2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

duyguyildiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
1.845
0
0
Sinop
:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:
Eh biz biras geç kaldık ama bundan sonra arayı kapatalım diyorum :52:
hadi güzel annecikler göbüşlerimizi ve minik kuşlarımızın resimlerini paylaşalım..

ilk göbiş benden gelsin o zaman:1:
11+5 tembel tenekem:nazar:
$DSC01468.webp

oyy maşallah tembel falan ama annesi göbüşü büyütmüş seninki :)) diğer topiğe de yazdım burada resim yükleyemiyorum evde inşallah fırsatını yakalarsam yükleyeceğim

:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:
Eh biz biras geç kaldık ama bundan sonra arayı kapatalım diyorum :52:
hadi güzel annecikler göbüşlerimizi ve minik kuşlarımızın resimlerini paylaşalım..

ilk göbiş benden gelsin o zaman:1:
11+5 tembel tenekem:nazar:
Eki Görüntüle 356162

duyguşumm hayırlı olsun yeni topiğimizzz..
bebişede göbüşüne de maşallah bu arada :nazar:

ama son halini de ekle, ben de hem önceki resimlerimi hem de son halimi eklerim birazdan :34:

duyguşumm hayırlı olsun yeni topiğimizzz..
bebişede göbüşüne de maşallah bu arada :nazar:

ama son halini de ekle, ben de hem önceki resimlerimi hem de son halimi eklerim birazdan :34:

canım benımmmmmm hoşgelmişsiniz :52: dedim bizimde böle bi topiğimiz olsun kafamız dağılsın en azından birascıkk :34:
saol teyzesii yenisinide eklicem canım bende seninde tatlı oğluşunu görelim canım son halini merak ediyorum vallaa..:1::49:

canım benımmmmmm hoşgelmişsiniz :52: dedim bizimde böle bi topiğimiz olsun kafamız dağılsın en azından birascıkk :34:
saol teyzesii yenisinide eklicem canım bende seninde tatlı oğluşunu görelim canım son halini merak ediyorum vallaa..:1::49:

valla çok iyi yapmışsın tatlım, öbür topikte kaynadı gitti resimler :1:
dur az sonra çekip eklicem, valla benden önde gitmeye başladı oğlum :49:

oyy maşallah canım :nazar: benimkine benziyor göbüşün :1:

colognecim maşallah benimde seninkine benziyor aynı,ama sanırım biraz daha büyük,ben 17+4 üm zaten

benimkine benziyor derken..? ayy kızlar sizin haftanız benden ilerde benim göbek çok mu büyümüş şimdiden :(
anlamında dediniz yoksa sivrilik vs.benzerliği ablamında mı dediniz..?

Son düzenleme:
buda benim 13+6 haftalık böbüşüm :52:

Eklentiler

• $Fotoğraf1061.webp
    $Fotoğraf1061.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
benimkine benziyor derken..? ayy kızlar sizin haftanız benden ilerde benim göbek çok mu büyümüş şimdiden :(
anlamında dediniz yoksa sivrilik vs.benzerliği ablamında mı dediniz..?

yok canım benim şimdi seninkinden büyük :1:
ama senin haftan aynı seninki gibiydi ve sivriliğini kastettim ben, erkek miydi seninki?

Back
X