Yav iriss bizim adamlar ayniii. Etraftakilerin laflar da ayni. Son kavgamiz da zaten onun herbokologlugundan cikti. Valla biktim ben de
Benim kizim da elleini hic kullanmiyor ne alkis ne bye bye ne gel gel. Ben de el yetenegi yok herhalde diyorm. Cunku hecelemesi emeklemesi ayaklanmasi falan gayet iyi. Her bebegin farkli alanda gelisimi ilerde herhalde diye teselli ediyorum kendimi ama yarin dr kontrolumuz var sorcam yine de
Ben de birkac gundur mama sandalyesi kullanmiyorum zorunluluktan. Ayyy yerde yedirmek cok zor geldi bana bee. Kolik de agzini asagiya dogru aciyo ne kiyafet kaliyo ne yere serdigim ortu
Kavga etmiyom ben artık yaa valla benim gibi gevezenin çenesi ağrır mı ,ağrıdı

Kibar konuş yok , cazgırlık yap yok olmuyo , bıraktım , sen de bırak ,ver görevlerini eline yapsın ....
sende iyice yor onu salla zıplat yuvarla butun enerjisini al uyuyunca işinmi var ki
doğru diyon da kadının hali kaldı mı diye sormuyon , sabahın 6 sı nere , bu saat nere ,enerji kalıyo mu

ben uyudum uyuyacam şuanda valla.
biz aile terapisi bile aldık biliyomusun, ama bi işe yaramadı, ben kendimi daha iyi tanıdım ama o hala aynı, beni sürekli suçluyo bıktım artık
onlymine ne yapabilirim sence?
şu anki taktiğim gazına gelmemek, beni suçluyorsun sürekli ama ben de çok değiştim, eski hatalarımı yapmamak için çalışıyorum ve beni anlamanı bekliyorum sabırla dedim
yanlış mı yaptım sence
aynı benim eşimi anlatmışsın cnm benimki de devamlı beni suçlar o suçsuz ben suçluyum hep beni eleştirir ben ona çene yetiştiremiyorum artık ve biz de aile terapisi alalım diyorduk işe yaramıyor mu cnm ? ben umutluydum
BURADAN ANLATTIĞINIZ KADAR YORUM YAPMAK SAĞLIKLI DEĞİL, AMA GENEL OLARAK BİR PROFİLDEN KONUYA DEĞENEBİLİRİM, KİMSENİN EŞİNİ KAST ETMEDEN GENEL

EVLİLİKLERİN TEHLİKELİ YILLARI VARDIR, EN BAŞTA UYUMLU KİŞİLİKLERİN EVLİLİK YANİ KISACA DOĞRU KİŞİ İLE EVLİLİK YAPMAK ,EVLENME YAŞI VE İRONİK OLAN UYUMSUZ KİŞİLİKLERİN UYUMLU EVLİKLERİ YAPMASI ÖNEMLİ. 1 YIL 5 YIL 7 YIL, 10YIL SARSINTILI GEÇEBİLİYOR EĞER TEMELDE UYUMSUZLUK VE DİYALOGSUZ ÜSTÜ ÖRTÜLMÜŞ , SADECE ANNE VE BABA OLABİLMEK ADINA YAPILAN ÇOCUKLAR,KONUŞMAYAN MONOLOG ÇİFTLER,BİRBİRİ İLE ANLAŞAMAYAN AİLELER, KÜLTÜR FARKI, EKONOMİK ÖZGÜRLÜK, YADA ESARETLİK, O Kadar çoğalatabiliriz ki bunu, ama temelde her türlü olmusuzluğa rağmen yürüyen sihirli evlilikler DE VAR,SEVGİ VE SAYGI ÇERCEVESİNDE BİRBİRLERİNİ OLDUĞU GİBİ KABUL VE TAHAMMÜL EDEN ÇİFTLER
Maalesef belirli bir yaştan ve yaşanmışlıktan dolayı tahammül sevgi ve saygı faktörü ortadan kalkıyor çünkü gelişimle beraber zevkler dünya görüşü, hatta bir çok konuda ki istemler değişebiliyor, dolayısı ile 5 yıl önce evlendiğiniz kişi ve siz aynı değilsinizidir artık, işte burada önemli olan değişime de beraber uyumla bir şekilde ayak uydurmak ve sevgi, saygıyı dimdik ayakta tutabilmektir. suçlayıcı eş profili maalesef dominat bir anne tarafından yetiştirlmiş, eleştirilmiş ,aslında kendinden memnun olmayıp, karşısında ki kişinin dayanıklı ve herşeye rağmen olumluğunu kompleksli bir şekilde algılayıp sürekli karşısındakini suçlamasıdır, temelde kendisi ve hayat arasında memnunsuzluk kaynaklı mutsuzluk vardır. yapılması gereken eğer kendi haklılığınıza inanıyorsanız ,aldırmamak ve polimeğe girmemektir, çünkü her polimikte sizde mutsuz olucak ve kendinizi sorgulayacaksınız, evde mutsuzluk ve uyumsuzluk atmosferi oluşacaktır. ve bu da onu beslemeye devam eder, en ufak bir haklılığınızda eski defterler açılır hooop zeytinyağ gibi üste çıkılır haklı iken haksız olursunuz gerçek sorundan uzaklaşılmış olunur, ve bir sorunu daha halletmeden kaosun içinde bulursunuz kendinizi.
aile terapisi alınmasında her zaman fayda vardır, iki eş buna inanarak katılırsa ve durum iyileştirilmesini her iki taraf da isterse başarı kaçınılmaz olur

ama terapiste sürüklenerek götürülen bir eş ile verim alamazsınız.son olarak her evlilik sürmek zorunda değildir,bu tür olumsuzluklarla kendi miladını doldurur, işte bazen sürdürmek çabası yerine kaliteli bir ayrılık her iki taraf için hem daha sağlıklı hemde daha doğru bir karar olucaktır.
haklı olduğunuz halde altan almak karşınızda ki kişinin negatif yönlerini beslemekten ve dozunu artırmaktan başka hiç bir işe yaramaz.[/QUOTE]
bak gene aynı şeyleri söylemişin teknik tabirlerle ;ben de onu diyom ; olmuyosa boşayalım gitsin
telefondan cok zorlandım adamda gidince koştum masaüstüne hadi yazışalım bu arada kendimi 2 kilo vermiş gördumyaa hemen halleye sarıldım yedim

neyse napıyım iradem beni, ele geçirdi.
aldım ben de dün 7 otluyu
zor ki ne zor iriscan
bi de yalnız kaldım yine, delleniyorum ya benim 24 saat molam olmıcak mı şu çocukla
adet de HALA devam ve bütün depolarım tükendi galiba- 19.gün bugün
hayırdır ne zorunluluğu?
işte onun bi model üstü de yerken hareket etmekten kusan bebek
sende de ne kan varmış wavym ,ben bu kadar kanasam çoktan tahtalı köyde muhtardım şimdiye