2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

yınede sevindim senın adına canım..

amin canım amin inşAllah herkesin gönlüne göre versin Rabbim..

inşallah geri döndüğünü görürüm biran önce... amin..inş..

Bende sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama neyse...

Benim için karar vermekte çok önemliydi ki verdim... Şuan tek ihtiyacımız zaman :33:

Amin inş , senin ki geri döner bence yaa... Böyle olmamalı...

Şu erkekler askerden gelince çok değişiyorlar yaa , askerden önce seni kendisine yakıştırıyordu dimi gerizekalı işte :57:

Sinirlendim canım kusura bakma lütfen :70:

anladım canım sana gereken ilgiyi gösterememiş sevdiceğin inşallah düzelirsiniz dilerim Rabbimden yeniden bir araya gelir ve çok mutlu olursunuz sevenler ayrı kalmasınlar :16:

sağol canım inşAllah ama bizim geleceğimiz yok..
geri dönmesini pişmanlıgını görmek için istiyorum..

barışmak için değil.. bir kez giden yine gider. sevse gitmezdi zaten..

:43::43::43::43:

Niye böyle dion kızım sen , ağlıycam şurda bee :5::5:

öyle canım öylee işte....

Bende sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama neyse...

Benim için karar vermekte çok önemliydi ki verdim... Şuan tek ihtiyacımız zaman :33:

Amin inş , senin ki geri döner bence yaa... Böyle olmamalı...

Şu erkekler askerden gelince çok değişiyorlar yaa , askerden önce seni kendisine yakıştırıyordu dimi gerizekalı işte :57:

Sinirlendim canım kusura bakma lütfen :70:

askerdeyken ayrıldık zaten, bitince değil..

yeni tanıstıgımızdada bu tarz bir şey demişti ama sonra hiç bu konu acılmamıstı...

bu kadar basit oldugunu sanmıyordum ilişkmizin...
herneyse...

nerde buldun kııızzz??? :52:

Yeni Sezon dizileri die forum var ya bebem orda ferihanın takipçilerini buldum...

Ordan bir arkadaşta beni başka bir topiğe çağırdı , Her cuma buluşuyorlarmış... Yarın gidelim bi ziyarette bulunalım oky mi kuşumm :70:

sağol canım inşAllah ama bizim geleceğimiz yok..
geri dönmesini pişmanlıgını görmek için istiyorum..

barışmak için değil.. bir kez giden yine gider. sevse gitmezdi zaten..

öyle canım öylee işte....

Allah gönlüne yüreğine göre versin canım benim hakkında inşallah hayırlısı :70:

Yeni Sezon dizileri die forum var ya bebem orda ferihanın takipçilerini buldum...

Ordan bir arkadaşta beni başka bir topiğe çağırdı , Her cuma buluşuyorlarmış... Yarın gidelim bi ziyarette bulunalım oky mi kuşumm :70:

ay gidelim tabisi kuşum inşallah gelebilirim yarın nette dişarda annemle bi kaç işimiz varda ben gelemezsem benide temsil et olurmu bitanem :52::70:

Kızz Grimsi nasıl laf öyle o ucu bana dokunuyor :1:

Ne demek sevse gitmezdi , bir kez giden yine gider :60:

Ben sevmedim mi onu giderken hee ne diyon kızım senn :60:

Şaka bir yana canım çok üzücü ya... Ben sizin aşkınızı imrenek dinliyordum sendne inanamıyorum vallahi...

Sen üni bitircen yakın bir zamanda inş :nazar: O üni mezunu değil ?

Ne olmuş yani... benim sevdiceğimde değil... Ay kafam allak bullak oldu. Bende bu yönden ilişkimize bakmalı mıyım ki

Dİp NOt : Olmayan ilişkimize :60::60:

ay gidelim tabisi kuşum inşallah gelebilirim yarın nette dişarda annemle bi kaç işimiz varda ben gelemezsem benide temsil et olurmu bitanem :52::70:

Tamam bebeğim ben seni temsilen orda iki kişilik konuşrum :9:

Senin gözün arkada kamasın sakın :60:

Ama sende gelmeye çalış olur mu :70:

kızlar birşey dicem benim sevdiceğimde üni mezunu değil düşüncesi karakteri oturması kalkması durusu gülmesi konuşması her birşeyi fazlasıyla güzel ve olgun Rabbim bozmasın onu koruyup kolasın inşallah o benim canım önemli olan kişiliği karakteri iyi olması bunlar benim bakış acım :69::nazar:

dip not: yemek yiyip geliyorum canlar :16:

Kızz Grimsi nasıl laf öyle o ucu bana dokunuyor :1:

Ne demek sevse gitmezdi , bir kez giden yine gider :60:

Ben sevmedim mi onu giderken hee ne diyon kızım senn :60:

Şaka bir yana canım çok üzücü ya... Ben sizin aşkınızı imrenek dinliyordum sendne inanamıyorum vallahi...

Sen üni bitircen yakın bir zamanda inş :nazar: O üni mezunu değil ?

