- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
işte habire 'walk walk walk and walk' diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte habire 'walk walk walk and walk' diyor![]()
Kızlar bebeklerınız ne kadarlık.
52gunluk
bnmkı,
Bugün tartıldım 59 olmuşum
Diyete gerek kalmıyor, oğlum diyetisyenim benim.
Hedef : 55
canım sen nasıl verdin kaç kiloydun önce? azıcık bizi aydınlatsan?
spor diyet herhangi birşey yaptın mı?
canım muhtemelen oğlusu ile uğraşmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyor bulsa da fazla yiyemior al sana BEBE DİET'i
![]()
89 dum doğumdan sonra,şimdi 87.7 yim.komik.ama çok yedim.sadece 1 haftadır az yiyorum.az yemeye çalışıyorum...bakalım leslie ile verebilecekmiyiz görücez...
bebe diyetibenim kız da yürümeye başlasın sanırım ben de bebe diyetine başlarım çok hareketli maaşallah altını değiştiremiyorum hamsi gibi hop hop oynuyo poposu
![]()
oyyyy
Maşallah bebiciklere balıkcıklara tam ısırmalık yani![]()
bizim kuzenin eşi çocuğunun peşinde koşturmaktan 1 deri 1 kemik kalmıştı resmen bel incelmiş baya bi kilo almıştı kızcağız bu 2.çocuğuydu....bildiğin manken bedeni olmuş
demek kiii nerede hareket orada bereket![]()
Saroglan senın bebek ne kdrlık?
Deryas oneya bırhafta 71 gunhehe.
En kucuk bızız galıbaa,
aynen katılıyorums ana ıbre kaydı bugun ıkı yumurta yıodum genelde bıre dustum zeytınlerı cıkardım coktan kahvaltımdancıkarta cıkarta nalları dıkecegım
tobe yarabbı,
Kızlar bebeklerınız ne kadarlık.
52gunluk
bnmkı,
Saroglan senın bebek ne kdrlık?
Deryas oneya bırhafta 71 gunhehe.
En kucuk bızız galıbaa,
aynen katılıyorums ana ıbre kaydı bugun ıkı yumurta yıodum genelde bıre dustum zeytınlerı cıkardım coktan kahvaltımdancıkarta cıkarta nalları dıkecegım
tobe yarabbı,
hoşgeldin tekrardan canım. evinde güle güle sağlıkla otur inşallah.işte geldim burdayım
ev tasıma işi bitti yerlestim
spora ve diyete tekrar baslıyorum
pzt bakalım ne olacakkk
boy kaç canım?benim bebişte 49 günlük.
doğumdan sezaryen sonrası 9.5 kilo gitti takıldım66 ya 56 ya düşmem lazım..ama 3 hftadurdeğişiklik yok..kahvaltıda1 ekmeğeyakın yiorum ballı kaymaklı..onun dışındaki öğünlerde gax olu die bişey yiemiorum yesemde çok değil 1 porsiyonluk.
koşu bandında yürüyeyim emzirmeyedevam acba ne kdr sürede gider kilolar..koşu bandıyla veren var mı
boy 162 cm cnm..
beraber zayıflayalımmı
nezmn doğum yptn normal mi
Kızlar tartı bozuldu bazen dgru gosterıyor hftada kac kg verıyorsunuz?deryas ve sarıoglan sız gunde neler yıyorsunuz ve hftada kac gram kg verıyorsun
benim boy 161 kilomuz da aynı hemen hemen hedef kilomuz da
valla ben 1 buçuk aydır bu topikteyim canım toplamda 2,5 kilo verdim sen de katıl bize birlikte kilo verelim inşallah.
12 ağustosta doğum yaptım canım maalesef sezeryan oldum. göbek pek kalmadı ama yemek yiyince çıkıyo azıcık o kadar.
sen ne zaman doğum yaptın?
cnm ben 12 aralıkta yaptım bebiş 50 günlük
mecbur yiorumsüt olsun die..
bana önerin varmı