2012 ağustos bebişlerinin isimleri ....

öncelikle allah bütün anne adaylarını hayırlısı ile kurtarsın benimde kızım olacak bizde hale zümra koyacağız ablasının adıda hatice ebrar hale hz.haticenin kız kardeşinin adı bizde iki kız kardeş olsun diye hale koyacağız.

İki isim koymanın sünnet olduğunu duydum. benimde iki ismim var çok sorun yaşamadım. biri yanlızca resmi dairelerde gerekli oluyor.
Ayrıca aileden ve kurandanda bir ismi olsun istedik. Bu yüzden emeği üzerimde çok olan anneannemin adını yani Hatice ismini ilk ismi olarak kabul ettik:)

DİLA
BADE(ÇOK BEĞENMİŞTİM AMA ANLAMI ALKOL ŞARAP OLARAK GEÇİYORMU)
ASYA
NİL
EYLÜL İSİMLERİNİ GERİDE BIRAKARAK

MELEĞİMİN ADININ "HATİCE ALYA Ş.... " OLMASINA KARAR VERDİK
SON 3AYDA DEĞİŞMEZ İSE:)

uzun süredir Alkan İbrahim olarak sesleniyoruz ama Alkanın yerini her an Asrın alabilir

sen iki isimli misin gerçeten sorun yaşanıyor mu merak ettim çünkü iki isim sevap diyolar

sevap diyolar derken nedenmiş diye soracağım; şahsen ben anadili arapça olan yabancı bir ailenin geliniyim, hani kuranı -mış-muş diyolar diye anlamaya ihtiyacım olmuyor evde çevirmen dolu maaşallah...

peygamber efendimiz 2 isim koymamış sevap olsa o zaten sünnetinde yer verirdi bknz. Fatma, Hasan, Hüseyin vb.... hepsi tek isimli.. Bna "sevapmış" açıklaması ikna edici gelmiyor şahsen..

diğer soruna gelirsen evet 2 isim çok garip; bir ismi iyce benimseyip diğerini kullanmazsan; seni o isimle çağırınca sanki yabancı birine seslenmişler gibi geliyor kulaga.. garip :))

allah nasip kısmet ederse kucağımıza almayı bizdde kızıma eylül nisa ismini vermeyi düşünüyoruz

allah tüm hamile bayanlara hayirlisiyla sagsalim bebeklerini kucagina almayi nasip etsin insaallah
biz de nasip olursa kizimiza emine sena ismini koymayi düsünüyoruz
emine görümcemin adi ,sena ismini de ben ekledim:)))))))

Babasının ilk ve tek söylediği isim diğerlerine burun kıvırması sonucu son karar oldu ve Allah'ın izniyle küçük kuzunun adı Sude olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…