2012 Ağustos Anneleri bebişlerine ne ciciler aldı?

a_ysem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
54
0
86

kızlar cok az bi zamanımız kaldı bebeklerınıze neler aldık ne gibi hazırlıklar yapıyoruz resımlerını koyarak paylaşalım hadii...

kıyafetler (iç zıbın, tulum vs.) bence deneyimli birileriyle alınacak şeyler şahsen ben annem gelene kadar neredeyse hiç bişi almadım.kıyafetlerini, havlusunu, yastığını nevresimini annemle aldm geri kalan yatak, dolap, bebek arabası gibi büyük eşyaları ve banyo malzemeleri, biberonu, emziği markalarıyla beraber güzel bir liste çıkarıp eşimle aldm.netten markaları filan araştırıp, önerileri değerlendirip not alıp öyle çıkın alışverişe daha kolay oluyor hemde içinize sinen bilinçli bir alış veriş yapmş oluyorsunz.ihtiyaç listenize harfiyen uyun aksi takdirde satıcılar ıvır zıvır herşeyi satmak istiyorlar yok bebek banyo köpüğü, bebek losyonu saçma sapan kozmetikleri bilinçli olmadığını anlayıp tabiri caizse kakalamak istiyorlar. umarm yardımcı olabilmişimdr.

kıyafetler (iç zıbın, tulum vs.) bence deneyimli birileriyle alınacak şeyler şahsen ben annem gelene kadar neredeyse hiç bişi almadım.kıyafetlerini, havlusunu, yastığını nevresimini annemle aldm geri kalan yatak, dolap, bebek arabası gibi büyük eşyaları ve banyo malzemeleri, biberonu, emziği markalarıyla beraber güzel bir liste çıkarıp eşimle aldm.netten markaları filan araştırıp, önerileri değerlendirip not alıp öyle çıkın alışverişe daha kolay oluyor hemde içinize sinen bilinçli bir alış veriş yapmş oluyorsunz.ihtiyaç listenize harfiyen uyun aksi takdirde satıcılar ıvır zıvır herşeyi satmak istiyorlar yok bebek banyo köpüğü, bebek losyonu saçma sapan kozmetikleri bilinçli olmadığını anlayıp tabiri caizse kakalamak istiyorlar. umarm yardımcı olabilmişimdr.

canım ben de sabamed in şampuanını banyo köpüğünü ve vucut losyonunu almayı düşünüyordum sence gereksiz mi bunlar ..banyo alışverişim var sırada araştırma aşamasındayım.. pişik kremi hametan yazdım pudra gereksiz dendi almadım listeye.bilgilerini paylaşırssan sevinirim..biberon ve emzik konusunda da kararsızım .avent biberon ve nuk emzik düşünüyorum ama nasıl..evt biveron cam olacak emzik silikon ama başka ne özelllikleri olmalı...

ilk resimler bizden olsun
buyrun bakalım oğluşumun cicileri
henüz çok eksiğimiz var ama
$SDC10780.webp $SDC10792.webp $SDC10791.webp $SDC10790.webp $SDC10789.webp $SDC10788.webp $SDC10787.webp $SDC10786.webp $SDC10785.webp $SDC10784.webp $SDC10783.webp $SDC10782.webp $SDC10781.webp $SDC10778.webp $SDC10779.webp $SDC10793.webp

Son düzenleme:
canım ben de sabamed in şampuanını banyo köpüğünü ve vucut losyonunu almayı düşünüyordum sence gereksiz mi bunlar ..banyo alışverişim var sırada araştırma aşamasındayım.. pişik kremi hametan yazdım pudra gereksiz dendi almadım listeye.bilgilerini paylaşırssan sevinirim..biberon ve emzik konusunda da kararsızım .avent biberon ve nuk emzik düşünüyorum ama nasıl..evt biveron cam olacak emzik silikon ama başka ne özelllikleri olmalı...