Ne olmuş yani... benim sevdiceğimde değil... Ay kafam allak bullak oldu. Bende bu yönden ilişkimize bakmalı mıyım ki

Dİp NOt : Olmayan ilişkimize :60::60:

oy tatlım güldürdün benı ya sagol:)
ben sevenın gıtmıcegını dusunuyorum canım .. sevdigine kıyamazkı onu bırakmaya...

biz kavga etmeyen bi çifttik zaten. her sey guzeldi. bi anda noldu bilmiyorum.. uni bitince evlencektik yani 1 yılım vardı sadece..
bende anlamadım noldugunu..
ben hıc bı zaman unide okudugumu onun lise mezunu oldugunu onun yuzune carpmadım bu tip seyleri onemsemedgımı bılyodu..

ama bundan sonra dmeekki onemliymis bu tip şeyler.. ders almıs oldum.. dmeekki davul bıle dengi dengineymıs.....

kızlar birşey dicem benim sevdiceğimde üni mezunu değil düşüncesi karakteri oturması kalkması durusu gülmesi konuşması her birşeyi fazlasıyla güzel ve olgun Rabbim bozmasın onu koruyup kolasın inşallah o benim canım önemli olan kişiliği karakteri iyi olması bunlar benim bakış acım :69::nazar:

Dimi yani bacımm,
Senin sevdiceğinide inş rabbim korusun kollasın oralarda işi zor vallahi

Dip Not : Afiyet olsun canım , çabuk gel bekletme burda bizi özlerimmmmm :16:

daldum bende senlee aynı bakış açısına sahiptim aynen..

hatta bazen oyle bişe oluyoduki uni mezununun bile yapamıcagı seyi yapıyodu .. lise mezunu olması sorun degıldı benım ıcın.. zaten bu konuyu hıc acmadmkı ona boyle bıseyı.

afiyet olsun mucuks :)

oy tatlım güldürdün benı ya sagol:)
ben sevenın gıtmıcegını dusunuyorum canım .. sevdigine kıyamazkı onu bırakmaya...

biz kavga etmeyen bi çifttik zaten. her sey guzeldi. bi anda noldu bilmiyorum.. uni bitince evlencektik yani 1 yılım vardı sadece..
bende anlamadım noldugunu..
ben hıc bı zaman unide okudugumu onun lise mezunu oldugunu onun yuzune carpmadım bu tip seyleri onemsemedgımı bılyodu..

ama bundan sonra dmeekki onemliymis bu tip şeyler.. ders almıs oldum.. dmeekki davul bıle dengi dengineymıs.....

Ne mutlu bana seni güldürdüysem bacımm :70:
Seven insan gitmez evet doğru... Ne olursa olsun sevdiğinle birlikte olur bütün derdini çabasını çeker...
Ee diyecen ki şimdi ee böyle diyonda sen niye gittin be kardeşimm... Ben niye mi gittim ? Onu bıraktım...
O zaman benimde ailemle sorunlarım vardı, En güzel anımızı en kötü en berbat anımıza çevirmesi ve beni yok gibi görmesiydi bizim ayrılığımıza neden olan şeyler... Bende bunlara daha fazla dayanamadım hem ruh olarak hem fizik olarak.. Çok yorulmuştum çünkü...
Şimdi ise aradan 3,5 ay geçti herşeyi tek tek düşündüm kafam biraz olsun rahatladı en azından ilişkimiz devam edecekse bile sağlıklı bir şekilde devam edecek...
Belki sizede böyle bir zaman gerekli ne dersin canım ikinizinde kafanızı dinlemey ihtiyacınız vardır...
Böyle kestirip atma bence , iyice düşün kaç yılın verdin bu çocuğa yazık yaa :5:

Dimi yani bacımm,
Senin sevdiceğinide inş rabbim korusun kollasın oralarda işi zor vallahi

Dip Not : Afiyet olsun canım , çabuk gel bekletme burda bizi özlerimmmmm :16:

amin canım inşallah kolay değil vallah :70:

teşekkür ederim bitanem yedim geldim hemen özletmedim kendimi :70:

daldum bende senlee aynı bakış açısına sahiptim aynen..

hatta bazen oyle bişe oluyoduki uni mezununun bile yapamıcagı seyi yapıyodu .. lise mezunu olması sorun degıldı benım ıcın.. zaten bu konuyu hıc acmadmkı ona boyle bıseyı.

afiyet olsun mucuks :)

teşekkür ederim canım yedim geldim hemencik :1:

anladım ben seni tatlım konu okul felan değil senin için önemli olan senin yanında olması :70:

[QUOTE=NaNcYcE;19513587]amin canım inşallah kolay değil vallah :70:

teşekkür ederim bitanem yedim geldim hemen özletmedim kendimi :70:

Hoşgeldin tekrar bitanemm :16:

Kızz ben ferihamızın topisine giriş yaptım he haberin olaa :52:

teşekkür ederim canım yedim geldim hemencik :1:

anladım ben seni tatlım konu okul felan değil senin için önemli olan senin yanında olması :70:[/QUOTE]

Ahh bide Grimsinin sevdiceği anlasan , ama nerdee...

Ahh bu erkekler ahh :84::84:

Son düzenleme:
Back
X