2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

:7: canım muhtemelen oğlusu ile uğraşmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyor bulsa da fazla yiyemior al sana BEBE DİET'i:1::1:

:9::9::9::9:
bebe diyeti:9: benim kız da yürümeye başlasın sanırım ben de bebe diyetine başlarım çok hareketli maaşallah altını değiştiremiyorum hamsi gibi hop hop oynuyo poposu:9::9::9:

89 dum doğumdan sonra,şimdi 87.7 yim.komik.ama çok yedim.sadece 1 haftadır az yiyorum.az yemeye çalışıyorum...bakalım leslie ile verebilecekmiyiz görücez...

ne güzel işte bak sonuç almaya başlamışsın. valla bugün de leslie yaptım 2 mil kızım uyurken. süper çok zinde hissediyorum kendimi. otur otur nereye kadar.
bir de başladığın kilonu ve hergünki kilonu bi not defterine gün gün yaz. o da acaip motive ediyo insanı ibre azıcık yukarı kaysa hemen toparlanma ihtiyacı hissediyosun...

Saroglan senın bebek ne kdrlık?
Deryas oneya bırhafta 71 gun:D hehe.
En kucuk bızız galıbaa,
aynen katılıyorums ana ıbre kaydı bugun ıkı yumurta yıodum genelde bıre dustum zeytınlerı cıkardım coktan kahvaltımdan:Dcıkarta cıkarta nalları dıkecegım:D
tobe yarabbı,

:9::9::9::9:
bebe diyeti:9: benim kız da yürümeye başlasın sanırım ben de bebe diyetine başlarım çok hareketli maaşallah altını değiştiremiyorum hamsi gibi hop hop oynuyo poposu:9::9::9:

oyyyy
Maşallah bebiciklere balıkcıklara tam ısırmalık yani
:1:
bizim kuzenin eşi çocuğunun peşinde koşturmaktan 1 deri 1 kemik kalmıştı resmen bel incelmiş baya bi kilo almıştı kızcağız bu 2.çocuğuydu....bildiğin manken bedeni olmuş
demek kiii nerede hareket orada bereket
:8::8::8:

oyyyy
Maşallah bebiciklere balıkcıklara tam ısırmalık yani
:1:
bizim kuzenin eşi çocuğunun peşinde koşturmaktan 1 deri 1 kemik kalmıştı resmen bel incelmiş baya bi kilo almıştı kızcağız bu 2.çocuğuydu....bildiğin manken bedeni olmuş
demek kiii nerede hareket orada bereket
:8::8::8:

evet benim görümcem de öyle. kızcağız da yanlız baktı bebişine şimdi 10 aylık oğluşu ne kilo kaldı ne birşey dal gibi oldu:nazar::nazar:
darısı başımıza:16:

En kucuk bızız galıbaa,
aynen katılıyorums ana ıbre kaydı bugun ıkı yumurta yıodum genelde bıre dustum zeytınlerı cıkardım coktan kahvaltımdan:Dcıkarta cıkarta nalları dıkecegım:D
tobe yarabbı,

tatlım 2 ay oldu 1 haftasını da tamamladı bebişim:9:
71 gün olmuş işte doğduğundan bu yana...aman büyüyor işte :1:

En kucuk bızız galıbaa,
tobe yarabbı,

benim kızım sizinkilerin ablası, 5 ay 3 haftalık 12 ağustosta doğdu koca kız oldu valla maaşallah kızıma:nazar::16::16::16:
canım bu arada canan karatayı dinlemiştim kahvaltıda zeytin mutlaka yiyin diyo sırf posaymış dolayısıyla barsakları süpürür dedi. ayrıca 1 zeytin 5 kcal miş yani günlük ihtiyacımız 1800-2000 kcal olduğuna göre 10 tane bile yenebilir çok da değil aslında.zaten canan karatay da 20-30 tane bile yiyebilirsiniz diyo o da abartılı geldi bana ama ben abartmıyorum 8-10 tane yiyorum valla çok da seviyorum...

