aa yeni geçmiş kuşum olsun ben yine kutlimmDoğum günün kutlu olsun bebem , anneciğin iyiki doğurmuş seniii :81::81:
Benimkide 7 ocak
Gelelim rüyaya ,
Yaz tatiliymiş bize gelmişsin yaprak sarması yapmışsın yedik bi güzel yanında birde kadın vardı annanen miydi? banannenmi bilemiyorumm...
Sonra bana ayakkabı almaya gittik. Ayakkabı sıkıntı derler ama nesee
ama varya sarmalar kalem gibiydi , hamarat hatunsun vesselam
Ee padişaha neler diyon öle sennn
Sen dua et seni öldürdüm , ya öldürmeyip mahidevranla fingirdeseydim nolcaktıı
çok sağol bebikim benimmmseninde geçmiş doğum günün kutlu olsun seninde anneçiğin iyiki doğurmuş seni
ne güzel görmüşsün seni rüyayı vallah benim sarmalarım kalem gibi olur gerçekten bu arada yaprak sarması en sevdiğim yemektir:76:
ama o zaman sen merhametsiz bi padişahsın anaçiğim aff diledik affetmedin şimdi ben ne halt edeyim
mahidevranı dövdürtme bana istersen
İyiki doğurmuş bizi annelerimizzBu kupayı onlara verdim gitti
Ertuğrulun doğum günüde 14 nisan
Ohh mis gibi şimdi tazeside çıktıı pişince miss gibi kokarrrOlsada yesekkk
Kuzummm beni babam çağırıyor , ben kaçıyorum yarın akşam 19:00 da tam burda olurum o zaman kadar kendine iyi bak öpüyorum seni kocamannn
Öldün kuzum sennn
Kelleni aldım ben senin
esmerim biçim biçim ölürem esmer içinnn
ben geldim canısı hadi sende gelll
Bende NaNcYCE_immm içinnnn
Bende geldim bebem tam çıkarken yakaladın benii casus musun kıss senHep yakalayıveriyonn beni
yok kııız tesadüf oluyor :90: hem ne güzel işte tam gidicektin ben geldim
esmerim annem nasılsın napıyorsun?
Yirim senii fıstıkımm...
Napim canımcım bugün okula gittim form vermem gerekiyordu yoruldum bi tonn
Sen napıveriyonn bakimm
bende seni yirim kuzum benim
napim bende evdeydim yarın çalışıyorum bu bi kaç gündür tavuklaştım ya erkenden uykum geliyor
Aynı bnn kuzucumm , benimde hemncik uykum geliyorr
Sana bulaştırmış olabilir miyim
Ayy bugün okuldan döndüm Tvde Master Chef vardı , Cup kek yaptılar bi canım çektii yapcam en kısa zamanda yicemm baksana şunlara yavrucum ya ne güzeller değil mi ?
Eki Görüntüle 195720
bak şimdi annem nerden gösterdin bunları bana
hamarat hünkarım benim elinden herşey gelir senin maşallah(hünkarım)
esmerim kııız çok seviyorum seni bi gün senle konuşmazsam hemen özlüyorum vallah
Güzeller değil mi ama yaa çok istedimmmmm bugünnhalada istiyorummmm :84::84::84::84::84::84:
Kıss kelleni koparttıracan ban sonunda koskaca hünkara böyle denilir mi
Aynen kuzum sırf burda daha çok vakit geçirmek için işe başladığımda Laptop alcam
Ayy ben haziran 17 de gidiyorum temmuzun sonu gibi anca gelirim o zaman napcamm nette yok gittiğim yerde
Acil çözüm bulmalıyım değil mi ?
nereye gidiyorsuuuun??? :84: :84: :84:
Dayımın kızının düğünü var İzmite gitcem ,
Birde biliyosun ben 2 yıldır staj yapıyordum hiç tatil yapmamıştım onun için biraz dinlenim diom annemde gelmicek eve zaten öle izmitte kalcam...
Birde Kefkene 1 haftalığına tatile gidip gelcem sonra burdayımm... Kfkene giderken eve gelmem lazım ama max 3 gün oda nolcak bilemiyorum kuşummm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?