2012 ağustos bebişlerinin isimleri ....

senin için neye ısındıysa doğru karar odur canım,bu cocuk en çok anne-babanın yanında olacak,sizler sorumlusunuz isim olayından

benim için anlamı önemli ona dikkat ederim,uniseks olup olmamasına dikkat ediyorum özellikle erkek çocuklarda problem oluyor söyleniş olaraktas içime sindiyse bebeğime yakıştırdıysam o zaman gerisi boş

herkesin zevkini dikkate alacak olursak zaten işimiz çok zor

yaa zaten şunu farkediyorsun,ilkinde mesela Eymen dedik eşimde bende benimsedik o ismi tamamdı yani bu hissedilebilir bişey,üstüne başka isimlerde düşündük duyduk ama yok eymen kadar olmadı hiçbiri öyle de kaldı,şimdi bertuğda yaşadık aynı duyguları eymen kadar olmadı ama isimler arasında kendisini bize en yakın hissettiren o oldu,söylendiği zaman bebeğimi düşündüren bir isim oldu o yüzden bertuğ kaldı

Biz de Kutay ve Bertuğ arasında kararsız kaldık. Oğlumun adı Berkay, kardeşinin adı Kutay olsun istiyor, ben de Bertuğ ismini beğeniyorum. Kutay kutlu uğurlu anlamında, bize de uğur getirdi küçük yavrumuz o yüzden sanırım Kutay'da karar kılacağız...

Bütün yavrular sağlıklı olsun en önemlisi bu :)

kutay güzelmiş evet,berkay'a da uyumlu oğlun yine güzel isim seçmiş kardeşine,benim oğlan daha anlamıyor isimden falan çok önemli değil isminin ne olacağı bebekmiş o öyle diyor,yine de ismi ne olsun dersek eymen 2 olsun diyor

asya da çok güel bir isim

haklısın aslında.. eşiminde böyle evet buna bayıldım çok içime sindi dediği hiç isim olmadı.. bir ara defne hoşumuza gider gibi oldu ama son zamanda o kadar kullanıldı ve konuldu ki vazgeçtim.. zülal de dediğim gibi yıllar önce duyduğum o zamandan beri gerek nostaljik gerek narin bir isim olarak içime çok siniyor.. eşimde bana bıraktı yani ..
hadi hayırlısı bakalım.. :)

kızımın adı Beren olacak inşallah :)) veee ikinci isim yok; benim yaşadığım saçma sapan durumları o hiç yaşamasın diye :))

Aileler Yusuf isminde hem fikir yanına isim arıyorduk, biz bulduk ama kimseye şimdilik söylemiyoruz, Allah nasip ederse Yusuf Kerem olacak inşallah.... oğlum ismini çoktan benimsedi öyle sevince tepki veriyor gibi geliyor bana :)

bnmde ilk kızımın adı beyza 2. kızımada rümeysa düşünüyorum güselmi teyzeleri hz. rümeysa cennetle müjdelenen ilk kadınmış

Yusuf ismini bende cok beğeniyorum . Kısmet olursa ilk ismimiz Yusuf ikinciside Ege olacak. Yusuf Ege yani

Bende artık başkalarının etkisinde kalmıcam.. içimde yıllardır beğenerek sakladığım ve kızıma yakıştırdığım ZÜLAL ismini koyacağım inş. :)

oğlumun adı ibrahim aras...uygun olsun diye kızıma ipek asya diyorum ama eşimin pek içine sinmedi.. fikrimiz değişmezse ismimiz bu olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…