2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

kızlarrrrrrr merhaba uzun bir ara verdim biliyorum ancak bebiş büyüyor ve artık evi toparlamama,bir yerlere gidip gelmeye kısacası eski özgür günlere dönmeye başlayınca int ihmal ettim bu arada 60 kg yum, kaldı 8 kg ama o da gidecek bu arada yediklerime dikkat edemiyorum ama hareket etme olayım çoğaldı tabi abur cubur yemiyorum. kilo vermenin en güzel yolu sık sık ve az yemek

kızlarrrrrrr merhaba uzun bir ara verdim biliyorum ancak bebiş büyüyor ve artık evi toparlamama,bir yerlere gidip gelmeye kısacası eski özgür günlere dönmeye başlayınca int ihmal ettim bu arada 60 kg yum, kaldı 8 kg ama o da gidecek bu arada yediklerime dikkat edemiyorum ama hareket etme olayım çoğaldı tabi abur cubur yemiyorum. kilo vermenin en güzel yolu sık sık ve az yemek

hoşgeldin canım yaa, ben de diyodum bir zamanlar serhan12 vardı artık girmiyo topiğe diye:1:.
kilon iyi canım yaa ben de gelebilsem bi 60'a ama daha çok var:59:
olsun hep beraber devam edelim ki koyvermeyelim kendimizi.
hadi bakalım yeni hafta hepimize iyi gelsin kilolar gitsin inşallah...

evet iyi oluyodu ama o zaman topik daha kalabalıktı.
toobe, dumaam,serhan12 vardı şimdi pek girmiyolar.keşke gelseler tekrar.
neyse biz yazalım inşallah gelir onlar da...
ben bu hafta ne yememeliydimi yazayım. poaça yememeliydim. bir gün de makarna yedim onu da yememeliydim. dün de lahmacun yedim onu hiç yememeliydim...
uff çok yemişim yaa yine 300 gr iyi daha fazla alabilirdim...

Ben buradayım canım da, yazdıklarıma hiç cevap alamıyorum ki, bi sen yazıyorsun bana bide serhan. Sizin dışınızda ne kilo verdiğimde tebrik duyuyorum ne mevlidim için allah rast getirsin nede hastalandığımda bi geçmiş olsun.
Bazı arkadaşlara emzirmek ve kilo vermekle ilgili fikrimi cevap olarak yazdım ama nedense geri dönüş olmadı.

Nihayet buradasın yine canım, bizde 23'ünde 4. ayımızı dolduracağız ve gerçekten dediğin gibi artık bende biraz daha rahatım. Ana kucağında odaya alıyorum orada işlerimi rahatça yapıyorum tabi ama bebişime sürekli laf atmak şartıyla. Sürekli göz göze gelmezsek çok bozuluyor da beyefendi. Bende toplam 21 kilo vermiş oldum serhancım, geriye kaldı 4 kilocuk. İnşallah cabuk giderler. Öpüyorum çok.

canım öncelikle hoşgeldin,
porsiyon küçülterek, hamur işi yemeyerek biraz gidiyo ama bence spor da gerekiyo. ben ilk birkaç hafta verebildim ama bu ara çok yavaşladı porsiyon küçültmek de yetmiyo spor yapmak lazım. burda hep beraber birbirimize destek olarak vermeye çalışalım çünkü hepimizin derdi aynı:50:

sagolasin canim...tabiiki porsiyon kucultmek ise yarar, birde sanirim aksamlari ekmek vs yememek lazim...ben hamile kalmadan once yuruyus ve saglikli beslenerek vermistim bi 10 kilo kadar..sanirim 3-4 ayda filan...aslinda belkide almazdim o kilolari geri ama hamile kalinca asiriya kacmadan canimin istedigini yedim. birde bebegime et döt olsun dedim yedim, tabii gene asiriya kacmadan :9:

tamamen hamur isinden makarnadan ekmekten uzak duramiyorum ben yaa, cok seviyorum...ama olculu yiyebilirim sanirim..daha once yaptim bunu. benim olayim aslinda bogazima hakim olamamaktan ziyade sutum gider dusuncesi..bu yuzden birsey kisitlamak istemiyorum. ordada kaybediyorum iste...

