet gecikmeleri hep o meret yuzunden oluyo :20:

Son düzenleme:
haklısın canım sanırım benim durumum daha kötü 38 gün oldu kırmızılar gelmedi hamile de degilim en azından kırmızılar gelse tekrar calısmalara baslanır stresten daha da gecikti ya bilmiyorum ne yapacagımı:26::26::26:

benim bugun adetim biteli 13. günüm ama 18. yumurtlayacam cünkü 28 günde olmuyorum 2 aydir hep gecikmeli geliyor benim adetlerim.

Tatlicadicim atesini olcuyormusun nasil gidiyo not aliyorsan yazsana ustunde konusalim:34:

selamlarr... ben geldim,geçmişten beri şöyle bir okudum,psikolojilerde bir bozukluk sezdim.:19: şimdi size laf etmeye hakkım olsa birşeyler söylerdim ama yok.:77: dün gece bende kocişe sardım. bir güzel tartıştık.. küsüştük... vs vs

yani benimde psikoloji gelgitli:59:

Kızalr bende ölçüyorum. Ovulasyondan önce 35,3 dü ovulasyon günü 35 çıktı. Ve o gün ilk defa gördüm daha önce hiç dikkat etmemiştim.Şeffaf akıntı geldi ve iki parmak arasında uzuyordu. Daha sonra ateşim 36,1 e çıktı. Ve o günden sonra hergün 36,1 çıktı. Şimdi eğer adet olacaksam 35,6-35,7 e düşmesi lazım... Eğer hamiş isem de öyle kalması lazım... Pazartesi en geç çarşamba günü de 36,1 i görürsem hamileyim demekki. Çünkü ateş düşünce gerçekten o gün hastalanıyorsun...

Bi de ateş yöntemini tanımak için 1-2 ay korunma olduğu zaman özellikle vucudun tanınması lazım çünkü herkesin ateş seviyesi farklı oluyor. Bazılarında çok yüksek düşüş vey çıkış oluyor bazılarında 1-2 derece oynuyo..

Ben 1 ay korunduğum zaman tanıştık vucudumla...

arzum ben çok zamansız başladım. sadece kendimi alıştırmak için başladım. kaçla hasta oluyorum bilmiyorum. yumurtam oldumu onuda bilmiyorum ama bak ateşim şu şekilde;

adetin
23.gün:35,8
24.gün:35,7
25.gün:35,5
26.gün:35,4
27.gün:35,5
28.gün:35,6
29.gün:35,7
30.gün:??
31.gün:35,8
32.gün:35,7
33.gün:35,9

düzensiz gördüğüm için ne zaman hasta olacağımı bilmiyorum,ama sanırım bugün olmayacağım. testte yapamıyorum. tek görmekten kaç aydır sinirim bozuldu yapmayacağım. pazartesine kadar bekleyeceğim.

selamlarr... ben geldim,geçmişten beri şöyle bir okudum,psikolojilerde bir bozukluk sezdim.:19: şimdi size laf etmeye hakkım olsa birşeyler söylerdim ama yok.:77: dün gece bende kocişe sardım. bir güzel tartıştık.. küsüştük... vs vs

yani benimde psikoloji gelgitli:59:

Gelcek gecicek tatlim bunlar.. Benim ruh halim calkantili bebege sariyorum kocama sariyorum. Benim derdim annem babam baska bisey değil aslinda. Onlari kaybetmeden once bebek falan yoktu fikrimin bi kosesinde bile. Onlari kaybedince yanlizliktan korkmaya basladim:59:

Son düzenleme:
umay canım valla kaçırmışım arada kusurabakma. tüm mesajları okumaya çalışıyorum ama kaçıyor arada. sen git başka doktora. bende geçen ay gittim. aynı senin gibi sinirlerim hopladı. özele gideceğim Allah nasip ederse. hatta burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle bir hastane seçtimde. bakalım pazartesi inşallah doktordayım. sende araştır ve iyi ilgilenen önerilmiş bir doktora git.

