2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

Hoşbulduk tontrikocum.
Benide düşündüğüne çok sevindim.
Bebişin nasıl?
Yaşdaşlarımız:)
Bu 'lesli' nedir?Nette görsel birşeyler var,ama fazla araştıramadım sıkıldım ya;)

Kek,börekte süper oluyor,ama bizlere dost değiller,sinsi birer düşmanlar.
Allah ım kurtar beni bu dertten...

Benide kurtarın bu dertten ne olur:(
Ne yapacağımı şaşırdım,aşırı bi yememde yok..ama çikolataymış,kek miş,akşamları yiyoruz eşimle.
Onlar olmadan yapamam,ama çok zayıflamak istiyorum.
Durumum vahim bi hal aldı..Hamilelik önceside kiloluydum:(
Hamileliğimde 12-13 kilo aldım,10 kilosu giitti ama öncesindeki kilolar benimle:((
Koşu bandını sattık bile hamileyken,hiç yapacağımı sanmıyordum.
İyikide gitti..ama başka yolu yok mu?İp almıştım kendime bi kaç sene önce,onu bile kız çocuklarına verdim geçen gün.
Çok yorucu oluyor bu ikisi,biliyorum yorulmayana ekmek yok..ama offf Allah ım kurtarmayı nasip eyle bu kilolardan beni:(

buradaki en kilolu ve en ümitsiz anne olarak :2: sana diyeceğim şu ki,2 gündür leslie yapıyorum gerçekten çok yorucu ama 15-20 dk da bitiveriyor bebeğim uyurken hallediveriyorum hem bu tip yorucu bişeyi yaptığım için ister istemez yediklerimi kısmaya başladımki yaptığım boşa gitmesin diye...benim çooooooook uzun bir yolum var...1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 2 gündür de leslie...1 ay sonunda ne olacak merak ediyorum..ama yeme durumuna dur demelisin...ben de çok iştahlı biriyim heleki kek börek çikolata abur cubur koy önüme durmadan yerim..halimin sebebi de onlar...artık düzgün görünmek istediğime karar verdim ve kek börek yapmıyorum eve de almıyorum..eğer benim gibi iradesizsen hiç eve sokma en iyisi derim ben... :34:

Benide kurtarın bu dertten ne olur:(
Ne yapacağımı şaşırdım,aşırı bi yememde yok..ama çikolataymış,kek miş,akşamları yiyoruz eşimle.
Onlar olmadan yapamam,ama çok zayıflamak istiyorum.
Durumum vahim bi hal aldı..Hamilelik önceside kiloluydum:(
Hamileliğimde 12-13 kilo aldım,10 kilosu giitti ama öncesindeki kilolar benimle:((
Koşu bandını sattık bile hamileyken,hiç yapacağımı sanmıyordum.
İyikide gitti..ama başka yolu yok mu?İp almıştım kendime bi kaç sene önce,onu bile kız çocuklarına verdim geçen gün.
Çok yorucu oluyor bu ikisi,biliyorum yorulmayana ekmek yok..ama offf Allah ım kurtarmayı nasip eyle bu kilolardan beni:(

Canım arkadaşım hoşgeldin.

Sen çikolata, kek vs. hakkını kahvaltıdan hemen önce ya da sonra yesen olmaz mı? Hem gün içinde eritmiş olursun hemde yediğin için üzülmemiş olursun. Şahsen ben öyle yapıyorum. Dün akşamdan canım çikolata istedi eşim 2 tane yedi. Bende tuttum kendimi ama sabah uyanır uyanmaz 1 tane crunch yedim.

sanki daha onceki sayfalarda leslie yaptigini okudum gibi gelmisti bana :44: yanlis okumus olabilirim tabii :9:

cok haklisin bebislerle zor oluyor, peki calisiyor musun sen evdemisin?

ya kosu bandi veya bisiklet bunlar guzelde... hareket etmeye zamani olan insan her turlu yapiyor...millet 30 kilo vermekten bahsediyor bu leslie teyzeyle :1: olmayacak sey degil. 5 mile yap her gun bakalim kilo kalir mi? cok kilo gitmese bile sIkilastiriyormus en azindan. yani cm olarak inceliyormussun. hayirlisi olsun...hereyin basi sagliktan geciyor. sagligimiz sevdiklerimiz sag saglim olsunda, kilo zamanla verilecek mutlaka...

Yok canım çalışmıyorum ne yazık ki. Ben atanamamış, öğrencilerine kavuşamamış bir öğretmenim :14:.

