2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

kızlar ben hastaneden çıktım 76 kiloydum şu an 71 800 felanım.arada 72 oluyor 71 500 oluyor devamlı değişiyor.sizce bu kadar zamana görenormal mi az mı kilo vermem.ama 50 li kilolara düşmek istiyorum normal doğum yaptım vakumla doğdu bebeğim .şu an 52 günlük olduk.herkes kiloların gitmiş birşeyin yok senin diyor .çünkü devamlı korse giyiyorum o da göbeğimi yok ediyor.zaten vücudum çok sıkı oramdan buramdan yağ sarkmıyor ama bedenim 36-38 iken şimdi 42 beden oldum sırtım felan irileşti gömleklerim eteklerim hiç olmuyor sanırım spor yapmalıyım nasıl hareketlr yapıyorsunuz biraz bahsedermisiniz .yarım mekik çekiyorum işe yarıyor göbekte bel incelmesi için sopa çevirme hareketi yapıyorum ama ne kadar sıklıkla ve ne kadar yapmalıyım ki

cnm benimde 58 günlük bebeğim var ve verilememiş tam 12 kilom var. bende normal doğum yaptım ve aynen korseyle göbek düz ama normalde kocaman bir vücudum kaldı. lütfen birileri bizede bişeyler anlatsın ne yapmalıyız :((

ben de sezeryanla doğum yatım.3 ay oldu.gazdı, ishaldi derken ancak bugün başladım egzersizlere.mekik falan.spor yapmadan olmaz bu iş kızlaaar:) 8 kilo fazlam ve 5 aylık hamile gibi göbeğim var.....korse kullanmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok korse konusunda. bana önereceğiniz modeller var mı? herkese acil zayıflama ve göbeksiz günler dilerim:)

Bnnmde 57 gnlk bebegm var.
Hatta 58.bnm yptklarmı yapın ıyı kg verırsınz. Korsede normal gıyılen korse alın elastık olsun bacaklarını kesın. Bır ıkı hafta sureklı takı n fayda eder.

eveeettt bebiğimiz 2 aylık oldu sütümüz kaçtı bebek arabamızı da aldık e havalarda şimdilik fena değil öyleyse ne duruyorummm yarın başlıyorum yürüyüşe :27::27::27:

kızlar ben alttan çıtçıtlı zıbın korse kullanıyorum askılı çok memnunum sıfır göbek.birde bazı kıyafetlerdebacaklar da önemli oluyo mideli bacaklı tayt aldım bir de o da çok güzel kalçaları ve göbüşü saklıyor.ama tuvalette sıkıntı oluyor çok özel zamanlarda gerektikçe giyiyorum onu ama zıbın korse çok güzel tavsiye ederim ben gittti gidiyordan aldım 49 muydu neydi

kızlar ben alttan çıtçıtlı zıbın korse kullanıyorum askılı çok memnunum sıfır göbek.birde bazı kıyafetlerdebacaklar da önemli oluyo mideli bacaklı tayt aldım bir de o da çok güzel kalçaları ve göbüşü saklıyor.ama tuvalette sıkıntı oluyor çok özel zamanlarda gerektikçe giyiyorum onu ama zıbın korse çok güzel tavsiye ederim ben gittti gidiyordan aldım 49 muydu neydi

şuanki bedenime göre mi alıcam? yani bir beden küçük al diyenler oldu. bir beden küçük korse içinde fıttırırım valla:)

Bu hafta sadece 300 gr verebilmisim :( sizde durumlar nasil?

olsun canım almamışsın en azından 300 gr da olsa gitmiş. ben 65.2 yim yani gelen var giden yok:14:. misafirim vardı 2 gün mecburen börek çörek yaptım yapınca da yedim kilolar hemen hoop diye geri geliverdi.
ama bu hafta tutacam kendimi leslie yapıyorum her gün olmasa da günaşırı 3 mil yapıyorum keşke hergün yapabilsem...

selam herkese,hafta sonu çok az kaçırmama rağmen ve leslie yi yapmamama rağmen 87 den 85 e düşmüşüm çok mutluyum :) umarım devamı gelir :):10:

canım ben şuan sadece 1 mile yapabiliyorum.kilom çok olduğu için kondisyonum çok çok düşük..hergün yapıyorum aslında başlarda ama haftasonu vakit bulamadığım için ara verdim..yeni başladım zaten..

tebrik ederim canım sonuç almana çok sevindim:46:
vazgeçme, birbirimizi telkin etmezsek ipin ucu fena kaçıo.
ben bu hafta daha dikkatli olacağım leslie ile de devam edeceğim sporuma. bu arada 1 milden başlaman çok doğru yavaş yavaş artırmakta fayda var. ben de 2 ile başladım şimdi 3 yapıyorum 1 hafta daha 3 yapıp 5 e geçmek istiyorum ama o da 1 saat sürüyo benim cadı izin vermez o kadar. bakalım olmadı 3 mile devam sonuçta o da yağ yaktırıyo.
öyle veya böyle illa ki gidecek bu kilolar.nisanda 57 kilo olacağım inşallah:52:

olsun canım almamışsın en azından 300 gr da olsa gitmiş. ben 65.2 yim yani gelen var giden yok:14:. misafirim vardı 2 gün mecburen börek çörek yaptım yapınca da yedim kilolar hemen hoop diye geri geliverdi.
ama bu hafta tutacam kendimi leslie yapıyorum her gün olmasa da günaşırı 3 mil yapıyorum keşke hergün yapabilsem...

