Düğün 2012 Antalya Gelinleri

Şafak 8 :) (aslında nikahım pazar günü oldu bursa'da, şimdi düğün zamanı)

Düğün hikayesi çekimini biz yaptırdık zaten onda sıkıntı yok. bana sadece masaları dolasırken misafirleri çekecek kameraman ve fotocu lazım.. dediğim gibi bi yer 2000 demiş (sanırım3-4 kamera ile çalışıyorlar), bir yer 500 demiş.. biz de şaşırdık bu durumda. ne kadar önemli diye düşünüyoruz. sonucta bursa da bir köyde düğün fotolarını çektirdik, muhtemelen güzel de olacaklar.. sence çok öenmli mi düğün esnasındaki çekimler :18:

bu arada çok teşekkür ederim cvp verdiğin için :16:

Uzay harika çekiyor iş yerindeki arkadaş yaptırdı kuzenimde yaptırdı on numara yapmışlar.

Bnde kınam için Makro düğün salonunu tutucam anlaşabilirsem düğün İst olacak kınamda gelinlik giycem o yüzden salon istiyorum ama çok pahalı her yer :31:

Antalya gelinlerinin düğünleri oldu sanırım, sayfaya gelen yok:) benim düğünüm 25 ağustosta, bizimköy07'de... gelinliğimi gülay kiraz'a diktiriyorum:16:

yok yok burdayım daha düğün olmadı da ne bileyim sayfaya pek gelen olmayınca yazmadım bende
evet ben çekim için uzayla anlaştım düğünümde öğretmenevinde havuzbaşında olacak inşallah gelinliğimi kışlahanda süreyya moda evinde diktiriyorum bitmek üzere artık işlemelere geçicez :9:
kızlar eğer düzgün bir çekim istiyorsanız kesinlikle uzay hülagü derim tüm antalyayı talan ettim ama onun üstüne yok

yok yok burdayım daha düğün olmadı da ne bileyim sayfaya pek gelen olmayınca yazmadım bende
evet ben çekim için uzayla anlaştım düğünümde öğretmenevinde havuzbaşında olacak inşallah gelinliğimi kışlahanda süreyya moda evinde diktiriyorum bitmek üzere artık işlemelere geçicez :9:
kızlar eğer düzgün bir çekim istiyorsanız kesinlikle uzay hülagü derim tüm antalyayı talan ettim ama onun üstüne yok

Canım benim ,

Sizleri epeydir boşladım ama hazırlıkları son aşamalar düğün balayı derken birde ramazan başladı bitti nerdeyse ... Bu arada muhteşem bir düğün günü muhteşem bir zaman ve muhteşem bir nikah geçirdim... ama şunu söylemek isterim düğün hazırlıklarımda ( gelinlik- kına - düğün vs ) her anımda yanımda olan Uzay ve Sedef gerçekten harikalar .. henüz fotoğrafları alamadık ama şunu söyleyebilirim çekilen bir kaç kareyi taze taze gösterdi ve kendimi tanıyamadım gibi göz yaşlarına boğuldum....muhteşem bir iş çıkarıyorlar ve insanı rahatlatıyorlar...
Canım senin için herşey gönlünce olsun anlaştığınızı duyunca yazmak istedim... en doğru kararı vermişiniz...

ya canım aslında varya daha ne yerler varmış ya dilek colora gittim konuştum adam 600tlye 3 tane boy boy poster 1 tane resimlerden olusan buyuk boy kristal saat 20 tane dış çekimden dağıtmak için resim 1 cep albüm 2 aile albümü 1 büyük boy albüm ve hemde istediğim albümden yapacak hemde daha uygun fiyata adamlar o kadar yoğun çalışıyor ki dükkan resimlerle dolup taşmış ama kaporayı geri alabilir miyim o konu var işte :(

Ben de bir antalya gelini olarak düğünü atlatan herkese geçmiş olsun, düğüne yaklaşana da başarılar diliyorum..
Şaka bir yana dilerim herkesin düğünü güzel geçmiştir ve geçecektir.
benimkisi 7 temmuzda crown plazada oldu (ben eskidim bile sanırım), fotograflarımı aylin çekti çekimleri burdan görebilirsiniz (Aylin Cifci Demir // Hikaye ve Düğün Fotoğrafçısı).. her sey sorunsuz geçti çok şükür..

yer ayarlamayanlar ya da ileride bu forumu görüp ayarlayacakolanlar için düğün mekanımı şiddetle tavsiye ederim.. ufacık bir pürüz çıkmadı ve inanılmaz ilgilendiler.. her sey istediğimiz gibi oldu.. çok profesyonel bir ekip.. sonrasında bile arayıp canımızı sıkan bir şeyin olup olmadıgını sordular. yemekler harikaydı (misafirlerimizin yorumu) ve cok eglendik.. kimse yerine oturmadı düğünde.. dilerim hepinizinki böyle geçer..
Yalnız hepinizi uyarayım şimdi geriye bakınca da hiçbir şey hatırlamıyorum ve muhtemelen siz de öyle olacaksınız :)

ohhh ne güzel yaaa darısı başımıza diyorum artık =) fazla bişi kalmadı zaten
düğün yerin gayet güzel seçim
kuaför makyajı nereye yaptırdın

