2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

çok sağol bebikim benimmm seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun seninde anneçiğin iyiki doğurmuş seni

ne güzel görmüşsün beni rüyayı vallah benim sarmalarım kalem gibi olur gerçekten bu arada yaprak sarması en sevdiğim yemektir :76:

Son düzenleme:

İyiki doğurmuş bizi annelerimizz Bu kupayı onlara verdim gitti

Ertuğrulun doğum günüde 14 nisan

Ohh mis gibi şimdi tazeside çıktıı pişince miss gibi kokarrr Olsada yesekkk

Kuzummm beni babam çağırıyor , ben kaçıyorum yarın akşam 19:00 da tam burda olurum o zaman kadar kendine iyi bak öpüyorum seni kocamannn

İyiki doğurmuş bizi annelerimizz Bu kupayı onlara verdim gitti

Ertuğrulun doğum günüde 14 nisan

Ohh mis gibi şimdi tazeside çıktıı pişince miss gibi kokarrr Olsada yesekkk

evet iyiki doğurmuş bizi annelerimiz bende vereyim bi iki kupa

benden 3 gün sonra senin sevdiçeğin doğmuş demek

ayyy olsada yesek gerçekten canım çekti şimdi sarmaçıkları

yok kııız tesadüf oluyor :90: hem ne güzel işte tam gidicektin ben geldim

esmerim annem nasılsın napıyorsun?

Yirim senii fıstıkımm...

Napim canımcım bugün okula gittim form vermem gerekiyordu yoruldum bi tonn

Sen napıveriyonn bakimm

bende seni yirim kuzum benim

napim bende evdeydim yarın çalışıyorum bu bi kaç gündür tavuklaştım ya erkenden uykum geliyor

Aynı bnn kuzucumm , benimde hemncik uykum geliyorr

Sana bulaştırmış olabilir miyim

Ayy bugün okuldan döndüm Tvde Master Chef vardı , Cup kek yaptılar bi canım çektii yapcam en kısa zamanda yicemm baksana şunlara yavrucum ya ne güzeller değil mi ?

bak şimdi annem nerden gösterdin bunları bana

hamarat hünkarım benim elinden herşey gelir senin maşallah (hünkarım)

esmerim kııız çok seviyorum seni bi gün senle konuşmazsam hemen özlüyorum vallah

Güzeller değil mi ama yaa çok istedimmmmm bugünnhalada istiyorummmm :84::84::84::84::84::84:

Kıss kelleni koparttıracan ban sonunda koskaca hünkara böyle denilir mi

Aynen kuzum sırf burda daha çok vakit geçirmek için işe başladığımda Laptop alcam

Ayy ben haziran 17 de gidiyorum temmuzun sonu gibi anca gelirim o zaman napcamm nette yok gittiğim yerde

Acil çözüm bulmalıyım değil mi ?

nereye gidiyorsuuuun??? :84: :84: :84:

nereye gidiyorsuuuun??? :84: :84: :84:

Dayımın kızının düğünü var İzmite gitcem ,

Birde biliyosun ben 2 yıldır staj yapıyordum hiç tatil yapmamıştım onun için biraz dinlenim diom annemde gelmicek eve zaten öle izmitte kalcam...
Birde Kefkene 1 haftalığına tatile gidip gelcem sonra burdayımm... Kfkene giderken eve gelmem lazım ama max 3 gün oda nolcak bilemiyorum kuşummm :44:

esmerim canım çok özlicem seni napcam ben sen olmadan burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…