sagolasin canim...tabiiki porsiyon kucultmek ise yarar, birde sanirim aksamlari ekmek vs yememek lazim...ben hamile kalmadan once yuruyus ve saglikli beslenerek vermistim bi 10 kilo kadar..sanirim 3-4 ayda filan...aslinda belkide almazdim o kilolari geri ama hamile kalinca asiriya kacmadan canimin istedigini yedim. birde bebegime et döt olsun dedim yedim, tabii gene asiriya kacmadan
tamamen hamur isinden makarnadan ekmekten uzak duramiyorum ben yaa, cok seviyorum...ama olculu yiyebilirim sanirim..daha once yaptim bunu. benim olayim aslinda bogazima hakim olamamaktan ziyade sutum gider dusuncesi..bu yuzden birsey kisitlamak istemiyorum. ordada kaybediyorum iste...
dusundumde gunde 1 saat kadar zumba yapsak normal ogunlerimizde asiriya kacmadan 1 ay icinde kac kg verebiliriz acaba :26: cunku yuruyus vs temiz havada zor bebekle suanda benim icin..yaz mevsimi olsaydi bebegi atardim arabasina gezerdik 1 saat dolasirdik. hem o hava alirdi hemde ben kilolarimi atmis olurdum. ama suanda karda kista cocuk usuyecek diye aklim cikiyor. mecburi cikarsam bile cocugun her yerini sarip sarmaliyorum
kilo veren arkadaslar neler yaptiginizi anlatir misiniz zahmet olmazsa sizlere

mesela ben onumuzdeki 1 ay icinde 8 kilo fazlami vermis olabilir miyim sizlerin yontemiyle? ya da gunde 1 saat zumba yaparak??? eski halimi ozledim yaa