Hoşbulduk tontrikocum.
Bebişin nasıl?
Bu 'lesli' nedir?Nette görsel birşeyler var,ama fazla araştıramadım sıkıldım ya;)

Düşünmez olur muyuz canımcım, daha birkaç sayfa öncesi seni andık Tontriko'yla.

buradaki en kilolu ve en ümitsiz anne olarak :2: sana diyeceğim şu ki,2 gündür leslie yapıyorum gerçekten çok yorucu ama 15-20 dk da bitiveriyor bebeğim uyurken hallediveriyorum hem bu tip yorucu bişeyi yaptığım için ister istemez yediklerimi kısmaya başladımki yaptığım boşa gitmesin diye...benim çooooooook uzun bir yolum var...1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 2 gündür de leslie...1 ay sonunda ne olacak merak ediyorum..ama yeme durumuna dur demelisin...ben de çok iştahlı biriyim heleki kek börek çikolata abur cubur koy önüme durmadan yerim..halimin sebebi de onlar...artık düzgün görünmek istediğime karar verdim ve kek börek yapmıyorum eve de almıyorum..eğer benim gibi iradesizsen hiç eve sokma en iyisi derim ben... :34:

Bende eve hiç sokmayacağım ama kociş sürekli getiriyor, almayalım dediğimde de sen yeme diyor.
Geçenlerde eve misafir geldi, annem döktürdü yine sağolsun. Misafirlerden sonra kalanları da bi güzel ben yedim. Yani en iyisi biraz biraz yemek bence. Ben kısınca sonradan deli gibi yiyorum.

Bende eve hiç sokmayacağım ama kociş sürekli getiriyor, almayalım dediğimde de sen yeme diyor.
Geçenlerde eve misafir geldi, annem döktürdü yine sağolsun. Misafirlerden sonra kalanları da bi güzel ben yedim. Yani en iyisi biraz biraz yemek bence. Ben kısınca sonradan deli gibi yiyorum.

benim kociş almıyo..o 4 gözle zayıflamamı bekliyooooooooo :53: ama benim kilom senin kadar olsa o da ye derdi..şimdi durum vahim o da farkında :18: dediğin gibi aslında arada az az yemek lazım çünkü yemeyince yemeyince birden saldırıveriyor insannnnnnnnnn :56:

Ya kizlar 1 ayda 4 kilo verdim ama hic bir degisiklik hissedemiyorum. Sanki o 4 kiloyu veren ben degilmisim gibi. Sizde durumlar nasil?

Hoşbulduk tontrikocum.
Bebişin nasıl?

canim bak bi link veriyorum burda...bunun gibi daha cok videosu var bu kadinin. leslie denilen sey bu..evde yurumek icin...malum bebekle ve kis mevsiminde zor bu yuzden bu kadin super bencede...

https://www.youtube.com/watch?v=0cE1jxDS3HY

dumaaam insaAllah atanirsin canim, ama simdi ne guzel bebisinle olan zamanin tadini cikar. bende cok isterdim bebegime hep kendim bakmayi..nasip kismet...

buarada ben tartilmiycam bir sure sanirim, ne zaman birazcik olsun zayifladigima kanaat getiririm o zaman tartilcam kismet olursa :9: benimkide takinti iste :ssz:

Son düzenleme:
Bugün tartıldım 59 olmuşum :52:
Diyete gerek kalmıyor, oğlum diyetisyenim benim.
Hedef : 55

emzirmek kilo verdiriyor diyorlar ama bende hicc degisiklik yok nedense :50: yani cok yedigim anda alip basimi gidiyorum maalesef.

canim bak bi link veriyorum burda...bunun gibi daha cok videosu var bu kadinin. leslie denilen sey bu..evde yurumek icin...malum bebekle ve kis mevsiminde zor bu yuzden bu kadin super bencede...

https://www.youtube.com/watch?v=0cE1jxDS3HY

dumaaam insaAllah atanirsin canim, ama simdi ne guzel bebisinle olan zamanin tadini cikar. bende cok isterdim bebegime hep kendim bakmayi..nasip kismet...

buarada ben tartilmiycam bir sure sanirim, ne zaman birazcik olsun zayifladigima kanaat getiririm o zaman tartilcam kismet olursa :9: benimkide takinti iste :ssz:

İnşallah canım, zaten bende bebişim olduğundan beri üzülmüyorum. Eşimin işyeri var, bebeğime bakacak annemde var ama ben eğer atanmazsam oğlum kreş yaşına gelinceye kadar çalışmayı düşünmüyorum. Bebişime kendim bakıyor olmak gerçekten çooooooook güzel.
Çalışmak zorunda olan herkese allah kolaylık versin.

bugün canım bir şey yemek istemiyor sabah kahvaltısı en sevdiğim şey fakat iştahım yoktu ,eti yulaflı aldım çayla onu yedim daha bi rahat hissediyorum kendimi :ssz: iş değilim yani.hatta bağırsakları çalıştırdığının da farkına varıyorum :9:

Ayy nası moralm bozuldu;(63.3 dun 63.2 ıdı son bıkacgundur vcye gıdemıom ondanmı blmym bole oldu cok az gdyo, dogumdan snra oldu buda. Normal dogum nrml dogum ıyı dıolar tuvalete gdemıos ıyımı.duzelmıstım smdı gne aynı.dıpphalac ıcıom bnde:(

89 dum doğumdan sonra,şimdi 87.7 yim.komik.ama çok yedim.sadece 1 haftadır az yiyorum.az yemeye çalışıyorum...bakalım leslie ile verebilecekmiyiz görücez...

Back
X