2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

muhabbeti dinliyorum demişsinya hahha o ne demek dcektm. ben tanımıyorum canm onu bak bende müzk dnlıodum
Murat Boz - Kalamam Arkadaş - 2011 - YouTube

bu da cok güzel bi sarki tatlim biliyorum.. ama muhabbet denen adamin tarzi hosuma gidiyor bilmiyorum aslinda cok kaliteli sarki sözleri felan yok ama belki adam sempatik ya ondandir :1::1: görümüssündür tatlim tv'de türkce sarkisi klibi felan da cok..

hazırlandım gıdıyom şimdikkkkkkkk:))))))))))
hangı kural kızzzzzz

kelin ilacı olsa kendi başına surermiş ama yinede yazım bu ay denedim ama sonuç yok havlet önce ve sonrası banyo yok kalkmak yok banyo sabah ha bide bi akrabamızdan duydum ucundede aynını yapmış karnını sarcakmışın battaniye ile mayalanacakmışın yoğurt gibi he bi iki tane daha var ama biraz +18 mi ne

kelin ilacı olsa kendi başına surermiş ama yinede yazım bu ay denedim ama sonuç yok havlet önce ve sonrası banyo yok kalkmak yok banyo sabah ha bide bi akrabamızdan duydum ucundede aynını yapmış karnını sarcakmışın battaniye ile mayalanacakmışın yoğurt gibi he bi iki tane daha var ama biraz +18 mi ne

:)))) ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne guldum ya one öölee:)) hemen kalkmıyom onu bılıyorum sağa yatıyorum bıdeee ama banyoya gırıyommmmmmm
+18 lerıde yaz hele çabukkk gıdıyoommmmm:))))))

aciktan yazamazsan özelden yaz fistik sen de...

:)))) ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne guldum ya one öölee:)) hemen kalkmıyom onu bılıyorum sağa yatıyorum bıdeee ama banyoya gırıyommmmmmm
+18 lerıde yaz hele çabukkk gıdıyoommmmm:))))))

ah cnm benim hiç banyo olurmu cızzz o e kaka sıcak su etkisiz hale getiriyo sabaha kadar kalkma içinde kalsın +18 lere gecim kadın üstte yok ayakta yok doktorların yalancısıyım sar belcezinide mayalan sabaha kadar bak öncesindede yıkanmak yok sık parfumunu yeter mis gibi

ah cnm benim hiç banyo olurmu cızzz o e kaka sıcak su etkisiz hale getiriyo sabaha kadar kalkma içinde kalsın +18 lere gecim kadın üstte yok ayakta yok doktorların yalancısıyım sar belcezinide mayalan sabaha kadar bak öncesindede yıkanmak yok sık parfumunu yeter mis gibi

taam yıkanmıcam:)))
ben gideerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))
byyy yarın konuşurukk

aciktan yazamazsan özelden yaz fistik sen de...

ay doğru ögretin aban özel falan bilemiyoru daha yeni uyeyim zaten uye olana kadarda anam agladı öle çok mustehcen değil aslında cnm bide gecerliliğinide bilmiyom bu ay denendiler sonuçların çıkması beklenmekte

amannn olacagı varsa oluyor kuşum,sanki annem,teyzem yumurtadan ne anlar:1::1::1:

he çok doğru aman ilk çocukta ne rahatmışım yumurtlama bilmem taktik bilmem gun bilmem aa hiç stres yokmuş bu ne ya uygulayacağım derken telef oldum keşke hiç araştırmasaymış bilmeseymişin çok pişmanım çooooooook:9::9::9:

ay doğru ögretin aban özel falan bilemiyoru daha yeni uyeyim zaten uye olana kadarda anam agladı öle çok mustehcen değil aslında cnm bide gecerliliğinide bilmiyom bu ay denendiler sonuçların çıkması beklenmekte

nasil mesaj gönderceni diyorsan, göndermek istedigin üyeye tikla, profil resmi altinda özel mesaj gönder yazar ordan yollayabilirsin.. ama 100 mesaji gecmen lazim.. yoksa arkadasin olmadan mesaj yollayamazsin...

he çok doğru aman ilk çocukta ne rahatmışım yumurtlama bilmem taktik bilmem gun bilmem aa hiç stres yokmuş bu ne ya uygulayacağım derken telef oldum keşke hiç araştırmasaymış bilmeseymişin çok pişmanım çooooooook:9::9::9:

telef mi oldun:9::9::9: hahhaha tavuklar gibi mi,tatlım sen yumurtaaya falan fazla mı kaptırdın kendini:9:

ahh ben ilkini bir doğursam,gerisin de ne dert kalır ne tasa,elime de yeter yüzüme de:57:

Back
X