dusundumde gunde 1 saat kadar zumba yapsak normal ogunlerimizde asiriya kacmadan 1 ay icinde kac kg verebiliriz acaba :26: cunku yuruyus vs temiz havada zor bebekle suanda benim icin..yaz mevsimi olsaydi bebegi atardim arabasina gezerdik 1 saat dolasirdik. hem o hava alirdi hemde ben kilolarimi atmis olurdum. ama suanda karda kista cocuk usuyecek diye aklim cikiyor. mecburi cikarsam bile cocugun her yerini sarip sarmaliyorum :1:

kilo veren arkadaslar neler yaptiginizi anlatir misiniz zahmet olmazsa sizlere :16::16: mesela ben onumuzdeki 1 ay icinde 8 kilo fazlami vermis olabilir miyim sizlerin yontemiyle? ya da gunde 1 saat zumba yaparak??? eski halimi ozledim yaa :ssz:

Ben buradayım canım da, yazdıklarıma hiç cevap alamıyorum ki, bi sen yazıyorsun bana bide serhan. Sizin dışınızda ne kilo verdiğimde tebrik duyuyorum ne mevlidim için allah rast getirsin nede hastalandığımda bi geçmiş olsun.
Bazı arkadaşlara emzirmek ve kilo vermekle ilgili fikrimi cevap olarak yazdım ama nedense geri dönüş olmadı.
canım seni tekrar gördüğüme çok sevindim:16: lütfen bırakma biziii:5:
beraber devam edelim bak yoksa koyveriyoruz, şahsen ben hemen öyle yapıyorum. Allah hastalık vermesin canım mevlidini de kabul etsin hayırlara vesile kılsın.
bu arada neler yaptın kilolar ne alemde?

sagolasin canim...tabiiki porsiyon kucultmek ise yarar, birde sanirim aksamlari ekmek vs yememek lazim...ben hamile kalmadan once yuruyus ve saglikli beslenerek vermistim bi 10 kilo kadar..sanirim 3-4 ayda filan...aslinda belkide almazdim o kilolari geri ama hamile kalinca asiriya kacmadan canimin istedigini yedim. birde bebegime et döt olsun dedim yedim, tabii gene asiriya kacmadan :9:

tamamen hamur isinden makarnadan ekmekten uzak duramiyorum ben yaa, cok seviyorum...ama olculu yiyebilirim sanirim..daha once yaptim bunu. benim olayim aslinda bogazima hakim olamamaktan ziyade sutum gider dusuncesi..bu yuzden birsey kisitlamak istemiyorum. ordada kaybediyorum iste...

dusundumde gunde 1 saat kadar zumba yapsak normal ogunlerimizde asiriya kacmadan 1 ay icinde kac kg verebiliriz acaba :26: cunku yuruyus vs temiz havada zor bebekle suanda benim icin..yaz mevsimi olsaydi bebegi atardim arabasina gezerdik 1 saat dolasirdik. hem o hava alirdi hemde ben kilolarimi atmis olurdum. ama suanda karda kista cocuk usuyecek diye aklim cikiyor. mecburi cikarsam bile cocugun her yerini sarip sarmaliyorum :1:

kilo veren arkadaslar neler yaptiginizi anlatir misiniz zahmet olmazsa sizlere :16::16: mesela ben onumuzdeki 1 ay icinde 8 kilo fazlami vermis olabilir miyim sizlerin yontemiyle? ya da gunde 1 saat zumba yaparak??? eski halimi ozledim yaa :ssz:

canım zumba nedir hiç duymadım kusuruma bakma.ama anladığım kadaruyla spor olsa gerek.
1 ayda 8 kilo verilmez canım yaa,yani verilir de emziren bir anne için hiç sağlıklı olmaz bebişin sütsüz kalır. emziren annelere önerilen ayda 2-3 kg.
ben burda kızlara katılalı 1 ay filan oldu toplamda 1800 gr verdim hedefim 7-8 kilo daha vermek. sana da naçizane tavsiyem öyle hızla kilo vermeye çalışma sütün gitmesin...
spor olarak ben bugün leslie yürüyüşüne başladım evde ancak onu yapabiliyorum ama gidiyo yavaş yavaş önemli olan da bu. :10::8::8::8:

anammmm burası benim aradığım yermiş...:7:
selam kızlar ben 3 sezeryanını 55 kilo ile yaşamış ve 67 ye kadar çıkmış şu andaki kilosu 63,5 olan bir annişim:1:
benim göbiş bağları çok gevşedi 6 aya kadar jimnastik vs yapamayacağım artık bebişim emmiyo da şimdi diet zamanı.....

Canım sütü azaltan şeyler nane, turşu ve nişasta içeren şeylermiş, yani pilav ve makarna tarzı yiyecekler süte hiç faydalı değil. Belki öyle düşünerek hemen birer lokmacıkla nefsini köreltebilirsin. Ama 1 ayda 8 kilo hiç sağlıklı olmaz. Ben ayda ortalama 3'er kilo vermişim. Akşamları dikkat ettim ama kaçırdığım zamanlar da oldu. Ama 8 kilo olmaz canım ya. Bence 2,5-3 ay için bu hedefi koy, hem sağlığından hem sütünden olma bide verdiğin kiloları geri alma canımcım.

canım seni tekrar gördüğüme çok sevindim:16: lütfen bırakma biziii:5:
beraber devam edelim bak yoksa koyveriyoruz, şahsen ben hemen öyle yapıyorum. Allah hastalık vermesin canım mevlidini de kabul etsin hayırlara vesile kılsın.
bu arada neler yaptın kilolar ne alemde?:

Allah razı olsun canım.
59 kiloyum şuanda. Toplam 21 kilo vermişim. Zaten hamilelikte 20 kilo aldım, geri kalan 5 kiloyu hamile kalmadan 1-2 ay önce almıştım.
Vermek istediğim 4 kilo kaldı, bakalım 1 mart'a kadar veririm diye düşünüyorum. Artık çıtır anne olacağım için heyecanlanmaya başladım.
Bi mesajında keşke bende 60 kilo olsam demişsin, şuanda kaç kilosun birde boyun kaç canım?

selam kızlar ben 3 sezeryanını 55 kilo ile yaşamış ve 67 ye kadar çıkmış şu andaki kilosu 63,5 olan bir annişim:1:
benim göbiş bağları çok gevşedi 6 aya kadar jimnastik vs yapamayacağım artık bebişim emmiyo da şimdi diet zamanı.....

Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnnn, 3 tane bebişin mi var? Sorması ayıp kaç yaşındasın ve bebişler kaç yaşlarında? Ay ne güzel ya evin cıvıl cıvıldır.
Sende inşallah bebişlerine lazım olan enerjini kaybetmeden kilo verirsin.

Bizde oğluma isim ararken Poyraz ismini de düşünmüştük, sonra adını Rüzgar koymaya karar verdik, öyle oldu. Çizelgenizde adını görünce yazmak istedim.

Bu arada da kendimi, birşey sorulmadan anlatan yaşlı teyzeler gibi hissettim.

Ramazan borçlarımı tutuyorum, 7 gün oldu, tabi aralarda tutmadığım günlerde oldu.
63 kilodan 60 kiloya düşmüşüm, istikrarlı olup hem orucumu tutucam, hemde kiloları vericem...