kalbimin belkide bebiş var... hiç belli olmaz yani. inşallah tez zamanda gönlüne göre olanı yaşarsın. bu arada ateşte ölçüyorsun sen,onda yumurtlaman belli olmadımı. yada şuan ne durumdasın??

inşaallah canım benim ateşten anlamadı kimse bende dahil hatta tablo bile şaştı ne zaman olduğunu.neyse 23 güne koydu çizgiyi o gün bile olmuş olsageçti adetim.dün yine doktordaydımmm anlattım olanları mantar varmış fitil verdi.gebelik için ve hormon için kan aldı.bugün öğleden sonra sonuç çıkacak.39. gün bugün hiç bu kadar geciktiğini bimem ben.bakalım hayırlısıyla sonucu alacağım öğleden sonra.dua din nolur.

Canimmm supersin.. Cok detayli aciklamissin... Ben bilmiyordum bu detaylari.. Bundan sonra atesimi bunlari dusunerek takip edeyim bari...:1::1::1:

Arzumcummmm, amma sabirlisin valla.. bravo...:81::81::81:

Tamam tatlim, ben yanlistir diye mayis yazmistim sana.... degistreyim o zaman....

Kalbiminnn, tatlim Allah kolaylik versin.. Bugunler de gececek... Seninle bebeklerimiz uzerine konusacagimiz gunler de gelecek insallah... :16::16::16:

inşaallah canım arkadaşım benim inşaallah adet bu kadarmı beklenir yaaa 39 gündür tık yok.bakalım bugün doktor ne diyecek gelince hemen haber veririm.

Gelcek gecicek tatlim bunlar.. Benim ruh halim calkantili bebege sariyorum kocama sariyorum. Benim derdim annem babam baska bisey değil aslinda. Onlari kaybetmeden once bebek falan yoktu fikrimin bi kosesinde bile. Onlari kaybedince yanlizliktan korkmaya basladim:59:

Annen ve baban öldümü gülüm.. ah canım,Allah rahmet eylesin. Bende yalnızım,tamam ailem var ama ayda yılda bir görüyorum. Ama korkma. bebişin olacak,kocan yanında. en azından umudumuz var. inşallah herşey güzel olacak.

inşaallah canım benim ateşten anlamadı kimse bende dahil hatta tablo bile şaştı ne zaman olduğunu.neyse 23 güne koydu çizgiyi o gün bile olmuş olsageçti adetim.dün yine doktordaydımmm anlattım olanları mantar varmış fitil verdi.gebelik için ve hormon için kan aldı.bugün öğleden sonra sonuç çıkacak.39. gün bugün hiç bu kadar geciktiğini bimem ben.bakalım hayırlısıyla sonucu alacağım öğleden sonra.dua din nolur.

canım dualarım seninle. inşallah kötü birşeyin yokturda,sadece psikolojiktir durumun.

Annen ve baban öldümü gülüm.. ah canım,Allah rahmet eylesin. Bende yalnızım,tamam ailem var ama ayda yılda bir görüyorum. Ama korkma. bebişin olacak,kocan yanında. en azından umudumuz var. inşallah herşey güzel olacak.

canım dualarım seninle. inşallah kötü birşeyin yokturda,sadece psikolojiktir durumun.

Amin canim Allah razi olsun. Tesellesi yok ama insan her aciya alisiyo... Acilari bitmiyo hep kalbinde en ufak uzuntunde zaten onlarda yok diye aglamaya basliyorum.

slm kızlarrr.görüşmeyeli nasılsınız?hiç hamiş yok mu bu ara?

Yok agelaunalcim bu ara ya ovulasyon donemindeyiz yada gecikmeleri oynuyoruz. 4 gozle bekliyorum bende güzel bir haber almayi değissin topigimizin havasi artik kalksin su kara bulutlar ustumuzden:46:

Back
X