Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzlar ben işten çıkma istediqimi patrona nasıl söylücem yha bi el atın şu olaya please
Sebep ne,neden çıkıyorsun işten :)
Stajerim ben canımm...
Normalde 24 Eylülde stajım bitti, ama bu ay çok yoqunluk olduqu we benim için çok önmli olduqu için kaldım akşamki olydan sonra babam daha qöndermio çık dedi sabah bile uyandı (Hİç uyanmaz normalde) Knuş dio...
Ben nasıl dicem yhaa
annem de o zaman anlatmasaydın bana sen unuttun ama ben unutmadım diyo
kızlar bugün ne yaparsam yapayım pesimistim :çok üzgünüm:
ben sizden memnunum ama tamamen ailevi sebepler zorundan işe son vermek zorundayım dersen sorun olmaz sositososito
Anam benim patron Rus... Anlamıyo bir sürü laf sayıyo... Muhasebeci ablam war saqolsun o da sıkıştırıo konuş dio...
Kafam bin beşyüz durdu hiç bişe düşünemiom :uhm: eyvahedigeldismile![]()
hemen bugünmü istifa ediceksin :uhm:
Yok canım en uygun bir zamnda![]()
canım ne güzel bir işin var kayıp etme bence ya baban dünki olay içinmi çik diyor benneyaptımki
Etkisi war tabi... Anlaştık canım haftaya c.tes, çıkıyorumm
Çok anlayışlı kadın yha... Sen buraya kök saldın bana lazımsınn işlerime çok yardımcı olyosun dio... Ama benim ailemm yok dio :umursamaz:
hayırlısı olsun canım güzel bi işin varmiş ama güzelim ya üzüldüm biraz :bbo:
ben iş aramaktayım hayırlısıyla bi bulsam rahatlıcam kaydirigubbakcemile2
Bende üzülüyorum ama ne fayda canım... Babam son sözünü söyledi bile :gitme:
Ben 17 yaşındayım daha öncede söylemiştim we şuanda çalıştıqım bu acentada operasyon sorumlusuyum. Bu yaşta we bu kadar kısa bir süre içinde bu düzeni oturtmak ne kadar büyük bişe üni mezunları bile kolay kolay iş bulup böyle bi düzen oturtamazken ben bu yaşta bu pozisyondayım... Kaldı ki ben işimi we bu ortamı qerçekten sewiyorum. Ama ailem beni anlamıyo anlamak istemiyolar:1no2:benneyaptımki:sm_confused:
Elti oluyomuşuz delikafadulden Ayy ne qüzel olurdu beee naniknanik Şeniz
onun için üzülüyorum canım süper bi işin var böyle bi işte hem daha fazla yükselebilirdin vede istikbalin olurdu keşke ailenle tekrar konuşsaydın belki bi faydası olurdu hem kendi harşlığını çıkarırdın üzüçü vallah :1no2:
vvalla esmerim ne güzel olurdu :)
inşallah esmercim umarım yine aynı pozisionda :)
Amin canımcımm çok saoL opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nedemek canımcım opuyorumnanaktan
birşey sorucam tatlım nickimi değiştirmek istesem nasıl değiştirebilirim?