2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Kızzlar ben işten çıkma istediqimi patrona nasıl söylücem yha bi el atın şu olaya please

Sebep ne,neden çıkıyorsun işten :)

Stajerim ben canımm...
Normalde 24 Eylülde stajım bitti, ama bu ay çok yoqunluk olduqu we benim için çok önmli olduqu için kaldım akşamki olydan sonra babam daha qöndermio çık dedi sabah bile uyandı (Hİç uyanmaz normalde) Knuş dio...
Ben nasıl dicem yhaa

Stajerim ben canımm...
Normalde 24 Eylülde stajım bitti, ama bu ay çok yoqunluk olduqu we benim için çok önmli olduqu için kaldım akşamki olydan sonra babam daha qöndermio çık dedi sabah bile uyandı (Hİç uyanmaz normalde) Knuş dio...
Ben nasıl dicem yhaa

ben sizden memnunum ama tamamen ailevi sebepler zorundan işe son vermek zorundayım dersen sorun olmaz sositososito

annem de o zaman anlatmasaydın bana sen unuttun ama ben unutmadım diyo

kızlar bugün ne yaparsam yapayım pesimistim :çok üzgünüm:

ana yüreği işte sen unutsanda anne unutmuyor güzelim senin yapacağın annenle konuşmalısın sizin ayrı kalmanız dönemde size hatta iyi geldiğini ve aslında birbirinize ayıt olduğunuzu ıspatladı örnek verebilirsin nice çifler ayrı kalıp tekrar birleşip evleniyorlar

ben sizden memnunum ama tamamen ailevi sebepler zorundan işe son vermek zorundayım dersen sorun olmaz sositososito

Anam benim patron Rus... Anlamıyo bir sürü laf sayıyo... Muhasebeci ablam war saqolsun o da sıkıştırıo konuş dio...
Kafam bin beşyüz durdu hiç bişe düşünemiom :uhm: eyvahedigeldismile :kızgın:

canım ne güzel bir işin var kayıp etme bence ya baban dünki olay içinmi çik diyor benneyaptımki

Etkisi war tabi... Anlaştık canım haftaya c.tes, çıkıyorumm
Çok anlayışlı kadın yha... Sen buraya kök saldın bana lazımsınn işlerime çok yardımcı olyosun dio... Ama benim ailemm yok dio :umursamaz:

Etkisi war tabi... Anlaştık canım haftaya c.tes, çıkıyorumm
Çok anlayışlı kadın yha... Sen buraya kök saldın bana lazımsınn işlerime çok yardımcı olyosun dio... Ama benim ailemm yok dio :umursamaz:

hayırlısı olsun canım güzel bi işin varmiş ama güzelim ya üzüldüm biraz :bbo:

ben iş aramaktayım hayırlısıyla bi bulsam rahatlıcam kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun canım güzel bi işin varmiş ama güzelim ya üzüldüm biraz :bbo:

ben iş aramaktayım hayırlısıyla bi bulsam rahatlıcam kaydirigubbakcemile2

Bende üzülüyorum ama ne fayda canım... Babam son sözünü söyledi bile :gitme:
Ben 17 yaşındayım daha öncede söylemiştim we şuanda çalıştıqım bu acentada operasyon sorumlusuyum. Bu yaşta we bu kadar kısa bir süre içinde bu düzeni oturtmak ne kadar büyük bişe üni mezunları bile kolay kolay iş bulup böyle bi düzen oturtamazken ben bu yaşta bu pozisyondayım... Kaldı ki ben işimi we bu ortamı qerçekten sewiyorum. Ama ailem beni anlamıyo anlamak istemiyolar :kızgın::1no2:benneyaptımki:sm_confused:

Bende üzülüyorum ama ne fayda canım... Babam son sözünü söyledi bile :gitme:
Ben 17 yaşındayım daha öncede söylemiştim we şuanda çalıştıqım bu acentada operasyon sorumlusuyum. Bu yaşta we bu kadar kısa bir süre içinde bu düzeni oturtmak ne kadar büyük bişe üni mezunları bile kolay kolay iş bulup böyle bi düzen oturtamazken ben bu yaşta bu pozisyondayım... Kaldı ki ben işimi we bu ortamı qerçekten sewiyorum. Ama ailem beni anlamıyo anlamak istemiyolar :kızgın::1no2:benneyaptımki:sm_confused:

onun için üzülüyorum canım süper bi işin var böyle bi işte hem daha fazla yükselebilirdin vede istikbalin olurdu keşke ailenle tekrar konuşsaydın belki bi faydası olurdu hem kendi harşlığını çıkarırdın üzüçü vallah :1no2:

onun için üzülüyorum canım süper bi işin var böyle bi işte hem daha fazla yükselebilirdin vede istikbalin olurdu keşke ailenle tekrar konuşsaydın belki bi faydası olurdu hem kendi harşlığını çıkarırdın üzüçü vallah :1no2:

Güzel, ama okulum bittiqi zaman inş bi sorun çıkmazda dewam ederim burda...
Şimdilik tek dileqim bu :hulya:

vvalla esmerim ne güzel olurdu :)

Güzel olurdu qerçekten burcucumm kaydirigubbakcemile5
Kıs barıştınız mı ? opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nedemek canımcım opuyorumnanaktan

birşey sorucam tatlım nickimi değiştirmek istesem nasıl değiştirebilirim?

Tam adamına sordun canım yhaa kaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum ki bende...
Ana sayfada
Kadınlar Kulübü Hakkında die bir forum war canım...
Alt foruma bakınca Oneriler ! Sorular Sorunlar :( war
Ben bi çok şeyi ordan bakıp buldum...
Bak canım belki bulabilirsinn. Bulamazsanda kızlar deqiştirdi sorarız öqreniris tatlışımm opuyorumnanaktan

Back
X