işte geldim burdayım:27:
ev tasıma işi bitti yerlestim
spora ve diyete tekrar baslıyorum
pzt bakalım ne olacakkk

benim bebişte 49 günlük.
doğumdan sezaryen sonrası 9.5 kilo gitti takıldım66 ya 56 ya düşmem lazım..ama 3 hftadurdeğişiklik yok..kahvaltıda1 ekmeğeyakın yiorum ballı kaymaklı..onun dışındaki öğünlerde gax olu die bişey yiemiorum yesemde çok değil 1 porsiyonluk.
koşu bandında yürüyeyim emzirmeyedevam acba ne kdr sürede gider kilolar..koşu bandıyla veren var mı

işte geldim burdayım:27:
ev tasıma işi bitti yerlestim
spora ve diyete tekrar baslıyorum
pzt bakalım ne olacakkk
hoşgeldin tekrardan canım. evinde güle güle sağlıkla otur inşallah.
ev taşıma da iyi bir spor olmuştur sana küçücük bebekle de kışın zor olmuştur ama neyse yerleşmişsin nihayet.

benim bebişte 49 günlük.
doğumdan sezaryen sonrası 9.5 kilo gitti takıldım66 ya 56 ya düşmem lazım..ama 3 hftadurdeğişiklik yok..kahvaltıda1 ekmeğeyakın yiorum ballı kaymaklı..onun dışındaki öğünlerde gax olu die bişey yiemiorum yesemde çok değil 1 porsiyonluk.
koşu bandında yürüyeyim emzirmeyedevam acba ne kdr sürede gider kilolar..koşu bandıyla veren var mı
boy kaç canım?
kilomuz aşağı yukarı aynı senle benim kilom da tok karnına 66 yı buluyo.hedefim de 57-58 bir yerden sonra daha zor gidiyo kilo maalesef.
ama yerinde olsam ekmeği o kadar yemem. ekmek gerçekten çok kilo yapıo.

Kızlar tartı bozuldu bazen dgru gosterıyor hftada kac kg verıyorsunuz?deryas ve sarıoglan sız gunde neler yıyorsunuz ve hftada kac gram kg verıyorsun

boy 162 cm cnm..
beraber zayıflayalımmı
nezmn doğum yptn normal mi

benim boy 161 kilomuz da aynı hemen hemen hedef kilomuz da:1:
valla ben 1 buçuk aydır bu topikteyim canım toplamda 2,5 kilo verdim sen de katıl bize birlikte kilo verelim inşallah.
12 ağustosta doğum yaptım canım maalesef sezeryan oldum. göbek pek kalmadı ama yemek yiyince çıkıyo azıcık o kadar.
sen ne zaman doğum yaptın?

Kızlar tartı bozuldu bazen dgru gosterıyor hftada kac kg verıyorsunuz?deryas ve sarıoglan sız gunde neler yıyorsunuz ve hftada kac gram kg verıyorsun

canım ben 2 öğün yiyorum kahvaltıda peynir,yumurta zeytin, tahin helvası bazen domates yiyorum. valla kahvaltıda pek kısıtlamıyorum doyana kadar yiyorum ama ekmek az yiyorum yarım yufka.ara öğün bazen ceviz badem yiyorum bazen sütlü tatlı. akşam ne pişirirsem az yemeye çalışıyorum çorba filan olursa 2 kase filan içiyorum ekmek hiç yemiyorum. ben haftasonları bozuyorum genelde çizgimi. kayınvalideme gidiyoruz ya da onlar geliyo hamur işi yiyorum valla dayanamıyorum çok güzel yapıo kayınvalidem.ah bi onlara hayır diyebilsem haftada 1 kilo bile gider ama olmuyo işte:20:
bir buçuk ayda 2,5 kilo verdim canım haftada 400-500 gr yapar ortalama. leslie yapmaya da başladım 3 mil fat burning çok hoşuma gitti valla düzenli yapmayı düşünüyorum...

benim boy 161 kilomuz da aynı hemen hemen hedef kilomuz da:1:
valla ben 1 buçuk aydır bu topikteyim canım toplamda 2,5 kilo verdim sen de katıl bize birlikte kilo verelim inşallah.
12 ağustosta doğum yaptım canım maalesef sezeryan oldum. göbek pek kalmadı ama yemek yiyince çıkıyo azıcık o kadar.
sen ne zaman doğum yaptın?

cnm ben 12 aralıkta yaptım bebiş 50 günlük
mecbur yiorumsüt olsun die..
bana önerin varmı

Back
X