MD kuafore gittim esimin kuzeni gidiomus hepp cok memnunlar diye oraya gittim. Iyilerdi begendim ama cokk cok asiri degil. Nikahtaki sacim daha iyiydi sanki, bu arada fotolar nikkahtan sonra bursada cekildi.. Bence bursadaki sacim ve makyajjjim daha basariliydi.. Bu arada bndeb tavsiye sakin sacinizi yarim billee toplatmayin. Terlemeyen bi insan olarak su iccinde kkaldim ve sacim dagildi ki cok daaginik bir topuz degildi..

ya valla o gün bi aksilik çıkcak bişi kötü olcak diye çok korkuyorum
ya makyaj bozulursa ya saçım bozulursa :)
evet md kuaförün iyi olduğunu duymuştum ama kuaförler çok pahalı yaaa şok oluyorum rakamları duyunca
düğün resimlerini ne zaman görebilcez :)

Ben de bir antalya gelini olarak düğünü atlatan herkese geçmiş olsun, düğüne yaklaşana da başarılar diliyorum..
Şaka bir yana dilerim herkesin düğünü güzel geçmiştir ve geçecektir.
benimkisi 7 temmuzda crown plazada oldu (ben eskidim bile sanırım), fotograflarımı aylin çekti çekimleri burdan görebilirsiniz (Aylin Cifci Demir // Hikaye ve Düğün Fotoğrafçısı).. her sey sorunsuz geçti çok şükür..

yer ayarlamayanlar ya da ileride bu forumu görüp ayarlayacakolanlar için düğün mekanımı şiddetle tavsiye ederim.. ufacık bir pürüz çıkmadı ve inanılmaz ilgilendiler.. her sey istediğimiz gibi oldu.. çok profesyonel bir ekip.. sonrasında bile arayıp canımızı sıkan bir şeyin olup olmadıgını sordular. yemekler harikaydı (misafirlerimizin yorumu) ve cok eglendik.. kimse yerine oturmadı düğünde.. dilerim hepinizinki böyle geçer..
Yalnız hepinizi uyarayım şimdi geriye bakınca da hiçbir şey hatırlamıyorum ve muhtemelen siz de öyle olacaksınız :)

Maşallah :nazar:

ya valla o gün bi aksilik çıkcak bişi kötü olcak diye çok korkuyorum
ya makyaj bozulursa ya saçım bozulursa :)
evet md kuaförün iyi olduğunu duymuştum ama kuaförler çok pahalı yaaa şok oluyorum rakamları duyunca
düğün resimlerini ne zaman görebilcez :)

Düğün resimlerimi hiç görmeseniz daha iyi :) şaka bi yana dogur düzgün foto cektirmemişiz basta.. sonrasında çekilen resimler de resmen iğrenç..
saç yapışmış kendimden geçmişim resmen o sıcakta.. o yüzden diyeorum sakın yarım marım toplatmayın. eger yakıştıgınızı düşünüyorsanız sıkı bir topuz yaptırın.. girişten bir kaç resim ekleyeyim ama;
$dugun3.webp $dugun.webp $dugun2.webp

antalya coook sıcak nasıl yaşıosunuz kızlar orda yaa :(

oyyy canım maşallah sana :) çok güzel olmuşsun
ya burda doğdum burda büyüdüm ehh alıştık artık sıcağa :)
o yüzden düğünümü eylül sonu yapıyorum ya çok sıcak olmasın diye ben burcu karanın duvak ve saç modelini kullancam inşallah iyi olur
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana

oyyy canım maşallah sana :) çok güzel olmuşsun
ya burda doğdum burda büyüdüm ehh alıştık artık sıcağa :)
o yüzden düğünümü eylül sonu yapıyorum ya çok sıcak olmasın diye ben burcu karanın duvak ve saç modelini kullancam inşallah iyi olur
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana

Çok teşekkür ederim :)
bu arada ben de cok begeniorum o duvak şeklini.. inş içine cooook ama coook sinen bir gelin olursun :)

son 38 gün artık heyecan iyice başladı
nişanlım bide demez mi eksik kalmadı istersen öne alalım günü diye :)
aman dedim gözünü seviyim sus karışma kalsın o gün

eee nasıl bakalım evlilik =) balayına naptınız nereye gittiniz
burda nerde oturuyosunuz

son 38 gün artık heyecan iyice başladı
nişanlım bide demez mi eksik kalmadı istersen öne alalım günü diye :)
aman dedim gözünü seviyim sus karışma kalsın o gün

eee nasıl bakalım evlilik =) balayına naptınız nereye gittiniz
burda nerde oturuyosunuz

eğer bana sorduysan söyliyeyim :) ben istanbul da yaşıyorum. eşimin ailesi antalyalı, ben de bursalıyım. okul bitince istanbul a geldim ve burda da kaldım.. yani kızmayın ama antalya da yaşamıyorum çok şükür (ay o sıcak aklıma gelio, sıcak esiodu resmen yaa)
evlilik güzel gidio, alışma evresindeyiz. öncesinde ne kadar rahat olursan ol sanki bazı şeyler farklılaşıo ben onu anladım. ama biraz da zor.. yeni evi düzenli tutma istegi yorucu oluo..
balayına gloria golf resort a gittik, hatta 3 çifttik arkadaşlar da geldi. çok güzel bi tatil yaşadık.. bu arada orayı kesinlikle öneririm, herkes mutlu olmanız için pır dönüo etrafınızda..
siz nereye ayarladınız? hazırlıklar ne asamada?

Back
X