benı yarıyolda bıraktıgı ıcın.
benden ayrıldıgı ıcın.
onu ozledıgım ıcın.
sevenin gıtmıcegını bıldıgım ıcın....

Niye böyle dion kızım sen , ağlıycam şurda bee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benı yarıyolda bıraktıgı ıcın.
benden ayrıldıgı ıcın.
onu ozledıgım ıcın.
sevenin gıtmıcegını bıldıgım ıcın....
Hele bi denesin hayır demeyi görür o zaman o şanslı şahıss![]()
Söylesin yaaaa ,
Bebeğim topik buldum hee haberin olaa ,
Feriha takipçisi olarak oraya katılalım![]()
yınede sevindim senın adına canım..
amin canım amin inşAllah herkesin gönlüne göre versin Rabbim..
inşallah geri döndüğünü görürüm biran önce... amin..inş..
anladım canım sana gereken ilgiyi gösterememiş sevdiceğin inşallah düzelirsiniz dilerim Rabbimden yeniden bir araya gelir ve çok mutlu olursunuz sevenler ayrı kalmasınlar![]()
![]()
Niye böyle dion kızım sen , ağlıycam şurda bee![]()
Bende sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama neyse...
Benim için karar vermekte çok önemliydi ki verdim... Şuan tek ihtiyacımız zaman![]()
Amin inş , senin ki geri döner bence yaa... Böyle olmamalı...
Şu erkekler askerden gelince çok değişiyorlar yaa , askerden önce seni kendisine yakıştırıyordu dimi gerizekalı işte![]()
Sinirlendim canım kusura bakma lütfen![]()
nerde buldun kııızzz???![]()
sağol canım inşAllah ama bizim geleceğimiz yok..
geri dönmesini pişmanlıgını görmek için istiyorum..
barışmak için değil.. bir kez giden yine gider. sevse gitmezdi zaten..
öyle canım öylee işte....
Yeni Sezon dizileri die forum var ya bebem orda ferihanın takipçilerini buldum...
Ordan bir arkadaşta beni başka bir topiğe çağırdı , Her cuma buluşuyorlarmış... Yarın gidelim bi ziyarette bulunalım oky mi kuşumm![]()
Allah gönlüne yüreğine göre versin canım benim hakkında inşallah hayırlısı![]()
ay gidelim tabisi kuşum inşallah gelebilirim yarın nette dişarda annemle bi kaç işimiz varda ben gelemezsem benide temsil et olurmu bitanem![]()
Kızz Grimsi nasıl laf öyle o ucu bana dokunuyor![]()
Ne demek sevse gitmezdi , bir kez giden yine gider![]()
Ben sevmedim mi onu giderken hee ne diyon kızım senn![]()
Şaka bir yana canım çok üzücü ya... Ben sizin aşkınızı imrenek dinliyordum sendne inanamıyorum vallahi...
Sen üni bitircen yakın bir zamanda inşO üni mezunu değil ?
Ne olmuş yani... benim sevdiceğimde değil... Ay kafam allak bullak oldu. Bende bu yönden ilişkimize bakmalı mıyım ki
Dİp NOt : Olmayan ilişkimize![]()
kızlar birşey dicem benim sevdiceğimde üni mezunu değil düşüncesi karakteri oturması kalkması durusu gülmesi konuşması her birşeyi fazlasıyla güzel ve olgun Rabbim bozmasın onu koruyup kolasın inşallah o benim canım önemli olan kişiliği karakteri iyi olması bunlar benim bakış acım
dip not: yemek yiyip geliyorum canlar![]()
kızlar birşey dicem benim sevdiceğimde üni mezunu değil düşüncesi karakteri oturması kalkması durusu gülmesi konuşması her birşeyi fazlasıyla güzel ve olgun Rabbim bozmasın onu koruyup kolasın inşallah o benim canım önemli olan kişiliği karakteri iyi olması bunlar benim bakış acım
dip not: yemek yiyip geliyorum canlar![]()
oy tatlım güldürdün benı ya sagol:)
ben sevenın gıtmıcegını dusunuyorum canım .. sevdigine kıyamazkı onu bırakmaya...
biz kavga etmeyen bi çifttik zaten. her sey guzeldi. bi anda noldu bilmiyorum.. uni bitince evlencektik yani 1 yılım vardı sadece..
bende anlamadım noldugunu..
ben hıc bı zaman unide okudugumu onun lise mezunu oldugunu onun yuzune carpmadım bu tip seyleri onemsemedgımı bılyodu..
ama bundan sonra dmeekki onemliymis bu tip şeyler.. ders almıs oldum.. dmeekki davul bıle dengi dengineymıs.....
Dimi yani bacımm,
Senin sevdiceğinide inş rabbim korusun kollasın oralarda işi zor vallahi
Dip Not : Afiyet olsun canım , çabuk gel bekletme burda bizi özlerimmmmm![]()
daldum bende senlee aynı bakış açısına sahiptim aynen..
hatta bazen oyle bişe oluyoduki uni mezununun bile yapamıcagı seyi yapıyodu .. lise mezunu olması sorun degıldı benım ıcın.. zaten bu konuyu hıc acmadmkı ona boyle bıseyı.
afiyet olsun mucuks :)
esmerim biçim biçim ölürem esmerim için
hayırlı olsun bitanem giriş yapmışsın bende yarın yaparım artık inşallah![]()