ben bu hafta daha dikkatli olacağım leslie ile de devam edeceğim sporuma. bu arada 1 milden başlaman çok doğru yavaş yavaş artırmakta fayda var. ben de 2 ile başladım şimdi 3 yapıyorum 1 hafta daha 3 yapıp 5 e geçmek istiyorum ama o da 1 saat sürüyo benim cadı izin vermez o kadar. bakalım olmadı 3 mile devam sonuçta o da yağ yaktırıyo.
öyle veya böyle illa ki gidecek bu kilolar.nisanda 57 kilo olacağım inşallah:52:

arkadaşlar cahilliğimi maruz görün ama bu leslie ne oluyor? internette birazcık baktım,mil heabı yapmışsınız..onu her seferinde online mı izliyorsunuz? işe yarıyor sanırım.koş babam koş...

canım bişey sorucam
:44: kargo ücreti ödedin mi ? kaç günde teslim aldın bir de :44:

aynen benimki de 1 mil zor yapıyorum hemen uyanıyo mızmızlanıyo :emir_bebek:

$73395450_tn50_0.webp $73932341_tn50_0.webp $73395450_tn50_0.webp $73932341_tn50_0.webp
hangisini almalıyım

ahanda benim yapacağımı siz yapmışsınız. evet tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun en kısa zamanda giymeye başlamalıyım..
hangi korse?
70 i görmekten bıktım belki azcık faydası olur....

şuanki bedenime göre mi alıcam? yani bir beden küçük al diyenler oldu. bir beden küçük korse içinde fıttırırım valla:)

canım bişey sorucam
:44: kargo ücreti ödedin mi ? kaç günde teslim aldın bir de :44:
bir hafta da geldi canım kargo ücreti ödedim

canım bunlar anladığım kadarıyla çıtçıtlı değil çok zor giyip çıkartırsın gibime geliyor.özellikle bacaklıları bacaklarında problem yoksa kullanış yönünden en rahatı askılı alttan çıtçıtlı olanlar.en baştaki model için özellikle dikkat et çıtçıtlı mı diye yoksa hep kıyafetini çıkartıp tuvalete oturmak zorunda kalırsın canım benimkisi normal askılı zıbınlar var ya hani renk renk oluyor onun korse olanı yani göğüslü ama göğüsleri çok sıkmıyor benimki ben 71 kilo olduğum için L beden aldım anca GİRdim zaten içine .

bir hafta da geldi canım kargo ücreti ödedim

canım bunlar anladığım kadarıyla çıtçıtlı değil çok zor giyip çıkartırsın gibime geliyor.özellikle bacaklıları bacaklarında problem yoksa kullanış yönünden en rahatı askılı alttan çıtçıtlı olanlar.en baştaki model için özellikle dikkat et çıtçıtlı mı diye yoksa hep kıyafetini çıkartıp tuvalete oturmak zorunda kalırsın canım benimkisi normal askılı zıbınlar var ya hani renk renk oluyor onun korse olanı yani göğüslü ama göğüsleri çok sıkmıyor benimki ben 71 kilo olduğum için L beden aldım anca GİRdim zaten içine .

birde bu var hepsiburada da satılıyor.33 tl+ kargo 5,45 tl. alttan çıtçıtlı. ben 1.68 boyunda 64 kg. s/m almalıyım diye düşünüyorum ama tecrubeli olan sensin. sence hangi bedeni alayım? bu arada çıtçıt olayını söylediğin için çoook tsk ederim. hiç aklıma gelmezdi doğrusu:) eeee tecrube işte:)

birde bu var hepsiburada da satılıyor.33 tl+ kargo 5,45 tl. alttan çıtçıtlı. ben 1.68 boyunda 64 kg. s/m almalıyım diye düşünüyorum ama tecrubeli olan sensin. sence hangi bedeni alayım? bu arada çıtçıt olayını söylediğin için çoook tsk ederim. hiç aklıma gelmezdi doğrusu:) eeee tecrube işte:)
ricaederim canım sen m almalısın benim hamilelikten önceg iydiğim s beden çok ufak yani boy olarak çok sıkıyor omuzları o zamanlar bile çok sıkıyordu60 lı kilolardaydım halbuki.ama s-m diye satılıyorsa öyle alırsın sen fiyatı iyi bence

ricaederim canım sen m almalısın benim hamilelikten önceg iydiğim s beden çok ufak yani boy olarak çok sıkıyor omuzları o zamanlar bile çok sıkıyordu60 lı kilolardaydım halbuki.ama s-m diye satılıyorsa öyle alırsın sen fiyatı iyi bence

siz gitti gidiyordan almış ve memnun kalmıştınız sanırım? hangi marka kan dolaşımına etkisi hakkında bilgi var mı?
ben de69 70 gidip geldiğim için sizin kullandığınız daha bi ykın bana:) teşekkürler bilgiler için

arkadaşlar cahilliğimi maruz görün ama bu leslie ne oluyor? internette birazcık baktım,mil heabı yapmışsınız..onu her seferinde online mı izliyorsunuz? işe yarıyor sanırım.koş babam koş...
youtube dan videolari indirdim canim valla duzenli yapabilene ne mutlu.cok da yararli bence ama ben hergun yapamiyorum benim kiz izin verdigi kadar...

Back
X