bende sebamed aldıcak allah kısmet ederse şampuanı,banyo köpüğü,bebek yağı birde yüz kremi var onu. yengem kullandıgı için bende losyonu sordum önce bebek yağını kullan buyudukçe losyona gecersin demişdi onuda paylaşmak ıstedım.pişik kremi için eczaneden çinkolu krem aldı hiç pişik olmadı.diğer biberon ve emziği almayı düşünmüyorum.bakalım duruma göre onu sonra alıcağız :)

yaa kızlar bende annem yok diye alamıyorum bişey bizimkiler sıcakta olcak çok uzun sürmesede annem telefonda zıbın tarzı pek alma sıcak olur diyo bakalım napcam

herkes tamamlamış ne güzel. ben daha hiç bişey almadım kuzuma. bi tek odasının perdesini seçtim haftaya tek seferde eminönüne gidip alıcaz odasının takımınıda beğendik onuda o gün sipariş vericez. halıyada bi türlü karar veremedim haftasonu çok baktım ama çizgifilm karakterli istemiyorum

arkadaşlar hiç alışveriş yapan yok mu yaa
diğer ayların alışveriş topikleri resimlerle dolu
burası çok pasif
hadi ekleyin resimleri de gözlerimiz bayram etsin

kızlar sizi görünce heycan bastı o günlerim geldi aklıma ben 2010 ağustos 8 annesiyim 1 buçuk yaşında kızım var ben çok arastırarak yapmama rağmen alışverişi sonradan farkettiğim hatalarım oldu bilhassa elbiseler ve özel giysıler ne olur çok almayın çok fazla yapmayın ayına göre en az 2 yada 3 aylık kıyafetler alın ben biraz abartmısım yaz sonu çabuk bıtıyo seneyede gıyemıyo neysekı ablam benden hemen sonra hamıle kaldıda bosa gıtmedı anlıcanız en önemlı sey size tavsıyem en çok lazım olan çıtçıtlı tulumlar kısa kollusu uzun kollusu farketmez bu arada bebişleriniz yazın en sıcak ayında doğucak doktorunuz söyler gerçı ama tüm doktorların hemen hemen onayladığı sabemed bır marka daha var bırınden bırını evde alın bulundurun derim çocuklarda sıcaktan dolayı hemen sisilik veya yüzde ürperme dedıklerımızden olusuyo cok krem sürme taraftarı deyılım ama kızımda su kabarcıkları olusmustu hepınıze hayırlı doğumlar ilk anne adaylarına son aylarınızın tadını çıkarın ve :) bol bol uyuyun güzel ve okadarda yorucu maraton sizi beklıyo.

Bunlarda benim kızımın cicileri teyzeleri..:emir_bebek::16: Daha çok eksiğimiz var onlarda alınacak İnşaallah.. Battaniyelerimiz memlekette en kısa zamanda gidip alacağız babasıyla.. :) :):16:
$Görüntü023.webp $Görüntü024.webp $Görüntü025.webp $Görüntü026.webp $Görüntü027.webp $Görüntü028.webp $Görüntü029.webp $Görüntü030.webp $Görüntü031.webp $Görüntü032.webp $Görüntü033.webp

çok çok şirinler canım Rabbim hayırlısı ile giydirmek nasip etsin :)

Sizin minik de fenerbahçeli doğacak olanlardan sanırım :)) sağlıkla giydirirsin inşallah,bu hali de güzel,giyince daha güzel olucak eminim...

Sizin minik de fenerbahçeli doğacak olanlardan sanırım :)) sağlıkla giydirirsin inşallah,bu hali de güzel,giyince daha güzel olucak eminim...

evet öyle olacak sanırım.. eee annesiyle babası Fenerli olunca, babada fenerli tulum almak isteyince bebişim ne yapsın artık.. :9: Çok teşekkür ederim canım.. :16:

fener bahcelı tuluma bayıldım bende alcam oglusuma cok guzel miş Rabbim saglıcakla gıydırmeyı nasıp etsın...EN YENİ FENER BAHCELİYE:34:

cok tatlı hepsi Allahım gusel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın güle güle kullansın inş. :)

Back
X