- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
canım çok güzel yapıosun da sütün etkilenmiyo mu? benim de borcum çok ama süt gider diye erteliyorumRamazan borçlarımı tutuyorum, 7 gün oldu, tabi aralarda tutmadığım günlerde oldu.
63 kilodan 60 kiloya düşmüşüm, istikrarlı olup hem orucumu tutucam, hemde kiloları vericem...

hadi yaa?? bi yerde okumustum ama tam tersi makarna pilav bunlarin sutu arttirdigi yaziyordu :44: neyse evet bir ayda o kadar kilo sagliksiz olur zaten bunu biliyorum aslinda..saglikli ve kalici olan sey haftada 1 kilo diye biliyorum. 1 ay icinde eger tabii 1 kilo verilmis olsa 4-5 kg verilir normal sartlarda...ama iste cok kilolu olan biri daha kolay kilo verir. bende 4-5 kg versem benim icin yeterli aslinda soyle ellili kilolara hasret kaldimumarim yakin zamanda dusebilirim.
sen kac kg zayifladin ve ne kadar zamanda? emziriyor musun suanda?? birde neler yedin mesela ve spor yaptin mi? yaptiysan gunde ne kadar yaptin?? cok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum..
buarada seni burda gordugum cok iyi oldu, duyduguma gore sen sut sagma konusunda uzmanmissinbir kac sorum olacak eger oyleyse
![]()
dumaaam gerçekten çok güzel kilo vermiş maaşallah

bu arada bulgur pilavı süt yapar ama pirincin pek faydası yok diye biliyorum. makarna da yapıo olabilir sonuçta buğday o da ama kilo da yapıo maalesef.ben pişirirsem az yiyorum koca bir tabak değil de 4-5 yemek kaşığı kadar mesela.
burda tek kilo veremeyen anne benim sanırım![]()
tatlım sen çok karamsarsın önce şu ruh halinden bi kurtul. leslie videolarını indirebildin mi? ben dün yaptım biraz gerçekten düzenli yapsam faydası olur kesinlikle. sen de başla. eminim verirsin yeter ki kararlı ol...
Son düzenleme: