- Konu Sahibi sweetwitchhh
-
senin için neye ısındıysa doğru karar odur canım,bu cocuk en çok anne-babanın yanında olacak,sizler sorumlusunuz isim olayından
benim için anlamı önemli ona dikkat ederim,uniseks olup olmamasına dikkat ediyorum özellikle erkek çocuklarda problem oluyor söyleniş olaraktas içime sindiyse bebeğime yakıştırdıysam o zaman gerisi boş
herkesin zevkini dikkate alacak olursak zaten işimiz çok zor
yaa zaten şunu farkediyorsun,ilkinde mesela Eymen dedik eşimde bende benimsedik o ismi tamamdı yani bu hissedilebilir bişey,üstüne başka isimlerde düşündük duyduk ama yok eymen kadar olmadı hiçbiri öyle de kaldı,şimdi bertuğda yaşadık aynı duyguları eymen kadar olmadı ama isimler arasında kendisini bize en yakın hissettiren o oldu,söylendiği zaman bebeğimi düşündüren bir isim oldu o yüzden bertuğ kaldı
kızımın adı Beren olacak inşallah :)) veee ikinci isim yok; benim yaşadığım saçma sapan durumları o hiç yaşamasın diye :))
bnmde ilk kızımın adı beyza 2. kızımada rümeysa düşünüyorum güselmi teyzeleri hz. rümeysa cennetle müjdelenen ilk kadınmış
Aileler Yusuf isminde hem fikir yanına isim arıyorduk, biz bulduk ama kimseye şimdilik söylemiyoruz, Allah nasip ederse Yusuf Kerem olacak inşallah.... oğlum ismini çoktan benimsedi öyle sevince tepki veriyor gibi geliyor bana :)
Aileler Yusuf isminde hem fikir yanına isim arıyorduk, biz bulduk ama kimseye şimdilik söylemiyoruz, Allah nasip ederse Yusuf Kerem olacak inşallah.... oğlum ismini çoktan benimsedi öyle sevince tepki veriyor gibi geliyor bana :)
kızımın adı Beren olacak inşallah :)) veee ikinci isim yok; benim yaşadığım saçma sapan durumları o hiç yaşamasın diye :))
Bizim kızımızın adı da ASYA olacak inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?