2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

oy oy oy Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim bitanem çok güzel bir haber bu

yerim ya ne miniciktir şimdi bebiş maşallah maşallah

Dimi yha ne güzel çok sewindikk

Cinsiyeti belli değil ama ben annemle birilkte isim bile bulduk , MASAL

Bugünde elbise baktık diyorum anne bak cinseyiti belli olsun hemen alcaz bu elbiseyi inşş kız olurr yhaa bizde erkek var bayaa kız istiyoruz artıkkk inş olurrrr

ne güzel bir isim MASAL yerim ya inşallah sağlıklı bir kız olur

resmi koyabildinmi yavru ördeğim

yüzün bulanık görünüyor bitanem ama boy poz harika ben bildim ya çok güzel olduğunu sasırmasım yani

maşallah benim tatlişime

teşekkür ederim bitanem , ama gerçekten iltifat ediyosun yok öle bo pos felan bende

Sende foto koysana bende seni göremm merak ediyorum kısımm

Tabi mümkünse bitanemm

teşekkür ederim bitanem , ama gerçekten iltifat ediyosun yok öle bo pos felan bende

Sende foto koysana bende seni göremm merak ediyorum kısımm

Tabi mümkünse bitanemm

koydum bitanem bakabilirsin ama iyi görünmüyor

inanki boyun pozun çok güzel canım benim yüzünden tam belli olmazsa güzel görünüyor

koydum bitanem bakabilirsin ama iyi görünmüyor

inanki boyun pozun çok güzel canım benim yüzünden tam belli olmazsa güzel görünüyor

Gördüm canım gördümm , ve ilk anda benzettim Atv de bir dizi vardıya hani unutulmaz bu yaz bitti ordaki edaya tıpa tıp benziyosun çok güzelsin özellikle saçların çok hoş duruyorr , manken gibisin kızzz

Gördüm canım gördümm , ve ilk anda benzettim Atv de bir dizi vardıya hani unutulmaz bu yaz bitti ordaki edaya tıpa tıp benziyosun çok güzelsin özellikle saçların çok hoş duruyorr , manken gibisin kızzz

sence benziyormuyum ona bilmemki

çok teşekkür ederim canım benim senin kadar olmazsada

biz birbirimizede benziyoruz biraz bence e manevi kardeşiz sonuçta değilmi :90:

Ben benzettim tatlışım , profilden bakınca öyle duruyor

Ewet bencede biraz benziyoruz sende benim gibi zayıfsınn

canımm, bitanem, kardeşcağızım ben artık kaçıyorum...
Evde misafir var ben halen burdayım annnem birazdan dalcak bana
İnş en kısazamanda yine görüşürüz bitaneciğim kendine iyi bak öpüyorum seni kocamann
İyi akşamalr kuşumm yawru ceylanım benimmm

yerim kız ben seni canım kardeşim benim bende kaçıyorum annen kızmasın sana git bencede

inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere bitanem kendine çok iyi bak öpüyorum bende seni kocaman iyi geceler tatlişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…