2012/2 Ataması Tercihleri

çok karışık yaa..anlayan biri varsa anlatıversin:(

canım ben mezun olduğum programın nitelik kodunu buldum ( gerci tam bulamadım işletme mezunuyum 3farklı kod var en azından onları not aldım )
sonra kadroların olduğu sayfadan o kodlardan nerelere eleman alımı var diye bakıyorum.umarım doğru gidiyorumdur :)

canım ben mezun olduğum programın nitelik kodunu buldum ( gerci tam bulamadım işletme mezunuyum 3farklı kod var en azından onları not aldım )
sonra kadroların olduğu sayfadan o kodlardan nerelere eleman alımı var diye bakıyorum.umarım doğru gidiyorumdur :)

peki kadroların olduğu sayfada dpb kodu yazıyor..onunlamu karşılaştırıyoruz..mezun olduğumuz bölüm kodunu:) cahillik zor:27:

bütün kodları bulabilecegimiz bir sayfa biliyor musunuz kızlar.
link yazabilirmisiniz;siz nerden baktınız.

peki kadroların olduğu sayfada dpb kodu yazıyor..onunlamu karşılaştırıyoruz..mezun olduğumuz bölüm kodunu:) cahillik zor:27:

valla canım bende ilk kez tercih yapıyorum doğrumu gidiyorum bilmiyorum ama ben

TABLO-1. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR listesinden aranan nitelikli kodlar yazıyorya ordan kendi bölümüm koduna uyan var mı varsa neresi diye notlar allıyorum.daha cookkkk incelerim ben :1::1::1:

aa çok tesekkür ederim kızlar ben sayfanın sonuna kadar inmedigim için farketmemişim.
hepinize cok tesekkürler.

bu tercih işi o kadar karışık ve gıcık bir iştir ki

ilkinde yardım alarak yaptım.

sonra kendim yaptım ama yapana kadar canım çıktı:27:

daha da bakmadım tercih yapacağım gün bakıcam..:24:

bu tercih işi o kadar karışık ve gıcık bir iştir ki

ilkinde yardım alarak yaptım.

sonra kendim yaptım ama yapana kadar canım çıktı:27:

daha da bakmadım tercih yapacağım gün bakıcam..:24:

Az çok bilgin vardır şimdi tercihkılavuzu1'den tercih yapamıyor di mi bu sene ilk defa girenler...

kızlar aranan niteliklerde bazen bir kod bazen birden fazla yazıyor..hepsine sahip olmak gerekiyor mu? karıştım iyice:37:

Az çok bilgin vardır şimdi tercihkılavuzu1'den tercih yapamıyor di mi bu sene ilk defa girenler...

cnm o kadar karışık geliyo ki bana hatırlamıyorum doğru düzgün:50::50::50:

tercih yapacağım zaman iyice bakıp not tutup ona göre yapıyorum bi yardımcı olcak ablan filan yok mu?

ben teyzemle yapmıştım ilk seferde ..onla bile baya uğraşmıştık.. :/

Back
X