- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar öncelikle meraba. Bu konuya ilk girişim. 64 kilo ile hamile kaldım ve doğuma 81 kilo ile girdim. Şuan 6 haftalık bi kızım var. Ben 65.5 a düştüm. Doğum öncesine göre 1.5 kilo fazlam var ama öncesindende fazlam vardı. 55 e düşmek istiyorum. Emziriyorum ama allaha şükür süt konusunda sıkıntım yok. Emzirirken yapabileceklerim ya da sizin yaptıklarınız hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim.
merhabalar, ben dut kurusu değil ama kuru inciri denemiştim, faydasını da gördüm. 5-6 adet kuru inciri 500 ml suda 10dk haşlayıp suyunu süzüp için. bende işe yaramıştı, sizde de yarar umarım. bunu gece yapıp üzerine 2-3 bardak da su içemeye çalışıp hemen uyuyun, inşallah iyi süt gelecektir...
kizlarrrrrrrrrrrr
59 lu kilolari gormustumki bu sabah tartildim 61-62 lere cikmisim
beni biri durdursun...sutumun kesilme korkusuyla sanirim yedimde yedimbugunde tam 2 cikolata ve koca bir biskuvi yedim
evvelsi gun ceyrek bi pastayi goturdum
ne yapicam nasil yapicamda bu kilolari vericem ben yaa :18::18: soyle isin orta yolunu bulamiyorum yaa
hadi oldugu yerde kalsaydi bari kilolar ama almisimda ustune ustluk...vermek zor almak cok kolay kisa bir sure icinde almisim kilolari...gebeyken bu kadar sorun etmiyordum nasilsa hamileyim diye...ama artik kendime ceki duzen vermem lazim...ama nasil?? butun gun is yerindeyim zaten aksam eve gidiyorum ancak isler gucler...sonrasinda ise cogu zaman kendimi uyurken buluyorum...nasil bir yeme duzeni olusturmam lazimki hem sutum normal olsun hemde kilolar gitsin???
suanda o kadar iyi anliyorumki insanlarin emzirme suresinde kilo almalarinibi yandan duygusal olarak sucluluk hissediyorsun...hem sutunun azaldiginida gorunce panik yapip yemeye basliyorsun benim yaptigim gibi...ne yapicam ben yaaa bebegim 5 aylik oldu benim hala kilolarla basim dertte...
![]()
cnm aynı ben benimde bebiş 4 aylık oldu ama kilo alımında sorun var oyuzden ekstradan yedım hep sütüm yarasın diye bende 64 idim 66 olmuşum.gel inat edelim yürüyüş falan verelim bu kıloları.
ya bogazima bi yerde dur dedigim zaman iste sutum cok cok azaliyor, zaten oyle oluk oluk akmadi hic...yuruyuste yaparim her gun evde olsaydim...isle birlikte nasil yaparim hic bilmiyorum...
ancak haftasonu olabilir...Allah inandirsin, dun aksam bebisi 8-8,30 gibi uyuttuktan sonra bende az uzanmistim..kalktigimda sabah 5ti dusun gerisiniyoruluyorum vaktim yetmiyor hic birseye sanki
![]()
nasil yapmaliyiz peki sence?? ne yapalimki hem bebisler emsin hemde kilo verelim???
Canim merakimi mazur gor lutfen.senin bebis 5 aylik ve saat 8'den 5'e kadar hic uyanmadi mi? Emmek istemedi mi? Daha cok kucuk onca saat acikir annesi...
Uykusuna maasallah ama sen yine de uyandirip emzir.bizim doktor 5-6 saat uyuyabilir ama fazlasi fazla demisti..ben kilo alimi az olunca 3 saati gecirmedim gece. Dogru mu yaptim bilmiyorum ama 8-9 saat cok uzun sanki...
Aslında özel olarak bişey yaptım denemez. Sadece annemle kayınvalidemin pek anlasamadıklarını görünce kızım 10 günlükken bende iyi olunca ikisini de yolladım. Tek başına bütün gün bebekle ilgilenmek bence etkili oldu. Emziriyorummda zaten allaha sükür güzel emiyor kızım. Tabi süt olsun diye milletin diretmelerine uymadım, su içiyorum bol bol ve normalde ne yiyorsam aşırı gaz yapanlar dısında herşeyi tüketiyorum, tabi ekmeği kıstım. Şimdide spor yapmak istiyorum aslında ama neler yapacagım konusunda fikrim yok. Yalnız oldugum için bebeği bırakacak kimse yok dısarda spor yapmam hvalar biraz daha ısınana kadar pek mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz spor olarak.
ya bogazima bi yerde dur dedigim zaman iste sutum cok cok azaliyor, zaten oyle oluk oluk akmadi hic...yuruyuste yaparim her gun evde olsaydim...isle birlikte nasil yaparim hic bilmiyorum...
ancak haftasonu olabilir...Allah inandirsin, dun aksam bebisi 8-8,30 gibi uyuttuktan sonra bende az uzanmistim..kalktigimda sabah 5ti dusun gerisiniyoruluyorum vaktim yetmiyor hic birseye sanki
![]()
nasil yapmaliyiz peki sence?? ne yapalimki hem bebisler emsin hemde kilo verelim???