Canım sütü azaltan şeyler nane, turşu ve nişasta içeren şeylermiş, yani pilav ve makarna tarzı yiyecekler süte hiç faydalı değil. Belki öyle düşünerek hemen birer lokmacıkla nefsini köreltebilirsin. Ama 1 ayda 8 kilo hiç sağlıklı olmaz. Ben ayda ortalama 3'er kilo vermişim. Akşamları dikkat ettim ama kaçırdığım zamanlar da oldu. Ama 8 kilo olmaz canım ya. Bence 2,5-3 ay için bu hedefi koy, hem sağlığından hem sütünden olma bide verdiğin kiloları geri alma canımcım.

hadi yaa?? bi yerde okumustum ama tam tersi makarna pilav bunlarin sutu arttirdigi yaziyordu :44: neyse evet bir ayda o kadar kilo sagliksiz olur zaten bunu biliyorum aslinda..saglikli ve kalici olan sey haftada 1 kilo diye biliyorum. 1 ay icinde eger tabii 1 kilo verilmis olsa 4-5 kg verilir normal sartlarda...ama iste cok kilolu olan biri daha kolay kilo verir. bende 4-5 kg versem benim icin yeterli aslinda soyle ellili kilolara hasret kaldim :9: umarim yakin zamanda dusebilirim.

sen kac kg zayifladin ve ne kadar zamanda? emziriyor musun suanda?? birde neler yedin mesela ve spor yaptin mi? yaptiysan gunde ne kadar yaptin?? cok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum..

buarada seni burda gordugum cok iyi oldu, duyduguma gore sen sut sagma konusunda uzmanmissin :1: bir kac sorum olacak eger oyleyse :1:

Son düzenleme:
Ramazan borçlarımı tutuyorum, 7 gün oldu, tabi aralarda tutmadığım günlerde oldu.
63 kilodan 60 kiloya düşmüşüm, istikrarlı olup hem orucumu tutucam, hemde kiloları vericem...

Allah kabul etsin canim, darisi benim basima diyeyim :1:

buarada emziriyorsun anladigim kadariyla, sutunu etkilemiyor mu oruc tutmak??

Bende tam 3 kilo vermisim 1 ayda. Insallah boyle devam eder de 60 kiloya inerim bahar gelince. Kilo vermek cok zor keske almak da bu kadar zor olsaydi ;)

Allah razı olsun canım.
59 kiloyum şuanda. Toplam 21 kilo vermişim. Zaten hamilelikte 20 kilo aldım, geri kalan 5 kiloyu hamile kalmadan 1-2 ay önce almıştım.
Vermek istediğim 4 kilo kaldı, bakalım 1 mart'a kadar veririm diye düşünüyorum. Artık çıtır anne olacağım için heyecanlanmaya başladım.
Bi mesajında keşke bende 60 kilo olsam demişsin, şuanda kaç kilosun birde boyun kaç canım?

Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnnn, 3 tane bebişin mi var? Sorması ayıp kaç yaşındasın ve bebişler kaç yaşlarında? Ay ne güzel ya evin cıvıl cıvıldır.
Sende inşallah bebişlerine lazım olan enerjini kaybetmeden kilo verirsin.

evet biri 9,5 dieri 7,5 yaşında 2 oğlum var yaş 34 canım :1:

Allah razı olsun canım.

cnm aynı kilodayız bende 15 kilo aldım hamilelikte suan ev topluyorum cmt tasıncaz o yüzden cok dikkat edemiyorum
senin boy kaç bu arada benim 165
yeni evimize yerlesince eliptik bisikletimi oturma odasına koyacağım fırsat oldukca yapıcam cok yararını görmüstüm bende en gec marta kadar bi 5 kilodan kurtulmak istiyorum okula söle eskisi gibi çıtır bi ingilizce hocası olarak dönmek istiyorum:51:

Allah razı olsun canım.

canım hamile kaldığımda 60 tım şu anda 65'im. 77 ile gitmiştim doğuma eve geldiğimde 72 idi kilom. ama hedefim 57-58 kilo olmak. ilk hedefim 60 yani hamilelik öncesi kilom sonra yavaş yavaş biraz daha vermek inşallah. boyum 161 dolayısıyla 65 bana çook fazla, 60 da fazla ama ilk etapta doğum kilolarımı vermiş olmam lazım ki gerisi gelsin.
uzun lafın kısası ben de çıtır anne olmak istiyorum canım:1:

Back
X